Horoscop Berbec

Este o perioada buna sa te gandesti la viitor. In aceasta saptamana te vei concentra pe finante si ai energia necesara sa rezolvi treburi complicate pe care le-ai amanat pana acum. Nu uita sa iti faci insa timp si pentru tine.

La capitolul comunicare nu stai prea bine saptamana aceasta. Pot aparea tensiuni la locul de munca tocmai pentru ca eviti sa spui lucrurilor pe nume. Ai grija ca ceea ce faci sa se potriveasca cu ceea ce spui.

Spre finalul saptamanii pasiunea pluteste in aer. Ai putea sa atragi in viata ta o persoana noua.  Bazeaza-te pe instinct!

Horoscop Taur

Iti faci planuri de viitor. Este o saptamana buna pentru a-ti da seama care dintre ele au sansa de a fi realizate si la care este bine sa renunti din timp, inainte sa pierzi energie si bani. Important este ca reusesti sa pui in practica ceea ce iti pui in minte in aceste zile.

Nici in plan personal nu reusesti te relaxezi. Din contra! Tanjesti dupa experiente noi si vrei sa simti din nou fluturi in stomac. Asa ca iti dai permisiunea sa incalci cateva reguli. Eclipsa Lunara de la inceputul saptamanii te poate face sa iei decizii radicale. Renunti la inhibitii si iti dai voie sa fii tu. Daca esti intr-o relatie, reusesti sa comunici foarte usor cu partenerul de viata. 

Horoscop Gemeni

Marte retrograd te impinge sa iti reevaluezi intreaga viata. Este nevoie sa inveti sa iti controlezi furia si sa-ti gestionezi emotiile intense din aceasta saptamana. Nu va fi tocmai usor pentru ca iti este greu sa-ti exprimi nemultumirile.

Atentie la abuzuri. Incearca sa te odihnesti in aceasta perioada. Eclipsa Lunara din 8 noiembrie iti va da ceva batai de cap. Nu este exclus ca in weekend sa refuzi invitatiile la petreceri si sa te refugiezi in confortul propriei case.

Vesti bune vin pentru tine la locul de munca. Apar oameni noi in cercul tau de colegi si e posibil sa iti pice cu tron unul dintre ei.

Horoscop Rac

Un suflet pereche, care apare in viata ta saptamana aceasta, iti poate schimba viata radical. Ti se cere sa fii deschis la schimbari pentru ca persoana respectiva s-ar putea sa nu fie asa cum ti-ai imaginat-o. Conexiunea este insa una speciala.  Daca esti intr-o relatie, care nu mai functioneaza deja de ceva timp, aceasta se poate incheia in perioada urmatoare.

Atentie la suprasolicitare. Stresul, presiunea, orele suplimentare isi pot pune amprenta asupra sanatatii tale. Pot aparea dureri de cap, episoade de insomnie.

Se anunta schimbari si in viata ta sociala. Este posibil sa renunti la unele grupuri de prieteni si sa iti faci unii noi.

Horoscop Leu

Saptamana incepe cu tensiuni in familie sau in relatia de cuplu. Spre finalul perioadei, revin in viata ta oameni din trecut,iar asta te forteaza sa iesi din zona de confort. Ti se cere sa renunti la relatiile care nu iti mai aduc nimic bun. Vin lectii importante!

La munca apar tensiuni in relatia cu sefii. Esti solicitat din toate partile si trebuie sa gasesti o solutie ca sa iesi din impas.

Daca te confrunti cu o anumita tensiune intre viata profesionala si viata de cuplu, Eclipsa Lunara din 8 noiembrie ar putea sa puna punct conflictului. Este un moment bun sa reaprinzi scanteia dintre tine si partener. Daca esti singur, nu este exclus sa pornesti saptamana aceasta intr-o noua aventura romantica.

Horoscop Fecioara

Marte in mers retrograd scoate la iveala dezamagirile din cariera. Te simti trecut cu vederea si nu reusesti deloc sa te echilibrezi. Eclipsa Lunara in semnul Taurului te va face sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva. Asculta-ti instinctul, fii atent la vise si la mesajele venite de la Univers.

O conversatie cu un apropiat sau cu partenerul de viata poate lua o intorsatura neasteptata. Cei singuri pot sa cunoasca o persoana noua, insa mare atentie ca este un om diferit fata de tot ce ai cunoscut pana acum.

Eclipsa Lunara din 8 noiembrie te poate motiva sa te dezvolti si sa inveti lucruri noi. Este recomandat sa inchizi usa acelor obiceiuri care iti scad valoarea de sine.

Horoscop Balanta

Indiferent de ce idei geniale ai in aceasta perioada, tine-o tot asa. Saptamana se anunta una extrem de buna pentru tine din punct de vedere al castigurilor financiare.

Eclipsa de Luna Plina din aceasta saptamana aduce insa transformari profunde in plan personal. Apar tensiuni in relatia cu persoana iubita. Cineva care nu se simte suficient de apreciat poate sa renunte la angajament.

Daca ai evitat pana acum sa iei o decizie majora intr-o situatie, acum este momentul sa inchei ceva. Eclipsa Lunara in Taur iti aduce claritate in suflet. Evita conflictele in aceasta saptamana, iar daca totusi apar, incearca sa le rezolvi cu orice pret.

Mare atentie la problemele de sanatate. Stresul si activitatile zilnice pot sa te copleseasca. Da-ti voie sa respiri. Este indicat sa faci o scurta calatorie sau sa petreci timp in natura.

Horoscop Scorpion

Relatiile sunt puse sub lupa in aceasta saptamana. Ai puterea de a lua decizii si de a face schimbarile necesare pentru a te vindeca. Mare atentie insa la comunicare. Unii dintre voi s-ar putea sa vorbiti inainte sa ganditi. Daca esti singur, in weekend, ai putea atrage in viata ta un suflet pereche. Este un moment de bun augur, insa ti se cere sa preiei initiativa.

Ai idei stralucite si asta iti da puterea sa rezolvi o problema la locul de munca. Daca ai tot asteptat o promovare sau o marire de salariu, posibil ca aceasta sa fie in drum spre tine.

Nu este recomandat sa semnezi contracte importante si nici sa duci o relatie la nivelul urmator. Ai rabdare! Va trece si perioada asta.

Horoscop Sagetator

O saptamana cu de toate. Afli secrete in urma unor discutii cu apropiatii, se impun noi reguli la locul de munca si parca nu ai suficienta energie pentru sarcinile de zi cu zi. Invata sa iei lucrurile usor. Vestea buna este ca reusesti pana la urma sa finalizezi un proiect la care muncesti de luni bune.

Eclipsa de Luna Plina din 8 noiembrie vine cu schimbari dramatice in viata de zi cu zi sau in rutina ta.  Posibil ca spre finalul saptamanii sa te simti mai nostalgic si sa te gandesti acum parca mai mult la trecutul tau. Pentru tine a inceput sezonul schimbarii.

Magnetism si farmec personal in aceasta saptamana. Poti sa atragi ceea ce iti doresti. Daca esti singur, nu este exclus sa fii invitat la o intalnire. Daca esti cu cineva, este timpul sa te gandesti mai mult la nevoile tale.

Horoscop Capricorn

Tensiuni si obstacole in acest inceput de saptamana. Ai planuri mari de viitor, insa lipsa banilor iti da peste cap toate calculele. Ai putea sa primesti ajutor din partea apropiatilor si reusesti sa o scoti la capat.

Nu uita ca trebuie sa mentii echilibrul intre viata profesionala si cea personala. Cu cat esti mai fericit acasa, cu atat te vei simti mai bine si la job. Odata cu Eclipsa Lunara din 8 noiembrie, ia o pauza de la listele de lucruri pe care le ai de facut si incearca sa te distrezi putin.

Apar schimbari in plan sentimental. Daca esti singur, este posibil sa cunosti o persoana care iti schimba viata. Evenimentul te cam ia prin suprindere, insa iti aduce o noua perspectiva asupra vietii tale romantice. Daca esti intr-o relatie, se poate ca iubirea voastra sa fie pusa la incercare. Problemele grave din ultima vreme ar putea duce chiar la un final.

Horoscop Varsator

Tensiunea din prima parte a saptamanii este doar un semn ca ceva grozav este pe care sa se intample in viata ta. Incepi sa te gandesti serios la o schimbare de statut, fie ca vorbim despre casatorie sau despre un alt loc de munca. Lucrurile se asaza pe neasteptate, iar spre finalul saptamanii incepi sa te detensionezi si poate sa ai parte chiar si de un pic de distractie. De asemenea, te poti astepta la o avansare sau la o marire de salariu.

Eclipsa de Luna Plina in Taur aduce schimbari mari in plan personal. S-ar putea sa te muti, sa te reconectezi cu o persoana draga, sau, din contra, sa te rupi de cineva care iti tulbura linistea.

Horoscop Pesti

Saptamana aduce un final in viata ta. O situatia care te tinea pe loc se incheie acum, asa ca este timpul sa iti pui ordine in ganduri. Nu te baza pe cei din jur atunci cand iei decizii importante. Vrei sa rezolvi o problema, nu sa creezi una noua.

Eclipsa Lunara in Taur te provoaca sa iesi din rutina si sa lasi aventura sa intre in viata ta. Esti dornic sa incerci ceva nou, mai ales cand vine vorba de dragoste. In acelasi timp, daca exista resentimente intre tine si cei dragi, este timpul sa le rezolvi. Invata sa spui ceea ce ai pe suflet. Urmeaza conversatii importante pentru tine.

Este indicat sa iti notezi ideile din timpul Eclipsei de Luna Plina intr-un jurnal. Te va ajuta sa iei deciziile cele mai bune pentru viitor.

 

Compatiblitate si Predictii