Luna Noiembrie se va desfasura in umbra lui Marte care retrogradeaza in Gemeni, tranzit pe care il simtim pana pe 12 Ianuarie 2023. Asta inseamna ca in penultima luna din an ne putem astepta la tensiuni in comunicare, lipsa de intelegere, dar si un mare volum de idei care pot prinde viata!

O puternica  Eclipsa Lunara zguduie axa Taur – Scorpion, avand loc in semnul Taurului. Eclipsele scot la iveala adevaruri si secrete, iar aceasta va fi aparte. Va fi o zi a eliberarii, in care ar trebui sa facem pace cu noi.

Atmosfera se linisteste considerabil pe 16 si 17 Noiembrie, cand Venus si, respectiv, Mercur, isi schimba semnul si se indreapta spre Sagetator. Acest tranzit aduce o energie  pasionala si sincera pentru dragoste. Din punct de vedere intelectual Mercur aduce o perspectiva mult mai optimista.

Totul va fi la superlativ atunci cand Soarele se muta in Sagetator pe 22 Noiembrie, urmat imediat de Luna Noua in Sagetator pe 23 Noiembrie. Aceasta lunare ne indeamna sa gasim aventura si entuziasmul in viata de zi cu zi si sa iesim din rutina, aruncand o privire noua asupra vietii.

In aceeasi zi, Jupiter – guvernatorul Sagetatorului – devine direct in Pesti. Primim multa lumina spirituala si este un moment oportun sa profitam de aceasta energie.

Luna Noiembrie va fi buna pentru incheieri, pentru vindecari. Acorda-ti timp sa privesti in interiorul tau si sa vezi unde este bine sa lucrezi, caci universul te sprijina!

Previziuni pentru fiecare zodie si ascendent luna Noiembrie 2022:

Horoscop Noiembrie 2022 Berbec

Inceputul lunii Noiembrie poate sa aduca anumite conflicte, in special din cauza lipsei de comunicare. Eclipsa de Luna din Taur, din 8 Noiembrie ar putea fi de rau August, aducand lectii dure despre siguranta ta financiara. Fii atent la cheltuieli.

La mijlocul lunii, dupa ce Venus si Mercur ajung in Sagetator, ti se ridica cateva probleme de pe umeri. Brusc, te vei simti mai inspirat, mai dornic sa socializezi, sa cunosti lucruri. O perioada ideala pentru calatorii. Daca nu ai nimic planificat pentru noiembrie, asigura-te ca macar iesi din oras un weekend sau cateva zile. Este foarte important sa faci excursii si sa iti parasesti zona de confort in aceasta luna.

In general, este o luna spirituala, cand ai nevoie de timp mai mult cu tine si mai mult pentru a te educa si pentru a creste. Relatiile de orice fel vor fi puse pe locul doi pana te lamuresti exact ce vrei.

Horoscop Noiembrie 2022 Taur

Castigurile financiare apar pentru tine, insa influenta lui Marte retrograd in Gemeni nu te va lasa si sa te bucuri de ei. Apar tot felul de cheltuieli neprevazute. E un moment bun pentru a-ti analiza bugetul sau, de ce nu, sa apelezi la un expert pentru a incepe un cont de economii sau unul de investitii.

Eclipsa de Luna din propriul tau semn zodiacal te va face sa iei o decizie radicala. Te poti desprinde de ceva ce te retine pentru a spune „da” adevaratei tale identitati. De asemenea, in timpul lunatiei ai ocazia de a te apropia foarte mult de partenerul de viata sau de un prieten foarte bun. Se impartasesc secrete, se fac declaratii. Primesti energie buna.

Venus in Sagetator, din 16 Noiembrie, iti da aripi in amor. Venus este planeta ta guvernatoare, asa ca aceasta influenta este in viata ta sentimentala. Iar, cu ajutorul lui Mercur, comunici foarte usor si cu folos cu partenerul tau.

Horoscop Noiembrie 2022 Gemeni

Cu Marte facand ravagii in semnul tau, nu ai cum sa te simti extraordinar pe parcursul acestei luni. Ai momente de instrospectie, esti nemultumit, cauti solutii insa nici macar nu stii care sunt problemele. Incearca sa comunici mai mult. Nici Eclipsa din 8 Noiembrie nu te ajuta foarte mult, ci iti tulbura somnul si iti da tot felul de vise care te agita.

Soarele se muta in semnul tau opus din 22 Noiembrie, iar asta aduce lumina in planurile tale. Orice ambitie ai avea, acum e momentul sa treci la fapte. Esti avantajat sa pui in aplicare lucruri care par doar ideale!

Spre sfarsitul lunii, e important sa ai grija la orice faci. Este bine sa eviti impacarile din 23 Noiembrie, sau nu vor aduce lucruri bune. Insa o lectie tot iese!

Horoscop Noiembrie 2022 Rac

Incepi luna cu un sentiment ciudat, ca si cum ceva te-ar bloca sau te-ar tine in loc. Energia lui Marte s-ar putea sa aiba acest impact asupra ta. Din fericire, din 8 noiembrie, poti sa iesi din carapacea ta si sa comunici foarte bine cu oamenii. Se va dovedi a fi o luna buna pentru comunicare si legaturi.

De altfel, Eclipsa din 8 Noiembrie va avea un impact in zona ta sociala, aducand conexiuni speciale. O sclipire amoroasa, daca esti singur sau colaboratori mai deosebiti, daca vorbim despre planul profesional.

Vine o perioada favorabila din 16, 17 Noiembrie pana la final de luna, in ceea ce priveste cariera. Esti eficient si ai energie! De asemenea, pe 24 Noiembrie, Jupiter devine direct, iar tu ai chef sa inveti si sa te dezvolti. Aceasta este o veste excelenta pentru afaceri si educatie. Poti creste si te poti dezvolta foarte bine din aceasta data!

Horoscop Noiembrie 2022 Leu

Eclipsa din 8 Noiembrie loveste direct in zona aspiratiilor tale profesionale. E posibil sa se schimbe total ceea ce iti doresti pe planul profesional. In plus, o sa te privesti cu totul altfel, o sa ai alte asteptari de la tine. Vin lectii importante.

Viata sociala e posibil sa aiba de suferit pe tot parcursul lunii, in special din cauza lui Marte Retrograd, dar si din cauza ca, pur si simplu, nu o sa ai o dispozitie buna. Preferi sa stai singur.

Cu Venus si Mercur care se deplaseaza in zona bucuriei din harta ta, mijlocul lunii vine si cu lumina pentru tine. Imbratiseaza-ti pasiunile si alege ceea ce te face fericit si iti starneste visele sa prinda viata.

Horoscop Noiembrie 2022 Fecioara

Dintr-un impas care este probabil sa apara in zona carierei tale va iesi ceva frumos. Trebuie doar sa tii ochii deschisi pentru ca primesti o lectie importanta. Desi pare greu, noul inceput care se naste acum va fi vindecator pentru tine.

Se poate intampla un eveniment socant care sa te forteze sa iesi din zona ta de confort, in preajma datei de 8 Noiembrie, la Eclipsa de Luna.

Familia va reprezenta zona ta de confort si de alinare pe parcursul acesti luni. Te poti baza pe ei. Insa, e posibil ca pe final de luna sa descoperi ca pe anumiti oameni din jur nu te pot baza. O sa fie greu sa accepti, insa in final e posibil sa reusesti sa indepartezi pe cine nu iti face bine. Apare sansa unui noi inceput si il poti accepta cu optimism si bucurie!

Horoscop Noiembrie 2022 Balanta

Primesti ocazia de a te (re)descoperi. Profita de retrogradarea lui Marte si de Eclipsa de Luna Plina in Taur, pentru a-ti pune intrebari importante despre cine esti si ce vrei. Primesti claritate in sufletul tau.

Aceasta Eclipsa are o margine mai intunecata decat altele pe care le-ai experimentat in ultimii ani, asa ca poate fi startul unei perioade mai tumultoase si mai dificile. Apar tot felul de adevaruri si mistere.

Abia din 22 Noiembrie, cand Soarele ajunge in Sagetator, poti sa vorbesti liber si sa iti exprimi sentimentele. Finalul de luna este favorabil pentru relatiile tale.

Horoscop Noiembrie 2022 Scorpion

Soarele, Mercur si Venus inca mai sunt in semnul tau si la inceputul acestei luni. Asa ca, in primele trei saptamani, nu refuza nicio ocazia de a calatori si de a explora. Fii deschis si la educatie, poti sa vizitezi si sa cunosti lucruri si cu ajutorul mintii!

Marte retrograd iti va da senzatia ca detii o anumita putere, poate stii ceva despre cineva, poate ai anumite secrete. Atentie impotriva cui o folosesti.

Eclipsa de Luna din 8 Noiembrie are loc in semnul tau opus, care se refera la chestiuni legate de dragoste, romantism si parteneriat. Aceasta eclipsa va aduce revelatii despre relatii si despre comportamentul tau in cadrul acestora. Daca ai experimentat regrete sau sentimente de vinovatie in raport cu alti oameni, acum ai ocazia sa te purifici, sa te cureti de ele si sa ramai cu o constiinta impacata!

Finalul de luna vine cu o inspiratie creativa puternica, dar si cu vesti bune pe sectorul financiar!

Horoscop noiembrie 2022 Sagetator

Inceputul de luna vine cu certuri si conflicte, in special in planul amoros. Ar fi bine sa reglezi anumite lucruri cu tine inainte de a te razbuna pe partenerul de viata. De altfel, nu ar fi rau sa iti acorzi timp sa stai singur, poate chiar sa optezi pentru o calatorie sau un city-break, sa cerni situatia, decat sa explodezi.

Eclipsa de Luna Plina vine si ea cu un impact puternic si lumineaza starea ta de spirit, facandu-te sa te gandesti daca ai parte, intr-adevar, de bunastare. E posibil sa fii inspirat si sa simti nevoia unei schimbari in rutina ta.

Din 16 si 17 Noiembrie, cand Venus si Mercur intra in semnul tau zodiaca, lucrurile devin mult mai bune! In dragoste, farmecul tauta explodeaza, iar la serviciu, munca ta este remarcata. Soarele se muta in semnul tau pe 22 noiembrie si primesti o puternica crestere a increderii tale, iar Luna Noua in Sagetator este mini Anul Nou personal. Profita de ocazie pentru a-ti seta obiective si a trece la actiune.

Horoscop Noiembrie 2022 Capricorn

La inceputul lunii, se pune accentul pe prieteni si comunitate: asteapta-te sa cunosti tot felul de persoane interesante. Productivitatea ta nu va fi la cele mai inalte cote, iar acest lucru te nemultumeste. Acorda-ti timp si rabdare!

Eclipsa de Luna va indeamna sa va asumati niste riscuri – poate unele foarte mari. Aceasta energie lunara creeaza entuziasm in jurul darurilor tale creative. Chiar daca vei dori sa te arunci cu capul inainte, abtine-te. Noteaza-ti ideile si analizeaza-le abia dupa jumatatea lui noiembrie.

De altfel, dupa 17 Noiembrie, incepi sa te retragi si mai mult in tine insuti, pana la un punct in care s-ar putea sa nu vrei sa fii deloc foarte sociabil. Esti interesat mai mult de interiorul tau, de aspecte psihice si psihologice, analizezi vise, te gandesti la dorinte.

Horoscop Noiembrie 2022 Varsator

Un inceput de luna agitat, in special pe planul carierei. Pentru tine, retrogradarea lui Mercur in Gemeni este esentiala pentru a scoate la iveala oportunitati. Acestea vin dupa ani de munca, drept rasplata pentru rabdarea si eforturile tale. Daca nu stii exact pe ce drum sa o pornesti, vei fi destul de anxios. Ti-ar prinde bine sa-ti consumi surplusul de energie prin sport sau prin activitati in aer liber.

Eclipsa de Luna in Taur o sa scoata la iveala secrete de familie. Din fericire, sunt sanse mari ca acestea doar sa aduca mai multa unitate intre voi.

Apoi, din 16 si 17 Noiembrie 2022, accentul cade pe viata sociala, mai precis pe zona prieteniei. Ba chiar ai putea sa gasesti dragostea in cineva pe care il considerai prieten bun. Finalul lunii aduce ocazii importante, asa ca e bine sa fii cu ochii pe scopurile si dorintele tale: manifesta bani, dragoste, fericire si multe altele, pur si simplu adoptand o mentalitate de abundenta.

Horoscop Noiembrie 2022 Pesti

Este posibil ca frustrarile legate de familie sa se acumuleze in luna noiembrie. Mai ales pentru ca Marte este retrograd in aceasta zona a hartii tale natale. Ai grija sa comunici mai mult cu fiecare membru al familiei si sa le permiti tuturor sa fie ascultati.

La jumatatea lunii, Venus, Mercur si Soarele intra in Sagetator si incepi sa te gandesti mai serios la calea ta profesionala. E posibil ca drumurile sa te duca spre alte locuri, orase sau sau chiar tari indepartate. Indrazneste sa visezi departe!

In ceea ce priveste banii, vei sta destul de bine, iar Noiembrie este un moment excelent pentru a incepe sa economisesti pentru viitoarele calatorii.

Sursa foto coperta: Image by bristekjegor on Freepik.

 

Compatiblitate si Predictii