Desi, de obicei, retrogradarile planetelor ne dau batai de cap, cand auzim ca Jupiter retrogradeaza un trebuie sa ne speriem. Acesta este unul dintre tranzitele favorabile, Jupiter fiind numit si marele benefic.

Planeta norocului si a sanselor ne ofera, prin acest retrograd in zodia Pesti, sansa de a fi si mai atenti la obiectivele de ansamblu pe care le urmarim si de a gasi noi cai pentru a experimenta compasiunea si vindecarea.

Atunci cand planeta abundentei si a norocului, care tinde sa aiba un efect de marire asupra a tot ceea ce intra in contact cu ea, se deplaseaza inapoi pe cerul nostru, ti se vor prezenta mai multe oportunitati.

Pentru ca este planeta filozofiei, Jupiter retrograd este, de asemenea, o sansa de a cauta intelepciunea si de a absorbi cunostintele. Pur si simplu primim mai multa inspiratie din interiorul nostru.

Cele mai vizate semne sunt Gemenii, Fecioara si Sagetatorul, adica semnele mutabile – in special cei dintre voi cu plasamente in jurul a 28-29 de grade din oricare dintre aceste semne.

Atunci cand  Jupiter retrogradeaza, aduce sanse necesare in viata noastra. Ne ofera sansa de a ne regandi gandurile si ne arata calea corecta in viata noastra. Priviti ca pe o oportunitate de a creste in viata voastra.

Efectul lui Jupiter retrograd in Pesti asupra fiecarei zodii.

Ce se va intampla din 28 Octombrie 2022?

Horoscop: Efectele lui Jupiter retrograd asupra Berbecului

Te vei simti bine in general, lucrurile sunt asezate, calme, insa e bine sa fii atent la sanatatea ta. Mergi la medic, daca exista vreo problema pe care pana acum ai ignorat-o. In ceea ce priveste banii, lucrurile vor fi obisnuite, nu apar evenimente importante. Pentru Berbecii care sunt casatoriti sau intr-o relatie, viata lor este posibil sa fie plina de armonie si pace.

Horoscop: Efectele lui Jupiter retrograd asupra Taurului

Aceasta retrogradare este posibil sa aduca tot felul de situatii in viata ta. Nu este indicat sa faci acum investitii sau cheltuieli, in general. De asemenea, s-ar putea sa fai parte de intarzieri de salariu, de incurcaturi cu banii. In schimb, viata de cuplu este plina de satisfactii. Nu sunt prevazute probleme majore de sanatate.

Horoscop: Efectele lui Jupiter retrograd asupra Gemenilor

E o perioada benefica sa te concentrezi asupra muncii tale si este cel mai bun lucru sa-l faci in urmatoarele saptamani. Nu pierde vremea cu investitii in speranta ca te vei imbogati rapid. Nu e o perioada buna sa faci bani rapid, asa ca recomandarea mea e sa te concentrezi pe ceea ce stii. Te bucuri de sanatate si de o stare fizica foarte buna. Fa sport, fa miscare.

Horoscop: Efectele lui Jupiter retrograd asupra Racului

O perioada destul de dificila, mai ales pe plan mental. Te poti confrunta cu anumite dificultati la locul de munca. Pastreaza-ti calmul si concentreaza-te spre solutii, in loc sa te gandesti la obstacole. Partenerul de viata iti va fi alaturi, vei simti sprijinul si iubirea lui. Exista sanse de a avea mici probleme de sanatate in timpul acestei miscari retrograde a lui Jupiter.

Horoscop: Efectele lui Jupiter retrograd asupra Leului

O perioada cu multe provocari pentru tine. Nu este chiar cea mai buna idee sa faci schimbari. Ramai pe pozitii si ai rabdare. Chiar daca pare ca nimic nu iti iese, lucrurile se vor aseza spre finalul tranzitului. In special cei care au afaceri proprii sau care lucrati ca freelanceri sau colaborator, fiti mai atenti la bani. Daca esti parte dintr-un cuplu, pregateste-te pentru diverse conflicte minore.

Horoscop:  Efectele lui Jupiter retrograd asupra Fecioarei

Acest tranzit ar putea fi dificil, mai ales din punct de vedere al parteneriatelor de orice fel. Acorda o atentie mai mare starii tale de bine, fereste-te si protejeaza-te pe cat posibil. Daca te-ai angajat recent sau ai inceput un bussines pe cont propriu, e posibil sa nu obtii rezultatele dorite. Apar si discutii cu partenerul de viata.

Horoscop:  Efectele lui Jupiter retrograd asupra Balantei

Fii atent la parteneriate. La serviciu tine ochii in patru. Mare grija si la prietenii cu influenta toxica din viata ta. In general vei simti nevoia sa faci schimbari, sa iesi din rutina. Inclusiv cu partenerul de viata apar certuri. Banii se vor cheltui usor.

Horoscop: Efectele lui Jupiter retrograd asupra Scorpionului

Gandeste-te de doua ori inainte de a cheltui bani. Vei fi in situatia de a-ti propune sa platesti o suma si sa sfarsesti prin a da mult mai mult. Daca nu este ceva urgent, abtine-te de la shopping si investitii. Perioada este favorabila daca esti intr-o relatie. Luati-va o vacanta impreuna, petreceti timp in doi, beti un vin, povestiti.

Horoscop:  Efectele lui Jupiter retrograd asupra Sagetatorului

Ar putea exista anumite suisuri si coborasuri in ceea ce priveste sanatatea ta. Daca planuiai o investitie pe termen scurt, atunci evita aceasta perioada. Acest tranzit iti poate afecta performanta la locul de munca. Daca esti singur, poti cunoaste pe cineva, iar intre voi chimia e evidenta.

Horoscop: Efectele lui Jupiter retrograd asupra Capricornului

In amor, apar diverse probleme. Poti sa ai discutii cu partenerul tau, mai ales din cauza trecutului. Te macina destul de mult anumite situatii neincheiate si incepi sa te gandesti necontrolat la ele. Ai grija sa nu arunci vorbe grele. In ceea ce priveste banii, ai grija ca vor exista pierderi si incurcaturi.

Horoscop: Efectele lui Jupiter retrograd asupra Varsatorului

Exista sanse sa creasca destul de mult cheltuielile, asa ca mai bine nu te apuca sa iti cumperi lucruri de care te poti lipsi. Pune bani la saltea pentru situatii neprevazute. Cu partenerul de viata apar anumite conflicte, mare grija la alegerea cuvintelor.

Horoscop: Efectele lui Jupiter retrograd asupra Pestilor

Pe plan financiar, apar provocari, mai ales pentru ca o sa ai capul in nori si ratezi anumite ocazii, de exemplu. Sau cumperi ceva mult mai scump decat trebuia. Nu e o perioada de focus pentru tine. Ramai cu picioarele pe pamant.

Sursa foto coperta: Image by bryanvectorartist on Freepik.

 

Compatiblitate si Predictii