Soarele si Venus au trecut de mana in Scorpion, un sezon intens, plin de trairi. Saturn a revenit in mers direct,  dar Marte e deja stationar, iar in 30 intra in mers retrograd. Una peste alta, evenimentul vedeta al saptamanii este Eclipsa de Soare care ne aduce curatare, reconfigurarea traseului.

Horoscop Berbec

Relatiile amoroase vor fi in prim plan in perioada urmatoare. Saptamana cu eclipsa de soare in Scorpion este un stimulent bun pentru a aprinde flacarile iubirii tale. De asemenea, relatiile de colaborare si de colegialitate sunt favorize. In sfera banilor, ai grija sa economisesti – securitatea ta materiala ar trebui sa fie o prioritate.

Horoscop Taur

Vei fi intr-o dispozitie foarte romantica si e posibil sa iti schimbi atitudinea fata de partener. Daca esti singur, e posibil sa cunosti pe cineva nou. Eclipsa ar putea sa vina cu o surpriza pentru tine, oferindu-ti o oportunitate de dezvoltare. Totusi, pentru a beneficia de ea, e posibil sa fie nevoie sa renunti la ceva. Ia alegerea cu inima!

Horoscop Gemeni

Se schimba ceva in perspectiva ta asupra obiceiurilor zilnice. Vei simti nevoia de a avea o noua rutina, disciplina va deveni extrem de importanta. In acelasi timp, incepi sa te dedici mai mult oamenilor, vrei sa ajuti, sa comunici. Ai putea sa incerci sa gasesti un program de voluntariat care ti se potriveste.

Horoscop Rac

Vei fi mai sentimental decat de obicei, iar relatia ta de iubire straluceste pur si simplu. Ai timp si energie pentru partener, iar el probabil va fi reconoscator pentru atentia ta. Exista un revers al medaliei pentru acest val de emotie, totusi, daca iti afecteaza viata sociala sau profesionala. Mediteaza, fa sport, gaseste o cale pentru a controla energiile puternice care iau nastere in sufletul tau.

Horoscop Leu

In prim plan va fi familia, in aceasta saptamana. Vei avea mult de-a face cu parintii si copiii, te vei implica activ in viata lor. Nu e exclus nici un eveniment aparte sau o surpriza din partea unei rude. Ca sa nu iti consumi cu totul energia, incearca sa nu uiti de tine, in acest tumltult al relationarii. Pune-te pe primul loc, altfel vei fi epuizat.

Horoscop Fecioara

Apar anumite surprize pe plan sentimental, vei avea discutii ori in relatia ta, ori in legatura cu un prieten. Nu ignora anumite probleme birocratice care apar si au nevoie de atentia ta. Chiar daca nu ai dispozitie pentru ele, nu iti vor da pace pana nu le rezolvi. In ceea ce priveste banii, se vor cheltui foarte usor si nu o sa ai parte de ei.

Horoscop Balanta

Te confrunti cu o stare de melancolie si simti cumva ca a aparut regresie in viata ta: parca nimic nu merge spre viitor. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu te ingrijorezi. Vestile nu sunt prea bune nici in privinta banilor, in raport cu relatia ta. E posibil sa apara discutii financiare cu partenerul de viata, iar aceasta e o situatie delicata care aduce un mic conflict.

Horoscop Scorpion

Esti zodia vedeta a saptamanii, pentru ca abia am intrat in sezonul Scorpionului. Iar inceputul este cat se poate de puternic: Luna noua si Eclipsa de Soare in semnul tau. Va fi un punct de cotitura important pentru tine, treci printr-un proces de metamorfoza. Este bine sa-ti impingi limitele, sa fii curajos. Poti sa faci ceva ce nu ai facut niciodata, ai sustinerea astrelor pentru nou.

Horoscop Sagetator

Elipsa de soare va fi puternica in zona ta spirituala, iar acest lucru va dura toata saptamana. Ai diverse revelatii, care te ajuta sa te cunosti si sa te intelegi mai bine. Vei urmari documentare, filme, vei citi destul de mult, ai nevoie de alinare pentru suflet. De asemenea, e posibil sa tii la distanta multe persoane, pana cand iti dai seama cum te raportezi la relatiile cu ei, de fapt.

Horoscop Capricorn

Energia ta scade si ai nevoie de putin timp sa-ti revii. Totusi, exista o influenta puternica a eclipsei de soare din 25 octombrie, care te indeamna sa petreci timp cu oamenii, sa faci lucruri pentru comunitatea ta. Este bine, caci acest lucru iti va hrani sufletul si iti va oferi energia pe care ai pierdut-o.

Horoscop Varsator

Mai mult decat de obicei, esti preocupat de viata profesionala. E posibil sa ai un curs, o perspectiva de recalificare sau oportunitate de promovare. Ideea este ca, desi esti in centrul problemei la munca, s-ar putea sa intampini anumite piedici spre a duce la bun sfarsit aceasta ocazie care iti este oferita. Mare grija si la cheltuirea banilor.

Horoscop Pesti

Te preocupa mai mult decat de obicei aspectele spirituale ale vietii – vrei sa cresti, sa te dezvolti. Acceseaza cursuri, citeste carti si orienteaza-te catre educatie, caci esti favorizat de astre. Daca iti doresti ceva, cere, fa-o, nu astepta sa ti se ofere. In planul familiei, eclipsa va aduce lumina si veti purta discutii vindecatoare.

 

Hartile astrale Natala si Karmica