Marte retrograd in Gemeni se va simti mult mai puternic decat a fost retrogradarea lui Mercur din septembrie. Toate zodiile vor observa efectele in viata lor!

Una dintre cele mai temute si venerate planete din astrologie este Marte. Are o energie care ne indeamna sa privim in trecut, sa rezolvam ce a ramas nerezolvat si sa ne reanalizam deciziile.

Desi este un tranzit mai greoi, este o oportunitate foarte buna pentru a evolua intr-un ritm rapid. Mai ales daca esti confortabil cu tine si esti intr-un punct bun al vietii, poti sa cresti foarte frumos. Daca nu, ei bine, retrogradarea lui Marte in Gemeni te va forta sa iei decizii in cazul problemelor pe care le-ai evitat.

Aceasta este planeta luptei, a razboiului si a agresivitatii, deoarece Marte guverneaza modul in care procesam furia si actionam in functie de impulsurile voastre. Marte este, de asemenea, planeta sexului, a instinctelor primare, a ambitiei si a pasiunii, conducandu-ne direct spre ceea ce iti dorim.

O sa fie si greu, o sa doara uneori. Pentru ca Gemenii sunt un semn al comunicarii, impulsivitatea lui Marte ne va face sa punem punctul pe i, dar intr-un mod foarte taios. Vom fi radicali in exprimare, dar atentie sa nu fie ceva ce poti regreta din ianuarie.

Fiind zeul razboiului, al pasiunii, al ambitiei si al sexualitatii, singurul lucru care il conduce pe Marte este instinctul.

Marte vrea, Marte obtine.

Cand vorbim despre Marte, vorbim despre impuls si capacitatea noastra de a actiona. Planeta razboinica este pregatita oricand sa aiba indrazneala de a lovi, dar si de a riposta. Acestea vor fi energiile pe care le vom simti cand el va retrograda.

Un paradox intre dorinta de a actiona si a lupta pentru drepturile noastre si un puternic impuls de a ne tine al distanta de campul de lupta. Ducem lupta pe plan mental, de fapt.

Retrogradnd in zodia Gemeni, Marte vizeaza zona noastra a comunicarii, scrisa si verbala. Reiei discutii vechi care au ramas in aer. Vorbele pot deveni actiune.

Cu Marte retrograd in Gemeni, s-ar putea sa vorbeasca gura fara noi. Avem nevoie sa controlam asta si sa fim cat de temperati putem, altfel starnim conflicte.

Totodata e bine sa avem grija unde ne conectam folosind telefonul, laptopul sau tableta!

In ceea ce priveste cumparaturile, e bine sa le amanam. De asemenea, e bine sa fim atenti la zona de calatorii, apar tot felul de incurcaturi.

Este o perioada buna pentru cei care lucreaza sau au activitati in zona de comunicare/conversatie/scris. Poti sa exprimi cu mare usurinta orice prin scris, asa ca foloseste aceste energii. Tine un jurnal, noteaza constientizari, scrie scrisori catre cei ce te-au ranit in trecut, foloseste tehnicile de scris care ti se potrivesc.

De asemenea, din noiembrie pana in ianuarie, ar fi bine sa facem sport sau sa gasim o modalitate fizica prin care sa ne elibram de furia care se tot acumuleaza in noi. Putem incerca sa o negam, dar ea isi va face cuib in sufletele noastre si va macina acolo, daca ii permitem. Sport, dans, alergare, plimbari in parc, meditatie, orice te ajuta!

Ce inseamna daca te-ai nascut cu Marte retrograd?

Ca si Saturn retrograd, Marte retrograd in harta natala poate indica probleme cu tatal sau cu figurile paterne/masculine/autoritare. Depinde de om.

Daca esti nascut cu Marte retrograd, reprimarea emotiilor, in special a maniei, poate duce la izbucniri de furie, depresie. Culmea, apar chiar reactii fizice dese – febra si eruptii cutanate.

Unii oameni cu Marte retrograd pot descoperi ca, desi se descurca greu intr-o posibila lupta activa, exceleaza in chestiuni de agresivitate pasiva si au un talent de a-si atinge dorintele, prin orice mijloc.

Sursa foto: Image by wirestock on Freepik.

 

Compatiblitate si Predictii