Scorpionul, cel mai misterios semn al zodiacului aduce profunzime, energie mistica.

Scorpionul este calm si linistit la exterior, dar cu emotii inabusite care pot exploda daca este provocat.

Este unul dintre cele mai neintelese semne din zodiac. Desi da impresia de rece si distant, e mai emotional decat isi dau seama majoritatea oamenilor – pana la urma vorbim despre un semn de apa. De fapt, ar putea fi greu pentru ceilalti sa isi dea seama ce simte cu adevarat.

Caracteristici si secrete

Putem incepe sa intelegem profunzimile Scorpionului uitandu-ne la Pluto – planeta care il guverneaza si care este asociata cu lumea subterana, moartea si renasterea.

Ne intalnim cu Pluto in viata noastra atunci cand simtim ca trebuie sa trecem un prag, sa examinam procese emotionale profunde sau sa gasim adevarul, sondand partile ascunse din interior.

Scorpionul este un semn fix, ceea ce inseamna iubesc stabilitatea.

Scorpionul este adesea asociat cu casa a opta in astrologie – o arie care guverneaza sexul, moartea si renasterea, printre altele.

Scorpionii sunt renumiti ca fiind discreti si chiar secretosi, razbunatori. Alte trasaturi de personalitate includ indrazneala (datorita influentei lui Marte, guvernatorul traditional), pasiunea, creativitatea si loialitatea feroce.

Scorpionul in dragoste si sex

Un Scorpion tipic este cunoscut ca fiind intens pasional, sexual si profund.

Acestia cauta conectarea profunda si vor un partener alaturi de care se pot simti comozi si in siguranta.

Intimitatea emotionala si adevarata conexiune sexuala sunt la fel de importante ca si experimentarea si jocul pentru acest semn.

Scorpionii sunt, in general, mai interesati de parteneriate pe termen lung decat de aventuri rapide si ocazionale. Dar, datorita naturii lor, ei se simt de obicei mai confortabil sa isi simta sentimentele decat sa le exprime.

Daca esti intr-o relatie noua cu un partener Scorpion, s-ar putea sa il intrebi destul de des cum se simte si ce gandeste.

Scorpionul in relatiile de prietenie

Scorpionii cauta adevarul – si daca pastrezi un secret, ei vor putea sa-si dea seama. O intalnire cu un Scorpion se poate transforma cu usurinta intr-o sesiune de interogare discreta daca simt ca ascunzi ceva. Cu toate acestea, toata aceasta cautare a adevarului poate fi frumoasa, deoarece ii conduce spre prietenii si relatii profunde si semnificative.

Daca au incredere in tine, va fi un prieten onest, dedicat si loial, care va fi mereu acolo pe care sa se sprijine si caruia sa-i spuna secrete.

Partea intunecata a acestui semn implica pastrarea de ranchiuna, pastrarea de secrete si cautarea razbunarii.

Scorpionul in cariera si bani

Scorpionilor le place sa catre subconstient si pot fi adesea terapeuti, astrologi, cititori de tarot sau ghizi de orice fel, consilier financiar. De asemenea, orice cariera care implica cercetare sau analiza in profunzime este teritoriul Scorpionilor.

Scorpionilor le place sa mearga in profunzime si se pot concentra pe o sarcina sau un subiect pentru o vreme, chiar obsesiv uneori.

Energia Scorpionului este, de asemenea, asociata cu toate lucrurile „tabu” sau care nu sunt acceptabile din punct de vedere social. Acest lucru inseamna ca Scorpionii sunt cei la care toata lumea alearga cu problemele si secrete.

Scorpionii sunt extrem de loiali, ramanand adesea cu o companie sau o profesie pentru intreaga lor viata. Nu sunt adeptii barfelor sau ai meschinariei si au adesea personalitati magnetice de care sunt atrasi colegii de munca si clientii.

Compatibilitatea Scorpionului

In general, semnele cele mai compatibile pentru prieteniile si relatiile romantice ale Scorpionului sunt semnele de apa (Rac, alti Scorpioni si Pesti), deoarece vorbesc acelasi limbaj emotional, si semnele de pamant (Fecioara, Taur, Capricorn), pe care le apreciaza pentru stabilitatea si ancorarea lor in pamant.

Semnele de aer (Gemeni, Varsator, Balanta) tind sa fie un pic prea zburatoare pentru Scorpionul ultraintens, in timp ce semnele de foc (Berbec, Sagetator, Leu) ar putea aduce chimie sexuala, dar nu prea mult potential pe termen lung.

Sursa foto: Image by wirestock on Freepik.

 

Hartile astrale Natala si Karmica