Ziua de 23 Octombrie este o zi plina de energie, cand Venus si Soarele intra in Scorpion. Atentia noastra se muta pe chestiuni intense legate de inima, portofel, dorinte.

Vom fi mai constienti de emotiile celor din jur, primim oportunitati de a aprofunda legaturile existente.

Venus este planeta iubirii, a frumusetii si a armoniei. Ea guverneaza relatiile noastre (in special viata amoroasa) si intruchipeaza armonia si cooperarea in toate formele sale.

In fiecare an, Venus petrece o singura data in fiecare semn zodiacal. Pe masura ce se deplaseaza in fiecare semn nou, acel semn influenteaza modul in care Venus isi face treaba in lume, ceea ce, la randul sau, ne afecteaza pe noi.

Cand Venus ajunge in apele tulburi ale Scorpionului, lucrurile pot deveni intense. Cand vine vorba de relatii, Scorpionul este totul sau nimic si nu se joaca cu discutii marunte sau amabilitati.

Cu Venus in Scorpion este o perioada de pasiune, conexiune emotionala si da, energie sexuala.

Acum nu este momentul pentru a incepe relatii superficiale sau aventuri. Venus in Scorpion vrea mai mult, asa ca daca intri intr-o relatie, pregateste-te de intensitate.

Daca ai un proiect inceput, acum te poti ocupa atent de el. Ai sanse mari sa te afirmi prin seriozitate si inspiratie.

S-ar putea sa te trezesti retinandu-te in aceasta perioada, deoarece Scorpionului ii poate fi greu sa se deschida fata de oricine altcineva in afara de cei mai de incredere tovarasi ai sai. Aceasta este, de asemenea, o perioada in care ar trebui sa-ti urmezi instinctul atunci cand vine vorba de alte persoane. Dupa ce, in ultima vreme, totul a fost axat pe revizuire, acum trebuie sa eliminam orice energie negativ.

Elimina so persoanele toxice, cei in preajma carora te simti secat, care vezi ca te consuma.

Venus vrea acum dragoste si devotament, respect si intimitate.

Nu te teme sa indraznesti. Daca placi pe cineva in secret si ti-l doresti, poti face primul pas!

O perioada buna de introspectie. De ce ai nevoie cu adevarat ca sa iti fie bine?

Sursa foto: Image by Vectonauta on Freepik.

 

Compatiblitate si Predictii