Horoscopul saptamanii 17 – 23 Octombrie 2022. Soarele si Venus in prim plan in urmatoarele zile.

Este un inceput de saptamana exuberant si plin de energie, deoarece Soarele si Venus fac pe rand trigon cu Marte, luni si, respectiv, marti. Aceasta energie incitanta este excelenta pentru a prelua initiativa in toate domeniile vietii, dar mai ales in dragoste, unde cu totii vom simti mai multa pasiune. Putem sa avem probleme legate de control sau chiar de manipulare emotionala spre mijlocul saptamanii. Soarele si Venus se joaca din nou de-a vrajitorul, dar de data aceasta creand cuadraturi cu Pluto.

Duminica Soarele si Venus se muta in Scorpion. Asteptati-va la niste furtuni emotionale! Doar Saturn mai reuseste sa linisteasca apele.

Horoscop Berbec

Vesti fantastice la inceputul saptamanii pe plan amoros. Proiectele pe care le ai in comun cu partenerul de viata vor prinde contur. Atentie, totusi! Daca echilibrul dintre viata profesionala si cea privata are probleme, atunci situatia se va agrava in aceasta saptamana. E posibil sa te simti  prea sensibil si chiar si cel mai mic conflict te-ar putea provoca.

Pe parcursul saptamanii vei simti adesea nevoia sa te retragi singur ca sa te reincarci.

Spre finalul saptamanii o sa te simti mai bine. Te poti astepta la o vibratie mai buna, cu sentimente profunde, mai ales dupa ce Soarele si Venus isi schimba semnele duminica. Universul te indeamna sa privesti viata intr-un mod mai profund.

Horoscop Taur

Saptamana incepe destul de bine pentru zodia ta. Soarele si Venus, care te guverneaza, fac trigon cu Marte. Acest lucru ar trebui sa aduca vesti bune despre munca si bani – eforturile tale dau roade. Daca te stii cu probleme de sanatate, in perioada urmatoare este bine sa te menajezi si sa fii mai atent. Insa nu e o perioada buna pentru decizii medicale.

La serviciu, energia si succesul se reunesc, iar tu esti gata sa iti maresti fluxul de bani. Este posibil sa lucrezi la o afacere secundara si faci mai progrese cu volumul de munca.  Cu toate acestea, este posibil sa constati ca responsabilitatile tale iti limiteaza libertatea in timpul mijlocului acestei saptamani. Sunt prea multe lucruri pe care trebuie sa le faci si nu ai suficient timp sa faci ceea ce ti-ar placea sa faci.

Acest lucru s-ar putea schimba in weekend, cand Soarele si Venus isi schimba semnul. Partenerul tau iti va sustine visele, asa ca este un moment bun pentru a delega unele dintre treburile zilnice, eliberandu-ti timp pentru a-ti urmari obiectivele.

Horoscop Gemeni

Esti mai creativ decat de obicei la inceputul saptamanii.  Este o perioada buna pentru a proiecta sau a schita viziunea ta, dar asteapta inainte de a face ceva permanent in legatura cu acest proiect. Marte in semnul tau iti stimuleaza considerabil energia in aceasta saptamana – mai ales la inceput de saptamana. Te vei simti exuberant, vibrant si bucuros ca esti in viata – si foarte jucaus, de asemenea.

Exista posibilitatea ca atitudinea ta sa te faca sa ai ceva probleme cu cei din jur, cand Soarele si Venus se vor lovi de puternicul Pluto. Ai grija sa nu-ti fortezi prea mult norocul intr-o relatie sau in orice fel de jocuri de noroc.

Vestea buna este ca, atunci cand Soarele si Venus isi schimba semnul duminica, te poti astepta ca viata sa devina mai rationala! Abia de acum te poti concentra iar pe lucruri concrete.

Horoscop Rac

Legaturile karmice sunt esentiale la inceputul acestei saptamani – analizeaza conceptul de grupuri de suflete si vezi daca poti descoperi ce te leaga de familia ta de sange sau de tine si de partenerul tau. Aveti multe de invatat si de predat si voi in aceasta perioada.

Este o saptamana buna pentru a face curat in casa sau pentru a face reparatii. Cheama acest mester pentru o problema pe care o tot amani! Mare grija, pentru ca tensiunile pot creste in familia ta sau in relatia cu partenerul tau la mijlocul saptamanii. Nu este cazul sa te blochezi. Stai linistit si va trece de la sine.

Cand Soarele si Venus isi vor schimba semnele duminica, tensiunile se vor atenua si va aparea o vibratie mai jucausa si mai vesela. Weekendul este un moment excelent pentru intalniri, daca esti singur!

Horoscop Leu

La inceputul saptamanii, pentru zodia ta, pot exista anumite erori de comunicare. Va trebui sa ai rabdare si sa nu dai vina pe altcineva pentru neintelegeri. In acelasi timp, te poti astepta la activitati foarte interesante cu un grup de prieteni. Cel mai probabil va fi vorba despre ceva fizic si antrenant.

Pe parcursul saptamanii, ideile tale vor avea o mare influenta asupra celor din jur! Este un moment excelent pentru a-ti folosi carisma in avantajul tau.

Cand Soarele si Venus isi schimba semnele duminica, ele aduc in zona familiei din harta ta natala dragoste si caldura. Acest weekend ar fi un moment potrivit pentru o reuniune de familie mult asteptata.

Horoscop Fecioara

Prima parte a acestei saptamani aduce oportunitati superbe in cariera si in domeniul financiar, deoarece Soarele si Venus danseaza impreuna cu increzatorul Marte. Fii deschis sa spui „da” Universului cat mai des posibil – nu stii niciodata ce s-ar putea intampla! Ai ocazia de a primi o responsabilitate mai mare, dar care inseamna mai multe realizari!

Ai grija sa nu cheltui prea repede banii! Nu te lasa atras de oferte, reduceri sau haine care arata bine, fii cumpatat. Cu toate acestea, ar putea exista unele discutii legate de bani sau valori in relatia ta la mijlocul saptamanii. Pastreaza-ti calmul cand porti discutii cu partenerul.

Soarele si Venus ajung amandoua in Scorpion duminica. Acest lucru iti aduce o claritate in gandire si primesti o puternica dorinta de socializa – un moment excelent pentru a forma noi prietenii.

Horoscop Balanta

Incepi saptamana foarte energic si simti nevoia sa iti largesti orizontul. Poti iesi in oras, la petreceri sau chiar poti sa calatoresti. Ai grija ca si programul partenerului sa permita asta, caci e posibil ca aici sa aveti unele nepotriviri. Nu e cazul sa te superi.

Ai ocazia sa incerci ceva nou in perioada urmatoare, poate ceva ce ti-ai dorit de multa vreme.

Cu toate acestea, ar putea exista unele discutiii familiale la mijlocul saptamanii. Acest lucru ar putea fi legat de ceva ce ai trait in copilarie – incearca sa-ti pastrezi calmul; va trece.

Duminica, Soarele si Venus se muta. Bun venit, abundenta! Este un moment prielnic pentru manifestare si pentru crearea de noi fluxuri de venit.

Horoscop Scorpion

Intuitia ta si chiar anumite abilitati psihice vor fi puse la incercare. Universul ti-ar putea sugera ca este timpul sa faci o schimbare importanta, dar tu nu te simti pregatit. Va trebui sa privesti cu atentie semnele din jur, caci vei primi un mesaj important ce va fi definitoriu pentru urmatoarele luni.

In aceasta saptamana vin si oportunitati de investitie, ai putea profita de o oportunitate legata de bani.

Cu toate acestea, exista o incurcatura cauzata de lipsa de comunicare la mijlocul saptamanii, condusa de puternicul Pluto, planeta ta guvernatoare. Cineva iti poate rastalmaci cuvintele intentionat.

Dinamica se schimba complet duminica, cand atat Soarele cat si Venus se muta in Scorpion. Primesti o energie buna si te incarci de carisma, vitalitate, buna dispozitie. Daca esti in cautarea iubirii, acum este momentul sa o gasesti. Daca esti in cautarea banilor, la fel. Bucura-te!

Horoscop Sagetator

Incepi saptamana cu multa energie si ai putea sa faci ceva ce presupune aventura, miscare fizica. E posibil si sa mergi sau sa planuiesti o excursie.

Dragostea si prietenia se amesteca frumos la inceputul acestei saptamani, deoarece Soarele, Venus si Marte conspira pentru a cimenta relatiile de toate felurile. Este un moment minunat pentru o intalnire comuna – sau chiar pentru ca un prieten sa devina ceva mult mai mult.

S-ar putea sa te simti dezamagit sau frustrat de o lipsa de bani la mijlocul saptamanii. Poate este ceva ce iti doresti cu disperare sa obtii sau sa faci, dar pur si simplu nu iti poti permite acum. Nu te ingrijora. Va veni si timpul tau. Lasa acest lucru sa motiveze, nu sa te deprime.

Duminica, Soarele si Venus isi schimba ambele semne, ajungand in partea cea mai spirituala a hartii tale natale. Acesta este un moment perfect pentru a tine un jurnal sau pentru a incerca o noua metoda de meditatie. Universul iti vorbeste – iti vei face timp sa asculti?

Horoscop Capricorn

Prima parte a acestei saptamani este exceptional de buna pentru cariera ta, Soarele, Venus si Marte aratand toate spre succes, recunoastere si relatii bune de munca. Ai o doza buna de energie! E posibil sa instruiesti un nou membru al echipei tale sau sa primesti o pregatire pentru jobul tau.  Poti face multe progrese aici, daca iti doresti.

Asteapta-te la o mini criza de incredere la mijlocul saptamanii, cand Pluto in Capricorn provoaca Soarele si Venus in zona ta de cariera. In jobul tau actual, esti capabil sa fii tu insuti cu adevarat?

Vei primi mai multe informatii despre aceasta problema importanta atunci cand Soarele si Venus isi vor schimba semnele duminica. Cu influenta lor in zona obiectivelor pe termen lung din harta ta natala, poti sa planifici si sa elaborezi strategii pentru viitor.

Horoscop Varsator

La inceput de saptamana ai grija la calatorii, pot sa apara tot felul de incurcaturi. De asemenea, nu e bine sa incerci ceva nou.

Desi, exista multa distractie si oportunitati de a-ti practica pasiunile, e bine sa fii atent. Este o vibratie destul de aer liber, de asemenea, asa ca iesiti afara daca puteti, indiferent de vreme.

Incearca sa eviti sa iei decizii majore in aceasta perioada – cel putin, nu ceva ce nu poti anula mai tarziu, daca este necesar.

Exista o mare schimbare de ritm duminica, cand Soarele si Venus se muta amandoi in zona de succes din harta ta natala. Fa-ti planuri sa muncesti din greu – si sa culegi roadele.

Horoscop Pesti

Ajutorul vine de la cei mai apropiati si mai dragi la inceputul acestei saptamani. Fie ca este vorba de un cadou financiar din partea unui membru al familiei sau a unei persoane dragi care intervine pentru a te ajuta cu responsabilitatile de zi cu zi, ti se arata ca esti iubit, sustinut si pretuit.

La mijlocul saptamanii te poti ocupa de chestiuni ceva mai pragmatice, poti sa faci curat, sa organizezi. Iti va merge bine orice faci cu simt practic.

O usurare usoara soseste duminica, cand Soarele si Venus isi schimba semnele si se muta in zona de calatorie din harta ta natala. Profita de orice ocazie pentru a iesi si a te plimba. O schimbare de peisaj va va reimprospata sufletul. Pe plan amoros lucrurile vor sta extraordinar!

 

Predictii si Compatibilitate