Horoscopul saptamanii 10 – 16 Octombrie 2022. Atentie la semnele din univers.

Saptamana aceasta incepe cu o vibratie artistica si creativa, deoarece Mercur intra in Balanta. Gandirea devine mai echilibrata, usoara si aici si vom fi mai capabili sa vedem mai bine multiplele parti ale oricarui argument.

Un patrat provocator Marte-Neptun consuma energia si toarna apa rece peste vise, fantezii si iluzii. Aceasta perioada de la mijlocul saptamanii se poate simti ca fiind una abatuta, cu deziluzii pentru multi dintre noi.

Cu toate acestea, energiile se redreseaza din nou spre sfarsitul saptamanii. Trigonul dintre Venus si Saturn este pozitiv. Aceasta ultima etapa a saptamanii este un moment excelent pentru a face un angajament in dragoste sau pentru a face progrese in proiectele financiare.

Horoscop Berbec

La inceputul saptamanii inca simti influenta Lunii pline din semnul tau, care se reflecta mai ales in zona relatiilor. E posibil sa fii pus in fata unor compromisuri.

Mercur se muta in zona iubirii din harta ta – este un moment frumos pentru a impartasi lucruri dulci cu iubitul tau. Nu te sfii sa-ti impartasesti emotiile; acest lucru va va apropia mai mult.

Nu te ingrijora prea mult daca nu primesti raspunsul pe care il astepti de la alte persoane la mijlocul saptamanii. Planeta care te guverneaza, Marte, formeaza o cuadratura cu Neptun, moment dificil si lipsit de energie, care sadeste confuzie.

Este posibil ca oamenii sa nu inteleaga prea bine ce vrei sa faci, asa ca incearca sa clarifici pe cat posibil. Anumite discutii pe care le porti in aceasta saptamana vor duce catre decizii importante pentru urmatoare perioada. Gandeste-te bine la ce e important pentru tine.

Vineri este o zi intensa pentru romantism, atat Venus, cat si Saturn oferind sprijin pentru viata ta amoroasa. Este o zi excelenta pentru a face un angajament romantic!

Horoscop Taur

Luni si marti, dupa Luna plina in Berbec si ajungerea lui Mercur in Balanta, primesti multa energie si chef de viata. Simti ca poti muta muntii din loc. Fii indraznet si fa absolut tot ce iti propui! Este o perioada buna pentru a lucra la proiecte dificile, deoarece ai autodisciplina necesara pentru a le duce la bun sfarsit.

Cu toate acestea, visele si obiectivele tale s-ar putea sa se simta subrede la mijlocul saptamanii. Acest lucru se datoreaza unui aspect dificil intre Marte si Neptun, care iti intuneca judecata sau chiar te face sa simti ca ar trebui sa renunti. Nu te grabi sa iei decizii drastice, pentru ca aceasta influenta depresiva va ceda in curand.

Vineri este o zi mult mai luminoasa, cu progrese reale posibile in viata ta profesionala acum. Atat Venus, cat si Saturn iti ofera sprijin pe masura ce iti pui in valoare abilitatile si urmaresti sa avansezi.

Horoscop Gemeni

La inceputul acestei saptamani, ai putea fi tentat sa ai o legatura romantica cu cineva care s-ar putea sa nu fie cea mai sanatoasa alegere. Acesta r putea fi incitant, intrigant si de-a dreptul excitant, s-ar putea sa fii gata pentru o aventura care va aduce multa agitatie in viata ta.

Planeta care te guverneaza, Mercur, isi schimba semnul si se muta in zona bucuriei din harta ta natala – asa ca este destul de clar ca discutiile si dezbaterile de idei iti vor aduce multa placere in aceasta saptamana. Chiar mai mult decat de obicei! S-ar putea sa te ocupi de o problema juridica, punand in ordine actele si discutand strategii cu avocat/contabil etc.

Cu toate acestea, este posibil sa aveti o mini criza de incredere la mijlocul saptamanii, deoarece Marte si Neptun conspira pentru a-ti afecta stima de sine. Daca te simti depasit, nu intra in panica. Este doar temporar.

Venus si Saturn sustin calatoriile, vacantele sau calatoriile scurte. Daca esti singur, in acest nou context, s-ar putea sa gasesti dragostea.

Horoscop Rac

Venus si Mercur in Balanta aduc pentru tine o saptamana axata pe familie. Insa, surpriza! Renunti la concesii. Oricat de mult iti iubesti familia, nu esti intotdeauna de acord cu ea. Ar putea fi una dintre acele perioade in care vei cere unui membru al familiei sa faca un compromis pentru ca tu sa poti face ceea ce vrei.

O sa ai o stare foarte nostalgica, de asemenea – perfect pentru o plimbare pe aleea amintirilor. Priveste poze vechi, filmulete, mananca ceva ce mancai in copilarie.

In acelasi timp, este posibil sa descoperi ca ceva din trecutul tau reapare – aproape ca si cum o problema rezolvata cu mult timp in urma s-a intors sa te bantuie. Ramai puternic si nu-ti face griji, trece repede.

Vineri, vibratia se schimba din nou, iar totul va fi mai pozitiv. Cu ajutorul lui Venus si Saturn, acesta este momentul perfect pentru a vindeca certurile de familie sau resentimentele persistente cu rudele.

Horoscop Leu

La inceputul saptamanii esti in cea mai buna forma, Mercur inspirandu-ti idei grozave si stimulandu-ti abilitatile de comunicare. Ai carisma necesara sa fii un lider bun, daca esti in postura de a conduce oameni.

Cu toate acestea, ceva nu este in regula cu o prietenie la mijlocul saptamanii. Miercuri, in special, s-ar putea sa ai impresia ca un prieten iti ascunde ceva. Inselaciunea, secretele si gelozia sunt in aer. De asemenea, s-ar putea sa revizuiesti un acord important iar termenii sa nu fie pe pe placul tau. Este foarte important sa ai o idee clara a obiectivelor tale si sa ii spui celeilalte parti ce esti dispus sa cedezi pentru a obtine ceea ce iti doresti.

Din fericire, aceste vibratii tulburatoare nu dureaza mult timp, iar pana vineri, va veti simti mult mai pozitiv.

Venus si Saturn isi unesc fortele pentru a-ti impulsiona viata amoroasa spre sfarsitul saptamanii – profita de aceasta ocazie pentru a sarbatori dragostea!

Horoscop Fecioara

Fii mai atent la inceputul saptamanii in ceea ce priveste banii. Daca ai avut cheltuieli mai mari, e bine sa echilibrezi balanta. Mai ales, daca iti cautai noi surse de venit, planeta care va guverneaza, Mercur, are vesti bune. Pe masura ce ajunge in zona banilor din harta ta natala apar oportunitati, dar si nevoia de a economisi.

O sa fie o saptamana destul de complicata la serviciu, va trebui sa muncesti suplimentar sau mai greu.

Marte si Neptun creeaza o atmosfera foarte pasiv-agresiva, dar, din fericire, este o influenta de scurta durata. Fereste-te insa de neliniste in relatia ta la mijlocul saptamanii, cel mai probabil cauzata de probleme in echilibrul dintre viata profesionala si cea personala.

Venus si Saturn ridica starea de spirit vineri, facand echipa pentru a-ti sustine eforturile de a face bani si ambitiile materiale. Acum este momentul sa gandesti la scara mare!

Horoscop Balanta

Odata cu trecerea lui Mercur in Balanta – asteptati-va sa va simtiti mintea mai ascutita, concentrarea si atentia devenind mult mai usor de gestionat. Acesta este un moment stralucit pentru idei uimitoare, iesite din comun, care te vor surprinde! Totusi, va exista destul de multa anxietate, o sa iti fie teama ca nu vei reusi ce ti-ai propus. Insa o sa-ti iasa! Asa ca accepta-ti nervozitatea si recunoaste ca este doar un semn ca te indrepti cu curaj in directia corecta.

Marte si Neptun creeaza confuzie si haos, mai ales miercuri, in special daca iti plac calatoriile. E bine sa ai un plan de rezerva in cazul in care ceva merge prost.

Vineri este o zi plina de bucurie, planeta care te guverneaza, Venus, facand echipa cu Saturn pentru a-ti stimula viata amoroasa. Fie ca te intalnesti cu cineva sau esti deja indragostit, este timpul sa te distrezi alaturi de partenerul tau. Scoate-ti viata amoroasa din rutina.

Horoscop Scorpion

Ai vise ciudate? Mercur se muta in zona psihica a hartii tale, asa ca acele vise ciudate si acele aparitii din coltul ochilor ar putea contine de fapt mesaje importante pentru tine. Pastreaza-ti mintea deschisa, chiar daca de obicei nu crezi in astfel de lucruri. De asemenea, e posibil sa iti incurajeze o nevoie de a socializa. Iesi ca sa te vezi cu prietenii.

In dragoste, mijlocul saptamanii are nevoie de atentie. Marte scoate la iveala gelozia, nesiguranta, infidelitatea sau manipularea emotionala. Incearca sa nu te grabesti sa tragi concluzii pripite; probabil ca suspiciunile tale nu sunt justificate.

Spre finalul de saptamana o sa ai parte de zile linistite. Daca esti inca tulburat, apeleaza la familia ta pentru sprijin – imbratisarea lor va face ca totul sa fie in regula.

Horoscop Sagetator

Pregateste-te pentru o saptamana sociabila, mai ales cand Mercur isi schimba semnul si se muta in zona ta de prietenie. Petreci timp in preajma oamenilor si iti place sa te ocupi de diverse hobby-uri. Acesta este un moment excelent pentru a va intalni noi prieteni, pentru a face networking. Vei dori sa vorbesti, sa discuti si sa te exprimi pe deplin.

Totusi, factorul de buna dispozitie ar putea disparea usor la mijlocul saptamanii. Contactul dificil dintre Marte si Neptun poate crea confuzie sau resentimente in viata ta de familie sau intre partenerul tau si familia ta de sange. Incearca sa nu-ti faci prea multe griji in legatura cu acest lucru, deoarece este doar o influenta trecatoare.

Pana vineri, va veti simti din nou mai sociabil si mai optimist. Cu Venus si Saturn sustinandu-ti viata sociala, s-ar putea chiar sa gasesti dragostea chiar sub nasul tau, daca esti singur. Cu siguranta merita sa-ti extinzi cercul social cat mai mult posibil. Acesta este un moment bun pentru a va uita la chestiuni si acorduri legale, daca ai o intelegere de incheiat.

Horoscop Capricorn

Inteligentul Mercur se muta in zona carierei din harta ta natala.  S-ar putea sa ai parte de o promovare care include o marire de salariu, dar aceasta vine cu responsabilitati sporite. Este o idee buna sa iti cantaresti bine optiunile inainte de a spune da. Acest lucru va permite sa va faceti strategii, sa planificati si sa va pozitionati pentru avansare. Fii atent la semnele din jur – vei fi remarcat.

Ai grija de sanatatea ta la mijlocul saptamanii. Cu Marte si Neptun care iti consuma energia, s-ar putea sa exagerezi. Odihneste-te bine, pentru ca nu poti da randament maxim daca esti epuizat.

Venus si planeta care te guverneaza, Saturn, fac echipa vineri pentru a te indrepta din nou spre succes – iar acest lucru ar trebui sa implice si un impuls pentru finantele tale, astfel incat sa se pare ca munca ta grea da roade.

Horoscop Varsator

Etica si morala te preocupa la inceputul saptamanii, mai ales cand Mercur isi schimba semnul si ajunge in Balanta. Fii mai atent la valorile personale.

Ai grija cu problemele legate de bani la mijlocul saptamanii. Marte si Neptun sunt in contradictie miercuri, ceea ce ar putea duce la cheltuieli impulsive sau jocuri de noroc nesabuite. De asemenea, este recomandat sa ai grija la calatorii, exista riscul sa se amane sau ca lucrurile sa nu iasa asa cum vrei.

Venus si Saturn creeaza un aspect de trigon vineri si in weekend ai un mare chef de aventura. Fii flexibil si accepta orice oportunitate.

Horoscop Pesti

Mercur isi schimba semnul aducand in discutie probleme legate de viata, moarte si tot ce se afla intre ele.  In ultima vreme, ai putea avea senzatia ca sincronizarea nu este buna intre tine si iubitul tau.  Aceasta influenta poate, de asemenea, sa scoata la iveala traume din trecut sau sa va ceara sa va confruntati cu niste sentimente foarte dureroase.

O astfel de problema dificila apare si la mijlocul saptamanii, cand conversatiile din familie pot sa atinga teme controversate si greu de acceptat.

Tine-ti capul sus, totusi, pentru ca Venus si Saturn vin in ajutor vineri cu un trigon foarte vindecator. S-ar putea sa fie nevoie sa fii persoana care iarta, dar vindecarea este posibila daca esti dispusa sa o accepti.

 

Hartile astrale Natala si Karmica