Horoscop saptamanal 03 – 09 Octombrie 2022. Luna plina in Berbec aduce mai bucurii.

Horoscop Berbec

Concentreaza-te pe ceea ce poti realiza in aceasta saptamana dcat sa te ingrijorezi de lucrurile pe care nu le poti realiza inca. Te poti astepta la schimbari in viata ta profesionala. Nu te opune, chiar daca acum pare mai multa munca. In cele din urma, te va aduce mai aproape de locul in care vrei sa fii.

Luna Plina din semnul tau, Berbec, si aduce o dornta puternica a tot ce esti TU! Fii mandra de ceea ce esti.

Horoscop Taur

In prima jumatate a acestei saptamani, s-ar putea sa iti doresti sa introduci mai multa „calitate” in viata ta. Gandeste-te cu atentie la rutina si programul tau – pierzi timp pe care l-ai putea folosi pentru ceva care sa iti aduca mai multa bucurie? Te poti astepta la o mica criza de incredere in ceea ce priveste educatia sau calificarile tale. Nu te lasa demoralizat, poti oricand sa incepi sa studiezi pentru a-ti atinge obiective.e

Duminica, Luna Plina straluceste, asa ca, fii atenta la ceea ce visezi!

Horoscop Gemeni

In prima jumatate a acestei saptamani, te concentrezi asupra problemelor de familie. Din fericire, reusesti sa inchizi, in sfarsit, ranchiuni sau dusmanii de lunga durata. Vine multa vindecare, daca esti calma si toleranta. Spre sfarsitul saptamanii te poti astepta la gelozii si sentimente de vinovatie in relatia de iubire.

Luna Plina de duminica aduce tensiune emotionala. O modalitate excelenta de a face fata acestei situatii este sa nu pierzi timpul cu micile detalii, ci sa te concentrezi asupra obiectivelor pe termen lung.

Horoscop Rac

Ai un simt practic mai dezvoltat in aceasta saptamana. Vei gasi solutii avantajoase pentru treburile casnice, impartirea muncii in familie, problemele legate de ingrijirea copiilor etc. Fii deschisa la tot felul de idei creative. E posibil sa apara schimbari in dinamica relatiei tale de cuplu. Cei singuri pot cunoaste pe cineva.

Pe 9 octombrie, de Luna Plina, apare un sentiment de mandrie in cariera. Recunoasterea este pe drum pentru tine acum, mai ales daca ai muncit din greu cu putine multumiri in ultimele luni. Toate eforturile tale sunt pe cale sa dea roade – felicitari!

Horoscop Leu

Chestiunile financiare vor fi pe primul plan pentru tine. Astrele te ajuta sa iei decizii inteligente, poate economisind din venituri sau deschizand un nou flux de bani. Ai grija sa fii alaturi de cei din jur, e posibil ca cineva drag sa simta nevoia sa primeasca sprijinul tau.

Luna Plina de duminica te cheama spre aventura. Poti primi o oportunitate rara. Petrece timp cu cei dragi, planuieste o calatorie.

Horoscop Fecioara

Saptamana aceasta asteapta-te sa apara idei geniale. Conform firii tale, e posibil sa schimbi putin regulile. Nu te teme sa faci lucrurile diferit. Daca ai un talent, acum e o perioada buna sa il cultivi, fie ca e vorba despre pictura, muzica, actorie, scris, orice lucru iti dezvolta creativitatea sau abilitatile intelectuale.

Luna Plina de duminica aduce multa caldura si pasiune. Atentie, insa. Emotiile sunt foarte mari si exista o linie fina intre pasiune si obsesie.

Horoscop Balanta

E posibil sa iasa la iveala secrete de un anumit fel – in special secrete legate de copilarie sau de familie. Se rezolva lucruri, se incheie situatii, e o perioada favorabila pentru tine. Schimbarea este pe drum pentru casa ta, dar in cele din urma va fi spre bine.

Luna Plina care are loc in semnul tau opus, in Berbec, aduce o poveste de dragoste frumoasa. Aceasta lunatie in semnul tau opus promite un sfarsit de saptamana exceptional pentru amor.

Horoscop Scorpion

Exista o vibratie foarte practica in prima parte a saptamanii tale. Aveti o multime de treburi si comisioane de indeplinit si o lista de lucruri de facut care nu pare sa se mai termine vreodata.  Pluton devine direct sambata in zona de comunicare din harta ta natala, ceea ce semnaleaza ca s-ar putea sa fie nevoie sa schimbi modul in care comunici daca vrei ca oamenii sa te sustina sau sa te urmeze.

Luna Plina are loc in zona de sanatate din harta ta natala, pe 9 Octombrie 2022. Este o oportunitate frumoasa pentru vindecare, fie ea fizica, emotionala sau spirituala. Fa sport, plimba-te in natura, mediteaza sau apeleaza la yoga sau terapie.

Horoscop Sagetator

Cariera ta este in centrul atentiei la inceputul acestei saptamani. Te poti intelege foarte bine cu oamenii, comunici inteligent. Profita la maximum de o oportunitate care apare. O promovare sau o marire de salariu este posibila acum, sau un contract mai bun. De asemenea, in aceasta perioada, finantele se imbunatatesc.

Exista vesti bune si pentru viata ta amoroasa, deoarece Luna Plina straluceste din zona ta de bucurie duminica. Bucura-te de o zi exuberanta, mai ales daca te intalnesti cu cineva sau cauti dragostea!

Horoscop Capricorn

Iti ies in cale tot felul de idei si experiente noi. Iesi din rutina calatorind daca poti – chiar daca este vorba doar de o scurta expeditie in apropierea orasului tau. Esti expansiv si ai chef de distractie. Dupa cateva luni foarte introspective, esti mai dispus sa te intorci in lume, sa socializezi si sa impartasesti idei.

Exista vesti bune si pe frontul familiei, deoarece Luna Plina de duminica straluceste din aceasta zona a hartii tale.

Horoscop Varsator

Vei fi intr-o stare de spirit mai sensibila in aceasta saptamana. Vei procesa probleme precum vinovatia, furia, durerea sau resentimentele. Daca simti nevoia, acum e perioada perfecta pentru a apela la consiliere sau terapie. De asemenea, poti sa iti faci noi prieteni sau sa te alaturi unui grup.

Luna Plina de duminica te ajuta in acest sens, deoarece incurajeaza comunicarea sincera si o multime de activitati sociale.

Horoscop Pesti

Cu Mercur acum direct in semnul tau opus, comunicarea in relatia ta devine mult mai usoara. Elibereaza orice tensiune persistenta intr-o iesire in oras, o seara de intalnire sau o reuniune cu prietenii comuni. Este timpul sa nu te mai ascunzi si sa te reconectezi cu cei de care ti-a fost dor de curand.

Luna Plina de duminica are loc in zona banilor si ar putea aduce furie sau drama in jurul finantelor – dar iti aduce si pasiunea, energia si vointa de a gestiona bine acest lucru.

 

Consultatii Astrologice