Luna Octombrie ne pregateste de schimbare! Avem trei Planete care isi reiau mersul direct, Mercur in 02 Octombrie, Saturn revine in mers direct in 23 Octombrie, Jupiter retrograd ajunge din Berbec in Pesti. Avem si o Luna plina in Berbec, o Eclipsa si un Marte care retrogradeaza. Totodata simtim si cudratura Saturn – Uranus intens.

Horoscop Berbec Octombrie 2022

Dupa data de 02 Octombrie, cand Mercur revine in mers direct, primesti oportunitati pentru a recupera sarcinile intarziate. Nu mai amani situatii, incepi sa pui lucrurile cap la cap si apare si rezultatul. Randamentul.

Incerca sa nu iti arati latura impulsiv, totusi, mai ales in dragoste. Gandeste-te bine inainte de a lua decizii drastice.

De asemenea, in special spre final de luna e posibil sa apara gelozia in viata amoroasa. Mizeaza pe comunicare. O sa simti nevoia de spatiu si de liniste pentru a te gandi profund la alegerile tale.

Fa acest lucru inainte ca Marte, planeta care te guverneaza, sa devina retrograda pe 30 Octombrie 2022 – pentru ca s-ar putea sa nu ai energia sau vointa necesara apoi.

Horoscop Taur Octombrie 2022

Prima saptamana din octombrie vorbeste mult despre distractie si bucurie. Petrece timp cu oamenii sau in contextele care te fac fericit.

Luna plina din 9 septembrie vine cu revelatii spirituale. Te poti astepta la vise care sa iti ofere solutii sau lamuriri. Revii cu picioarele pe pamant chiar in ziua urmatoare.

Apoi, viata ta amoroasa intra in centrul atentiei spre final de luna.

Jupiter retrograd isi schimba semnul pe 28 Octombrie si pune in evidenta legaturile vindecatoare, karmice din cercul tau social. Petrece mai mult timp cu cineva de care te simtiti puternic legat.

Daca banii au fost un punct de conflict, intrarea lui Marte in retrogradare te poate ajuta, deoarece va semnala nevoia de a cheltui mai putin si de a economisi mai mult. Sa speram ca nu exagerezi cu bugetul.

Horoscop Gemeni Octombrie 2022

Chestiunile familiale primesc un impuls pe 02 Octombrie, cand planeta care te guverneaza, Mercur, isi incheie retrogradarea si devine directa in zona de domiciliu din harta ta natala. In sfarsit, poti merge mai departe cu un proiect de familie.

Cu toate acestea, cercul social este in centrul atentiei in timpul Lunii pline din 09 Octombrie – emotiile turbulente in jurul unei prietenii pot ajunge la un punct culminant in acest moment.

Starea ta de bine devine o prioritate atunci cand Soarele isi schimba semnele pe 23 Octombrie. Aceasta ultima parte a lunii este ideala pentru terapii holistice, noi exercitii fizice, alimentatie sanatoasa si sport. Asigura-te ca ai grija si de sanatatea ta mentala.

Jupiter retrograd isi schimba semnul cateva zile mai tarziu, si te poate ajuta sa incetinesti putin. Trecand prin zona carierei din Harta ta, aceasta influenta iti aminteste ca viata inseamna mai mult decat munca.

Cu Marte devenind retrograd in Gemeni pe 30 Octombrie, viata este pe cale sa incetineasca pentru o vreme – dar asta nu este un lucru rau. Iti va da sansa sa respiri si sa te relaxezi. Atentie la cum te veipozitiona fata de ceilalti, la atitudine.

Horoscop Rac Octombrie 2022

Daca ai tot amanat sarcini de serviciu sau planuri in general, acum le vine randul, le pui in aplicare. Vei primi un impuls in acest sens atunci cand Mercur devine direct pe 02 octombrie – si odata ce ai inceput sa faci progrese, nu vei mai vrea sa te opresti.

O Luna Plina emotionala pe 09 Octombrie evidentiaza zona carierei din harta ta natala. S-ar putea sa te confrunti cu o dezamagire sau cu o mini-criza la locul de munca, dar acest lucru ar putea fi un catalizator pentru o schimbare pozitiva in calea ta profesionala.

De exemplu, ai putea lucra de acasa o parte din timp, imbunatatind poate in acest fel echilibrul dintre viata profesionala si cea personala. Primesti si sprijinul lui Marte in acest sens care te va ajuta sa te interiorizezi, insa atentie, nu o duce in extrema, sa ajungi melancolic si singuratic.

Spre finalul lunii e posibil sa se schimbe planurile de calatorie, daca exista. E recomandat sa nu pleci prea departe.

Luna octombrie se incheie intr-o nota extrem de creativa. Mercur isi schimba semnele inca o data pe 29 Octombrie 2022 si iti inspira imaginatia, creativitatea si natura jucausa.

Marte devine retrograd in ziua urmatoare, creand o mare semnificatie in visele tale – fii atent la simboluri din jurul tau.

Horoscop Leu Octombrie 2022

Un inceput de luna excelent! In sfarsit, scapi de tensiunile legate de bani.

Luna Plina straluceste glorioasa pe 09 Octombrie, acesta este semnalul tau de a depasi limitele si de a risca sa obti ceea ce iti ofera Universul. Indrazneste sa spui da!

Mijlocul lunii iti ofera o energie utila pentru a face lucruri, pentru a depasi lista de lucruri de facut si pentru a-i atrage pe oameni de partea ta, atat la serviciu, cat si in viata personala.

Pe la mijlocul lunii te poti astepta la schimbari in sectorul familiei – este posibil sa iti ofere unele surprize majore. Nu fi surprins daca un secret sau o problema pe care credeai ca ai consemnat-o in istorie isi scoate capul cand ai mai putina nevoie de ea.

Ramai calm daca se intampla acest lucru. Cand Jupiter retrograd isi va schimba semnul pe 28 Octombrie, vei intelege de ce are loc aceasta procesare a karmei.

Concentreaza-te pe familia ta pe masura ce se incheie luna, pentru ca, cu Marte care devine retrograd pe 30 octombrie, nu vei avea prea multe chef de socializare.

 

Consultatii Astrologice

Horoscop Fecioara Octombrie 2022

Mercur, guvernatorul tau, devine direct in Fecioara pe 2 Octombrie, iar luna ta incepe fantastic! Cel mai probabil, te simti plin de energie si plin de claritate mentala – foloseste-o cu intelepciune!

O saptamana mai tarziu, pe 9 Octombrie, Luna Plina aduce ceva furie si resentimente in jurul tau – posibil si gelozie. Acest lucru ar putea elibera unele emotii intense, mai ales daca ai incercat sa ignori problemele care se pregatesc pana in acest moment.

Din 23 Octombrie 2022 Saturn devine direct in zona ta de lucru de zi cu zi, ceea ce va imbunatati probabil relatiile cu colegii tai.

Jupiter retrograd ajunge in semnul tau opus pe 28 Octombrie, ceea ce reprezinta un moment bun pentru a aprofunda legaturile spirituale cu partenerul tau.

Marte care se intoarce retrograd din 30 Octombrie 2022 in zona carierei din harta ta natala, asa ca problemele de la locul de munca pot aparea.

Horoscop Balanta Octombrie 2022

Incepi luna Octombrie intr-o stare de spirit ganditoare si spirituala, deoarece Mercur devine direct in aceasta zona a hartii tale pe 02 Octombrie.

Atentie la Luna Plina din 09 Octombrie! Aceasta ar putea fi plina de bucurie si pasiune… sau plina de agresivitate si acuzatii.

Dupa 23 Octombrie este bine sa fii atent la bani. Cum vin, la fel de usor pot sa si plece.

Jupiter te indeamna sa iti reduci nivelul de stres cu mai multa singuratate sau meditatie.

Mercur isi schimba din nou semnul a doua zi si te va ajuta sa integrezi mai mult timp pentru mine in programul tau incarcat, fara a sacrifica nimic din ceea ce pretuiesti.

Luna Octombrie se incheie cu Marte care devine retrograd. Aceasta este o influenta complicata pentru tine, deoarece iti diminueaza pofta de viata si te face sa fii foarte reticent la riscuri. Incearca sa nu te lasi consumat de indatoriri – lasa-ti timp sa te joci.

Horoscop Scorpion Octombrie 2022

Este timpul sa incepi sa socializezi din nou, deoarece Mercur devine direct in aceasta zona a hartii tale pe 02 Octombrie. De fapt, inceputul lunii octombrie este o perioada buna pentru relatii interpersonale de tot felul, inclusiv la locul de munca.

Mercur isi schimba semnul pe 10 octombrie si se indreapta spre zona cea mai spirituala a hartii tale, asa ca te poti astepta la unele vise vii! Analizeaza-le cu atentie si vezi ce iti transmit.

Sosirea Soarelui in Scorpion pe 23 Octombrie si Eclipsa de Soare din Scorpion care va urma pe 25 Octombrie – momente foarte importante pentru tine. Aceasta Eclipsa poate marca un punct de cotitura in viata ta, desi s-ar putea sa nu-ti dai seama de semnificatia ei decat dupa ce a trecut ceva timp. Concentreaza-te pe luarea deciziilor cu cele mai inalte si bune intentii.

Marte devine retrograd pe 30 Octombrie in cea mai sensibila zona a hartii tale – acest lucru ar putea duce la probleme de intimitate sau la multa furie, manipulare si cautare de putere. Onestitatea emotionala in relatia ta va fi esentiala.

Horoscop Sagetator Octombrie 2022

Luna octombrie incepe promitator la serviciu – nu in ultimul rand pentru ca Mercur devine direct in zona ta de cariera pe 02 Octombrie. Acest lucru te elibereaza pentru a elabora strategii si a face alegeri inteligente – desi Luna Plina din 09 Octombrie sugereaza ca s-ar putea sa fie nevoie sa faci un salt de credinta daca vrei cu adevarat sa creezi o schimbare in cariera ta.

Bucura-te de socializare cat mai poti, pentru ca atunci cand Soarele isi va schimba semul pe 23 Octombrie, vei dori sa petreci mult mai mult timp in singuratate.

Jupiter retrograd te indeamna sa cauti confort emotional alaturi de familie, asa ca nu te teme sa impartasesti ceea ce simti cu cei dragi. Odata ce Mercur isi schimba din nou semnul pe 29 octombrie, vei avea o mai mare claritate in ceea ce priveste convingerile tale si te vei simti mai stabil si mai sigur.

Pregateste-te insa pentru o perioada delicata in dragoste, pe masura ce octombrie se apropie de sfarsit. Marte devine retrograd in semnul tau opus pe 30 octombrie – epuizand pasiunea si facand comunicarea mult mai dificila. Va trebui sa te straduiesti daca vrei ca partenerul tau sa se simta pretuit.

Horoscop Capricorn Octombrie 2022

Luna octombrie incepe bine daca studiezi sau te pregateste pentru competitii/examene, Mercur devenind direct in aceasta zona a hartii tale natale pe 02 Octombrie. Prima saptamana a lunii este un moment excelent pentru a-ti extinde cunostintele, mai ales daca in ultima vreme te-ai simtit blocat.

Priviti Luna Plina din 09 Octombrie pentru vesti importante legate de familie sau de casa. Ar putea fi emotii puternice in joc, dar speram ca unele fericite!

Pe 23 Octombrie, Soarele isi schimba semnul, iar accentul se muta pe viata ta sociala. Pot aparea schimbari in anturajul sau comunitatea ta.

O viata sociala activa te va ajuta sa te detensionezi! Sa nu uiti in octombrie ca a avea hobby-uri si a te relaxa nu inseamna ca nu faci nimic.

Iar acest lucru este important pentru ca Marte devine retrograd pe 30 Octombrie, ceea ce ar putea avea un impact negativ asupra sanatatii tale pentru o scurta perioada de timp.

Horoscop Varsator Octombrie 2022

Daca ai tras mata de coada, revenirea lui Mercur in mers direct o sa te puna direct la treaba!

Luna Plina din 09 Octombrie poate aduce consecinte daca ati ratat termenele limita sau ati incercat sa faceti lucrurile in ultimul moment.

Exista vesti mai bune atunci cand Mercur isi schimba semnul pe 10 Octombrie si te indeamna sa iti extinzi cunostintele. Ti-ar face placere sa te instruiesti sau sa studiezi in aceasta perioada, asa ca alege un subiect care te fascineaza sau care ti-ar fi util in cariera si da-i drumul!

Se pune accent pe cariera ta mai tarziu in cursul lunii, de asemenea, mai ales cand Soarele isi schimba semnele si se muta chiar in partea de sus a hartii tale natale, pe 23 Octombrie. Acest lucru iti inunda cariera cu caldura si optimism – iar Saturn devine direct in Varsator in aceeasi zi, asa ca franele sunt bine de tot.

Fereste-te de o constrangere de a-ti asuma riscuri atunci cand Marte devine retrograd pe 30 Octombrie. In mod obisnuit, nu esti nesabuit, dar aceasta energie este dificil de prevazut si poate aduce impulsuri impulsive.

Horoscop Pesti Octombrie 2022

Relatiile tale cele mai apropiate primesc o gura de aer proaspat pe 2 Octombrie, cand Mercur devine direct in semnul tau opus!

Cu toate acestea, asigura-te ca tu si iubitul tau sunteti pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste cele mai importante probleme de viata, pentru ca o Luna Plina inflacarata pe 9 octombrie straluceste din zona valorilor tale. Asta ar putea starni discutii aprinse.

Mercur isi schimba semnul pe 10 Octombrie. Aceasta este o perioada excelenta pentru a te ocupa de sanatatea ta mentala, mai ales daca de obicei esti prea dur cu tine insuti.

Cand Soarele intra in Scorpion, pe 23 Octombrie 2022, e posibil sa capeti o mare dorinta sa calatoresti.

De asemenea, apare si o mare sete de cunoastere, posibil mai mult in zona de spiritualitate.

Vei fi ajutat in acest sens atunci cand Mercur isi va schimba din nou semnul pe 29 Octombrie. Curiozitatea si cautarea ta de a invata se vor concentra in jurul subiectelor ezoterice si a cunostintelor ascunse.

Totusi, ia-ti suficient timp pentru a te odihni si a fi alaturi de familie spre sfarsitul lunii. Marte va deveni retrograd in zona de domiciliu din harta ta natala pe 30 Octombrie, ceea ce inseamna nevoia de a te retrage pentru o vreme.

Sursa foto coperta: Image by gpointstudio on Freepik.

 

Hartile astrale Natala si Karmica