Horoscopul saptamanal pentru fiecare semn zodiacal in perioada 26 Septembrie – 02 Octombrie 2022.

Horoscop Berbec

Saptamana iti aduce o respingere la care nu te asteptai. E posibil sa depasesti foarte greu momentul, sa simti un fel de durere disperata. Situatia te va da peste cap, dar, in cele din urma, totul se va rezolva de la sine. Totul e bine in dragoste. Venus se muta in semnul tau opus, indulcindu-ti marginile mai abrazive si aratandu-ti valoarea romantismului dulce si de moda veche. Incetineste lucrurile in viata ta amoroasa daca vrei sa experimentezi magia.

Horoscop Taur

Ultimul lucru la care te asteptai sa se intample saptamana aceasta este ca cineva din trecutul partenerului tau romantic sa iasa la suprafata, cersind atentie. Te vei fi impovarat de aparitia brusca a acestei persoane, deoarece este atat nedorita, cat si neapreciata. Zona ta creativa este favorizata.

Horoscop Gemeni

Pe partea personala nu apar probleme in aceasta saptamana. Totusi, vor exista conflicte la locul de munca si tu vei fi implicat. Asadar, indiferent daca este personal sau nu, nu conteaza, pentru ca vei fi atras intr-o drama de proportii atat de mari incat va ajunge sa te enerveze si, de fiecare data cand te enervezi asa, incepi sa gandesti negativ. In sectorul familiei, apar probleme de comunicare.

Horoscop Rac

Singurul lucru pe care il simti cu adevarat ca munca ta dureaza non-stop si oarecum obositoare. S-ar putea sa tragi de povara si pentru mai mult decat pentru tine insuti, deoarece astrele par sa sugereze ca exista cineva in viata ta pe care trebuie sa il sustii si care nu isi duce singur greutatea. Acest lucru ar putea aduce resentimente din partea ta. Imbunatatirea relatiilor de familie iti va aduce o mare bucurie in aceasta saptamana – si, de asemenea, mult sprijin emotional si moral daca ai nevoie de el.

Horoscop Leu

Vei descoperi ca, desi faci toate lucrurile corecte in aceasta saptamana, nu esti apreciat asa cum ti-ai dori. S-ar putea chiar sa ti se spuna ca tot ce ai mai bun nu este suficient de bun, iar acest tip de discutie te va trimite in crize de furie. O sa fie greu sa iti pastrezi cumpatul. Venus isi schimba semnul si te ajuta sa-ti activezi farmecul prin cuvintele si gesturile tale. Acesta este un tranzit foarte expresiv pentru tine, asa ca nu te retine – poarta-ti inima pe maneca si lasa lumea sa stie cine esti!

Horoscop Fecioara

La prima vedere, saptamana pare sa mearga bine, doar ca, nu se stie de ce, te-ai dus cu mintea in trecut si ori de cate ori „te duci acolo” ai si tendinta de a scoate la suprafata amintirile vechi ale unei iubiri care ti-a facut rau. Pur si simplu nu te poti abtine, caci ai tendinta de a te rasfata cu ganduri negative… chiar daca nu iti fac bine. In alta ordine de idei, este un moment bun pentru a incepe sa pui accentual pe ce talente mai putin cunoscute ai.

Horoscop Balanta

Ai impresia ca ai facut tot ce ai putut pentru a crea situatia perfecta si acum, totul este ca de obicei. Saptamana aceasta te face sa traiesti in viitor, ceea ce inseamna ca nu acorzi prea multa atentie la nimic din ceea ce exista in prezent. Acest lucru ar putea duce si la uitare, dar simti ca ai facut tot ce era necesar pentru saptamana aceasta si ca este timpul sa te concentrezi doar pe viitor. Intr-un fel, este un lucru foarte bun, deoarece esti foarte incarcat si inspirat. Planeta care va guverneaza, Venus, se muta in Balanta, asa ca asteptati-va sa simtiti o avalansa de energie de bun-simt. In timpul acestui tranzit, esti in cea mai buna forma si mai stralucitoare, o adevarata lumina in orice incapere. Saptamana aceasta vei planifica proiecte mari pentru restul anului.

Horoscop Scorpion

Te vei simti exclus total, deoarece ideile si opiniile tale sunt total diferite de cele ale tuturor celor din jurul tau. Culmea, iti place sa fie asa. Iti place sa fii cel diferit si, intr-un fel, asta iti da putere. Nu ti-a fost niciodata teama sa fii diferit, iar aceasta saptamana te pune literalmente in dezacord cu aproape toti cei pe care ii cunosti. Venus se muta si scoatr la iveala natura ta plina de compasiune. Acesta ar fi un moment bun pentru a face voluntariat undeva sau pur si simplu pentru a fi un umar iubitor si lipsit de judecati pentru cineva care trece printr-o perioada dificila.

Horoscop Sagetator

Traiesti in trecut si in aceasta saptamana, deoarece amintirile par sa te acapareze si, asa cum ar veni, aceste amintiri sunt legate de dragoste si de dragostea pierduta. Stii ca trebuie sa inveti din trecut si, chiar daca o faci si ai crescut foarte mult, inca esti atasat de sentimentele venite din partea cuiva pe care l-ai iubit candva si cum nu poti uita ce ti-a spus.  Mercur devine curand in mers direct in zona carierei din harta ta natala, va trebui sa mergi mai departe recuperand unele sarcini si responsabilitati care au fost lasate deoparte.

Horoscop Capricorn

In cursul acestei saptamani esti pe cale sa te implici in ceva ce ai amanat destul de mult timp. Si, desi la inceput ai putea aborda acest lucru cu timiditate si o oarecare ezitare, in momentul in care iti vei da seama cum sa te implici asa cum trebuie. Pe partea de cariera e posibil sa apara probleme si nu trebuie sa-ti fie teama sa schimbi calea.

Horoscop Varsator

Echilibrul tau este mult dezechilibrat in aceasta saptamana, iar acest lucru te dezamageste, pentru ca tocmai incepusesi sa te consideri mai linistit. Se pare ca mai ai inca ceva de lucru in acest departament. Ar putea fi momentul perfect pentru o mini evadare sau o scurta pauza. Acorda atentie celor din jur si ofera ajutor unde e nevoie de tine.

Horoscop Pesti

Desi lucrurile sunt foarte bune in sectorul financiar, ar fi bine sa o lasi mai moale cand vine vorba de a-ti etala castigurile materiale. Esti pe deplin indreptatit sa cumperi si sa detii lucruri, mai ales cand ai muncit atat de mult pentru averea ta, dar este recomandat sa te dai mai putin in spectacol. Venirea lui Venus in Balanta poate starni gelozie sau amaraciune, in relatie. Dar… creste si pasiunea.

 

Consultatii Astrologice