Luna noua in Balanta, pe 26 Septembrie 2022, este o oportunitate de a-ti defini spatiul relational. Este un moment in care trebuie sa te uiti la toate relatiile tale si sa decizi daca iti fac bine sau daca au nevoie de unele ajustari.

Aceasta Luna noua tinde sa aduca la suprafata multe emotii si ganduri. Este posibil sa descoperi ca problemele din relatiile tale apar in mod natural in aceasta perioada. Fiind un semn de aer, Balanta agita taramul mental si s-ar putea sa te trezesti ca te gandesti prea mult sau ca te simti coplesit.

Este important sa va acordati timp pentru a va impamanta energia si a va linisti mintea inainte de a va contempla relatiile.

Pe masura ce treceti prin acest sezon, ganditi-va la persoanele din viata voastra. Intrebati-va ce este corect sa asteptati de la ei. Vedeti cum unii oameni sunt capabili sa se arate doar in anumite moduri pentru voi. Poate ca iti doresti mai mult de la ei, dar, dintr-o multitudine de motive, s-ar putea ca ei sa nu fie capabili sa-ti ofere ceea ce le ceri.

Este important sa recunosti aceste relatii si sa stabilesti limite, astfel incat sa nu ajungi sa te simti vinovat sau obligat sa primesti darurile pe care ei ti le pot oferi.

Apoi, exista relatiile tale cele mai intime, care au capacitatea de a deveni oglinzi in viata ta. Ele iti pot reflecta punctele forte si punctele slabe si te pot ajuta sa te dezvolti in diferite versiuni ale tale

Balanta reprezinta fuziunea contrariilor. Aceasta energie este  semnifica un punct de echilibru care poate fi atins atunci cand doua jumatati devin intregi. In esenta, aceasta energie ne aminteste ca doua forte opuse pot exista simultan impreuna. Niciuna dintre ele nu este corecta sau gresita. Mai degraba, ambele sunt energii necesare pentru a crea in cele din urma un echilibru. Atunci cand aplicam aceasta energie la relatii, vedem cum cei mai buni parteneri sunt cei care ne provoaca. Ei sunt cei care ne aduc puncte de vedere opuse si ne cer sa ne gandim dincolo de propriul set de perceptii, prejudecati si presupuneri. Pentru a fi intr-o relatie sanatoasa, de orice fel, este nevoie de o anumita flexibilitate.

Relatiile sanatoase au potentialul de a ne inalta constiinta, iar aceasta inaltare se realizeaza printr-o comunicare deschisa, sincera si uneori chiar incomoda. De asemenea, se realizeaza prin faptul ca ne vedem defectele si suntem dispusi sa facem munca pentru a ne vindeca.

Balanta ne aduce instrumentele necesare pentru a ne centra energia si a deveni deschisi fata de cei din jurul nostru.

Cum beneficiezi de energia Lunii Noi in Balanta

Pe Luna noua, valul dintre subconstient si constient este coborat, ceea ce face ca umbrele tale sa fie mai evidente

De asemenea, s-ar putea ca intensitatea acestei Luni noi in Balanta sa te determine sa-ti proiectezi emotiile tale asupra celorlalti. Este posibil sa simti furie sau tristete intensa. In loc sa te confrunti cu emotiile tale, ai putea sa-ti acuzi partenerul ca se simte astfel. Iti vezi emotiile in celalalt, chiar daca acestea nu se produc de fapt pentru cealalta persoana.

Pe Luna noua in Balanta, este cel mai benefic sa-ti setezi intentii. sustin calea si te ajuta sa te mentii echilibrat.

Sursa foto coperta: Image by kjpargeter on Freepik.

 

Hartile astrale Natala si Karmica