Berbec

Saptamana aceasta iti aduce o oportunitate care pare mai buna decat este de fapt. S-ar putea chiar sa crezi ca poti face mai mult decat poti de fapt. E ca si cum vrei sa escaladezi un munte urias. Probabil ai mari asteptari de a finaliza un proiect mare. Si chiar daca nu vei ajunge in varful muntelui, tot vei face progrese uimitoare. Iti vei dori sa iesi din rutina ta. Cauti o schimbare, desi nu trebuie sa fie permanenta.

Taur

Din cand in cand avem parte de un set de tranzite care ne amintesc de ceva ce nu ar fi trebuit sa facem. In cazul tau, va trebui sa repari o greseala pe care ai facut-o in trecut. Si, cu siguranta, iti vei lua o lectie importanta din aceasta situatie. Poti sa fii mandru de tine daca ai fost suficient de curajos pentru a-ti asumat orice risc pe care ti l-ai asumat, indiferent de rezultatul care s-a dovedit a fi. Daca esti singur, te-ai putea indragosti din greseala. Ai putea intalni pe cineva pentru o clipa si sa incepi o conversatie si destul de curand sa fii hipnotizat(a) de aceasta conexiune.

Gemeni

Te vei simti bine in aceasta saptamana si s-ar putea chiar sa-ti petreci o parte din timpul liber castigat cu greu trecand in revista unele dintre realizarile tale, din ultima vreme. Poate ca nu-ti place sa recunosti, dar viata ta amoroasa merge bine, doar ca este posibil ca tu sa incepi sa analizezi excesiv si sa gasesti problemele din ea. De asemenea, este posibil ca un iubit din trecutul tau sa se fi intors. Toate emotiile si vechile scantei se ridica intr-o explozie de flacari. Caldura dintre voi doi ar putea fi inconfundabila. Daca nu vrei sa mergi pe acest drum, nu raspunde la telefon.

Rac

S-ar putea sa vrei doar sa stai linistit si sa te bucuri de relaxare in aceasta saptamana. Pare sa fie una dintre acele saptamani cu energie pozitiva pentru tine, mai ales in ceea ce priveste dragostea si familia. Se pune mare accent pe conversatii, fie verbale sau in scris. Oricum ar veni comunicarea, aceasta iti va aduce bucurie si sentimentul de siguranta. Esti foarte iubit(a). Te poti apuca de sport in aceasta perioada.

Leu

Esti pe cale sa primesti o respingere uriasa. Acest lucru ar putea fi legat de munca, asa ca viata ta amoroasa este in siguranta. O schimbare cu siguranta vine pe tot ce inseamna munca, asa ca pregateste-te. Problemele legate de transport vor fi prezente in aceasta saptamana. Mercur este retrograd si nu este un moment bun pentru a cumpara un vehicul. Insa e posibil sa nu te poti abtine la alte cheltuieli impulsive.

Fecioara

Saptamana aceasta iti va aduce mai mult timp de singuratate, iar asta te-ar putea face sa te simti izolat. Mintea ta va nascoci tot felul de scenarii, aproape de groaza. Te vei gandi la ce e mai rau. Invata sa-ti accepti singuratatea si sa te bucuri de compania ta. In urmatoarea perioada vei fi extraordinar de concentrat(a) spre a obtine controlul asupra situatiei tale financiare. Ori incerci sa faci mai multi bani sau incepi sa reduci cheltuielile.

Balanta

In aceasta saptamana, esti avertizat(a) impotriva cheltuielilor exagerate si a achizitiilor neglijente. Esti competitiv(a) in aceasta privinta; nu vrei ca altii sa aiba ceea ce ai tu. Desi acest lucru te face un colectionar de obiecte unice, tot trebuie sa te retragi si sa te uiti sincer la ceea ce ai in contul tau bancar. Poti face cu adevarat acest lucru? E foarte bine sa fii cu ochii deschisi in aceasta perioada: ai putea avea o revelatie brusca. Aceasta ar putea veni de la un vers dintr-un cantec sau de la un videoclip online si, dintr-o data, intelegi cum sa schimbi energia pentru a avea mai multa bucurie in viata ta. Fii atent la semnele din jur!

Scorpion

Saptamana aceasta marcheaza sfarsitul unui proiect la care ai lucrat. Faptul ca stii ca tocmai ai atins punctul de finalizare te face sa te simti foarte multumit(a). Poti sa sarbatoresti, sa te bucuri. Aceasta etapa de incheiere este semnul tau sa te relaxezi! De asemenea, acesta este un moment bun pentru a-ti lua cateva momente si a-ti revizui gandurile interioare. Univerul iti va da semne, trebuie doar sa fii prezent si sa le observi. Tot in aceasta perioada s-ar putea sa incepi un nou hobby alaturi de prieteni.

Sagetator

S-ar putea sa se deschida o oportunitate la locul de munca si sa primesti o ocazie pentru a cere o marire sau anumite beneficii la serviciu. Este o perioada in care este bine sa ai grija ce vorbesti. Saptamana aceasta te asteapta o decizie foarte importanta, una careia ii vei spune un NU urias. Nu este o decizie impulsiva si nici nu a aparut de curand aceasta idee, ci a fost o intrebare permanenta pentru tine, iar pe parcursul saptamanii vei gasi raspunsul final si e foarte posibil ca acesta sa fie negativ.

Capricorn

S-ar putea sa iei o decizie importanta in privinta carierei tale, in urmatoarea perioada. Este o saptamana in care sunt favorizati cei care trimit CV-uri, merg la interviuri. O sa alegi munca drept refugiu pentru a iesi dintr-o situatie mai neplacuta. Cel mai probabil, acasa lucrurile nu sunt tocmai roz si vei prefera sa fugi decat sa confrunti problema. Pe plan financiar, incepe o perioada de economisit bani, va trebui sa faci eforturi.

Varsator

In aceasta saptamana, ai putea avea un interes brusc pentru o investitie neobisnuita. Ar putea fi o noua criptomoneda sau ceva legat de metale pretioase. Insa si acest aspect este unul impulsiv, ar fi bine sa te gandesti bine inainte sa faci o astfel de mutare. Daca vrei sa inveti ceva nou intr-un anumit domeniu, esti favorizat(a). Pe planul amoros si al familiei, vor aparea anumite probleme, care ti se vor parea dificil de gestionat.

Pesti

E posibil sa te indragostesti. Este posibil sa o cunosti pe aceasta persoana de ceva timp si acum sunteti amandoi liberi si disponibili pentru o relatie. Cineva din familie te va supara prin atitudinea lui si e posibil sa suferi din cauza ca simti un val de nerecunostinta din acea directie. Pastreaza-ti calmul. In planul banilor, cauti surse de venit suplimentar si e posibil sa apara cateva idei uimitoare.

 

Consultatii Astrologice