Mercur Retrograd iti face simtita prezenta si ne aduce tot felul de incurcaturi. Venus e si ea in Fecioara si nu e la cote maxime ca energie.

Horoscop Berbec

O saptamana in care te vei orienta catre spiritualitate. Poti sa fii atent la ceea ce visezi sau la directiile neasteptate in care se duce mintea ta. Viata ta amoroasa este ceea ce te deranjeaza cel mai mult si nu vei reusi sa faci nimic important pana cand nu te vei ocupa de ea. E posibil ca viata ta de familie sa nu decurga asa cum ai planuit si incepi sa te simti distantat fata de persoana draga. O perioada buna pentru a te gandi mai mult la ce meriti tu.

Horoscop Taur

O sa pui foarte mult accent pe planul profesional si pe relatia cu superiorii sau colegii de serviciu. Volumul mare de munca s-ar putea sa iti ofere un sentiment de de suprasolicitare si de oboseala. Acest lucru ar fi bine sa te faca sa regandesti balanta dintre serviciu si viata personala. Nu iti pierde increderea in fortele proprii si nu da inapoi!

Horoscop Gemeni

In timpul acestei saptamani, tot ce iti vei dori este sa ai liniste. Ai nevoie de calm si de relaxare, motiv pentru care e posibil sa te distantezi de oamenii din viata ta. Totusi, in planul profesional, ai sanse de castig daca esti implicat intr-o negociere sau un interviu. Vei privi in trecut, spre anumite decizii pe care le-ai luat si care acum te nemultumesc.

Horoscop Rac

Din cand in cand, este indicat sa mai taci. Saptamana aceasta este unul dintre acele momente. Nu este indicat sa porti discutii cu figurile de autoritate, cum ar fi sefii sau parintii. Poate ai uitat in ultima perioada de forta ta interioara si ai nevoie sa o recastigi. Chiar daca esti mai neincrezator, nu refuza oportunitatile care ti se ofera.

Horoscop Leu

Saptamana aceasta vei avea de-a face cu o dezamagire. Poate fi vorba despre un conflict cu un prieten apropiat. Te simti folosit, abuzat si lipsit de valoare la serviciu, cel mai posibil tot din cauza unei persoane cu care lucrezi. Este indicat sa ai grija sa nu te razbuni pe cineva apropiat pentru problemele tale. Nervii tai sunt intinsi si ai nevoie de timp pentru a te vindeca si a te regrupa.

Horoscop Fecioara

Ai o stare de euforie, de jovialitate. Permite-ti sa te bucuri de viata, in special de lucrurile simple pe care ti le ofera universul. Chiar daca vei simti nevoia sa muncesti suplimentar sau sa iti faci un proiect pe langa job, calculeaza-ti bine resursele: timpul si energia. Este indicat sa ai grija la bugetul tau, in special in zona de cheltuieli.

Horoscop Balanta

Saptamana 12-18 septembrie 2022 are un impact major asupra relatiilor. Acolo apar probleme. Cand acest lucru se va intoarce impotriva ta, te vei preface ca totul este in regula, dar stii ca nu este asa. Fii sincer fata de tine, nu te mai ascunde! Saptamana aceasta iti reevaluezi viata financiara si este bine sa fii atent aici. Cheltuirea neglijenta a banilor te va face sa te trezesti repede si incepi sa cauti fonduri care sa acopere cheltuielile tale.

Horoscop Scorpion

Legaturile cu cei din jur devin foarte importante. Cauti iubirea in exterior si uiti sa ti-o oferi tu. Te vei simti emotiv, sentimental, aproape melancolic. Daca esti intr-o relatie, o sa fi provocat, o sa trebuiasca sa inchizi ochii la orice ispita din afara relatiei. Sau poate chiar un fost iubit sau iubita, care apare din cauza lui Mercur Retrograd. Apar gelozii in iubire.  Atentie la somn si la odihna!

Horoscop Sagetator

Probleme la relationare, nu ai rabdare cu oamenii sau energie sa ai de-a face cu ei. Din cand in cand simti ca trebuie sa arati lumii cat de rece poti fi si aceasta atitudine distanta a ta este un produs al nevoii tale de a te retrage si de a deveni… puternic. Nu uita ca puterea vine din vulnerabilitate si nu din rigiditate. Da-ti voie sa fii fericit si linistit. Mai ales ca e posibil ca starea ta de sanatate sa iti puna anumite probleme.

Horoscop Capricorn

Saptamana aceasta ar fi mai bine sa NU te dedici cu pasiune lucrurilor pe care le ai de facut. Asta pentru ca apar multe piedici, iar implicarea ta iti va garanta dezamagirea. Rabdarea iti face bine, asa ca profita de acest timp pentru a te relaxa; nu forta lucrurile, pentru ca s-ar putea sa nu-ti iasa bine daca o faci. Este indicat sa fii mai tolerant cu oamenii din jur, dar si cu tine!

Horoscop Varsator

Saptamana aceasta te simti revigorat… aproape ca un om nou! Saptamana aceasta te face sa actionezi, in loc de a sta deoparte si a privi totul de la distanta. Energia ta este de invidiat si e momentul sa alegi sa te rupi de trecut si sa demarezi cu toata forta spre viitor. Poti semna ceva important, atentie la detalii! Surprize in casa banilor. Te poti astepta atat la castiguri foarte bune, cat si la pierderi majore.

Horoscop Pesti

Daca ai asteptat ca o problema legala sa se clarifice, vei fi norocos saptamana aceasta! Sunt sanse foarte mari sa primesti raspunsul pe care il doreai. Este favorizat sectorul financiar si poti sa primesti o suma de bani neasteptata. E posibil sa apara fantome din trecut, fosti iubiti care iti vor servi drept lectie – nu ramaneti impreuna ci doar te ajuta sa depasesti ceva, un obstacol emotional, de exemplu. O saptamana in care e indicata introspectia.