Luna Plina in Pesti. Luna e in Pesti in opozitie cu Soarele din Fecioara. Luna Visatoarea si Soarele Rationalul se privesc din departe, iar noi pamantenii de rand oscilam intre emotii si a ne ancora in realitatea.

Luna e in conjunctie cu Neptun, guvernatorul acestui semn care ne cere empatie si compasiune. Sa intoarcem si celalat obraz, sa facem legatura cu propriul subconstient. Neptun e Providenta, are legatura cu creativitatea si puterea de a simti ce nu se vede. Numai ca e retrograd, ne duce intr-o lume interioara stiuta doar de noi. Ce e acolo, ce simti?

Starea noastra interioara se simte, suntem usor de citit de ceilalti, fie ca vrem sau nu, suntem expusi. Si nu e loc de teama sau naivitate, e doar despre adevarul dincolo de fapte. Ce nu am putut accepta poate e momentul sa o facem.

Soarele in Fecioara, ne atentioneaza si spune ca nu e de ajuns sa visam la iubirea de sine sau stima de sine sau la a vedea realitatea si adevarul, e nevoie sa si actionam de asa natura, sa ajungem sa fim fericiti. Sa facem lucruri ca la carte, sa le simtim, dar si sa le trecem prin filtrul ratiunii.

E o lunatie care ne indica si sa ne exteriorizam emotiile, sa le facem cunoscute, sa le verbailizam. Reusim sa facem asta fix cand nu ne asteptam, fix prin faptele la care nu ne-am fi gandit. Mercur e si el stationar si intra in retrogradare, e guvernatorul Fecioarei, asa ca e momentul ideal sa ne REapropien de noi, sa cautam comorile ascunse in interiorul nostru.

Daca totusi simtim ca nu e momentul sa fim atat de deschisi o sa reactionam agresiv.

O sa resimtim si presiunea timpui, ca si cum nu ne mai ajunge si suntem intr-o continua fuga. Diferenta o va face – fugim dupa visare si himere sau realitate si adevarul gol- golut?

In perioada aceasta se poate activa pe vibratie inalta:

credinta, incredere, adevar, spiritualitate, bunatate, compasiune, intentii, emotii, idealism, muzicalitate, fermecator, intuitie

Vibratie joasa:

timiditate, dificultate, minciuna, visare, idealist la extrem, tradare, sensibilitate, irational, ilogic

Sursa foto coperta: Image by kjpargeter on Freepik.