Venus este planeta iubirii, a frumusetii si a armoniei.

Fecioara ca arhetip reprezinta puritatrea.

Venus in Fecioara aduce o vibratie mai serioasa in toate parteneriatele tale, iar cele care nu se ridica la cele mai inalte standarde isi pot arata singure usa.

Fecioara este o perfectionista, iar cand se combina cu planeta iubirii si a frumusetii, poate fi o perioada dificila. Ramane sa le rezolvam influentele conflictuale.

Asta nu inseamna ca intreaga ta existenta se complica, ci ca trebuie sa trecem sentimentalul si prin prisma rationalului. Ideea e sa ajungem la pragmatism si stabilitate.

Tranzitul lui Venus in Fecioara ne aduce dorinta de claritate, de a rezolva jumatatile de masura, de a repara aolo unde e o crapatura.

Stii ca ai un subiect de discutat cu partenerii, poate fi un moment bun sa il abordezi. Ai nevoie de rabdare si intelegere.

Acest tranzit ne va face sa ne dorim sa muncim mai mult si pentru banii pe care ii avem, eventual sa fim mai strangatori, asemenii furnicii care pune bunatati deoparte pentru iarna.

Fecioarelor le place sa-si exprime dragostea prin acte practice. De exemplu, partenerul tau comanda pizza ta preferata si face curatenie pentru ca stie ca ai avut o zi grea la serviciu. Sau poate ca este ceva la fel de simplu ca si cum ti-ar spala masina sau ti-ar face o ceasca de ceai intr-o zi ploioasa. S-ar putea sa nu fie gesturi grandioase si romantice, dar ele spun ca esti apreciat si ca ti se poarta de grija.

Nu este o perioada de pasiune inflacarata, ci mai degraba una de simt practic. Am putea fi prea prudenti cand vine vorba de iubitii nostri. De fapt, nu pariati pe o aventura de vara daca ati inceput unele. Fecioarele prefera relatiile care dureaza.

Semnele care beneficiaza atunci cand Venus este in Fecioara: Capricorn, Taur si Fecioara.

Semne care se pot confrunta cu provocari cand Venus este in Fecioara: Gemeni, Sagetator si Pesti.

Ce inseamna daca te-ai nascut cu Venus in Fecioara?

Barbatii si femeile cu Venus in Fecioara sunt destul de sensibili in dragoste – chiar nesiguri – si aceasta calitate rezervata, de singuratici, face parte din farmecul lor. Ei prefera sa joace la sigur in relatiile lor si au nevoie sa fie siguri ca ii placi inainte de a face o miscare. Sunt foarte buni ascultatori si isi fac un obicei din a observa si a invata toate dedesubturile tale.

Dragostea trebuie sa aiba sens si sa aiba un scop cu Venus in Fecioara. Fecioara este un semn de Pamant, care este senzual, dar si destul de practic. Ei gasesc frumusetea in ceea ce este pur, curat si sanatos.

Aspectul negativ al celui cu Venus in Fecioara este de a fi prea critic fata de parteneri, pretentios. S-ar putea sa isi analizeze excesiv iubitii, reactiile si cuvintele alese de iubiti si viata lor amoroasa in general.

Persoanele cu Venus in Fecioara isi cheltuiesc adesea banii cu grija si, de obicei, pe obiecte practice in loc de cele frivole.

Sursa foto coperta: Image by Allexxandar on Freepik.