O saptamana cu influenta Lunii Pline in Pesti si a lui Mercur Retrograd in Balanta

Horoscop Berbec

Saptamana aceasta, Berbeci vor scapa cu bine din orice situatie. Contextul astral te face sa treci cu usurinta peste greutati si sa te indrepti spre ceva creativ si captivant. Esti foarte harnic in timpul saptamanii si tot ceea ce atingi inseamna succes. Nu vorbim aici doar de munca. Ai succes si cu familia, iubirea vine catre tine. Te simti pretuit de oamenii din viata ta.

Horoscop Taur

Ai o saptamana foarte buna, iar dragostea apare in viata ta. Te poti astepta la un eveniment surpriza, cel mai probabil pozitiv. Bucura-te din plin de aceaste zile, vei fi mai sensibil si mai emotional. Te poti astepta la anumite neintelegeri la locul de munca. In ceea ce priveste banii, te bucuri de o veste buna.

Horoscop Gemeni

In urma unei discutii cu un prieten, s-ar putea sa pui in balanta anumite relatii. Simti nevoia sa iti pui pe primul loc parerile si sentimentele. Ai grija sa faci acest lucru cu empatie si cu blandete. Este o saptamana in care vei fi destul de creativ si simti nevoia sa faci anumite modificari in locuinta.

Horoscop Rac

In aceasta saptamana o sa fi putin cam absorbit de sectorul financiar. Vei fi excesiv de preocupat de bani si de modul in care ii cheltuiesti. Ai mare grija daca faci cumparaturi, mai ales online, s-ar putea sa fie incurcaturi si erori. Este indicata si atentia la birocratia, daca ai de semnat ceva, verifica de 2 ori.

Horoscop Leu

Esti introvertit si vrei sa te detasezi de oameni. Daca ai o functie de conducere la serviciu sau, in general, lucrezi cu oameni, nu ai deloc rabdare cu ei. Iti vine sa faci treaba in locul lor sau simti nevoia sa ii pui la punct. Ar fi bine sa iti temperezi impulsurile. Gandeste inainte sa vorbesti. Este recomandat sa faci economii.

Horoscop Fecioara

Simti nevoia sa te vada toti drept cel mai generos si bun. Dar, in acelasi timp, o sa ai un impuls de a strange bani, de a pune deoparte. Si atunci vei fi intr-o situatie contradictorie: o sa creada lumea ca esti zgarcit? Isi vor schimba parerile despre tine? Este important sa te iubesti pe tine si sa te pui pe primul loc. Saptamana aceasta vine cu o lectie de iubire de sine.

Horoscop Balanta

Saptamana aceasta iti aduce o oportunitate financiara pe care ar fi mai bine sa o accepti. O sa fi mai indecis decat de obicei, iar deciziile se vor simti foarte greu de luat. Recomandat ar fi sa-ti asculti instinctul si sa accepti, cu mai mult curaj, ce ti se ofera. In aceasta perioada o sa simti mult nevoia sa te intorci catre trecut, poate spre copilarie.

Horoscop Scorpion

Nimic nu-ti place mai mult decat sa te afli intr-o pozitie de putere, iar saptamana aceasta te face sa treci prin tot felul de situatii care au nevoie de deciziile tale. Oamenii au incredere in tine! Dar tu ai incredere in ei? E posibil sa fii pus si in oglinda: sa depinzi tu de altcineva. Nu o sa fie confortabil, dar va fi necesar. O treapta spre evolutia ta.

Horoscop Sagetator

Primesti multa atentie in aceasta saptamana. Esti favorizat, primesti confirmari la locul de munca. Sefii te vad foarte bine, asa ca fa totul pentru a fi cat mai remarcat. Si nu doar la munca ci, in general, oamenii vor sa stea in preajma ta, vor sa te ajute, sa te sprijine.

Horoscop Capricorn

O saptamana in care problemele de la serviciu iti vor cere echilibru si rabdare. Intr-un fel, simti ca nu poti tine pasul. Se poate sa te indoiesti de tine, iar acest lucru te face sa iti gasesti calea foarte greu. Totusi, norocul e de partea ta, iar pana la final totul se va rezolva foarte favorabil.

Horoscop Varsator

In general, lucrurile sunt bune, dar nu suficient de bune cat sa iesi multumit din aceasta saptamana. Daca faci o afacere importanta sau o tranzactie, ar fi bine sa lucrezi cu un avocat sau chiar un consilier financiar. Pot sa apara multe incurcaturi. Poti sa iesi cu prietenii sau la intalniri, daca esti singur. Este favorizat sectorul amoros. Este recomandat sa fii atent la sport si alimentatie. Acorzi destula atentie acestui aspect?

Horoscop Pesti

Esti o forta! Munca grea ti se potriveste, iar acest lucru este remarcat de cei de la serviciu. Nu te joci cu jumatati de masura, ci te implici total in orice faci. Si, din acest motiv – atentie – nu e bine sa te bagi in treaba altora fara a fi solicitat!  Apar perturbari in zona de familie si rude. Luna plina in Pesti vrea sa intelegi ca nu ai avut niciun control asupra locului de unde vii. Daca nu esti multumit de un anumit context familial, aceasta luna plina te va inspira sa incepi sa faci ceva in acest sens.