Berbec

Vei da totul in aceasta saptamana si vei fi apreciat pentru eforturile tale. Primesti multa iubire si sprijin si simti sa oferi inapoi aceste sentimente. Legaturile cu familia sunt pe primul plan. Daca ai o idee buna la serviciu, insista cu ea si profita de orice ocazie sa te remarci, pentru ca oportunitatile sunt de partea ta.

Taur

La serviciu se anunta schimbari, in special pentru nativii care munceasca mai mult decat pot duce. Daca simti ca ai nevoie de odihna si de timp liber, e clar ca in urmatoarele zile va trebui sa pui punct. Chiar daca nu vei renunta de tot la locul de munca, vei gasi taria de a refuza anumite sarcini. Este o saptamana buna in care poti petrece timp de calitate cu familia.

Gemeni

Ai mare grija la relatiile cu cei din jur! Cele mai mici probleme pot exploda daca incepi sa le dai importanta. Fii calm si intelept chiar daca situatiile vor fi dificile. Saptamana aceasta te face sa cheltuiesti bani pe lucruri de care nu ai nevoie.  Iti satisfaci capriciile cu tot ce vrei, atunci cand iti permiti. Calculeaza de doua ori inainte sa arunci cu banii.

Rac

Ai fost pus recent in situatia ca oamenii sa se indoiasca de tine si de capacitatile tale, iar in aceasta saptamana o sa ai ocazia sa le demonstrezi ca au gresit. Vei avea o mare satisfactia din reusita ta, pentru ca va fi importanta parerea celor din jur. E foarte important sa ai grija la ceea ce spui in perioada urmatoare.

Leu

Banii sunt tema saptamanii pentru Lei. Poate fi vorba despre economisirea lor si chiar despre castigarea lor. Esti realist si cu picioarele pe pamant si nu ai cum sa nu obtii exact ceea ce iti doresti. Daca exista ceva ce ti-ai dorit foarte mult si ai muncit, e foarte posibil ca acum sa obtii. Iar nativii care sunt mai spirituali, mai inclinati spre introspectie, vor simti o pace interioara aparte.

Fecioara

Ai tendinta de a te indoi de tine cu fiecare ocazie. O sa analizezi cu atentie comportamentul tau si prinzi mult mai multa incredere in tine. Pe parcursul acestei saptamani, vei vedea ca s-ar putea sa primesti o promovare, banii vin cu siguranta spre tine. Ceea ce trebuie sa faci este sa ramai deschis si sa crezi ca meriti! Asuma-ti si accepta ca orice lucru bun vine pentru ca esti un om bun.

Balanta

S-ar putea sa nu faci ceea ce trebuie fata de cineva. Daca poti ajuta, e posibil sa refuzi. Daca observi ca cineva a gresit, nu eziti inainte de a-i pata reputatia. Totusi, constiinta te prinde din urma si o sa ai anumite remuscari. Practic, ar fi foarte bine daca ai sti de la inceput ca nu este bine ce faci. Esti provocat, dar tu trebuie sa raspunzi cu calm si cu bunatate.

Scorpion

Saptamana aceasta te va face sa lupti in bataliile altora, in special daca este vorba despre familia ta. S-ar putea sa trebuiasca sa te indepartezi, deoarece detasarea ar putea fi cea mai buna arma a ta in aceasta saptamana. Cu cat te implici mai mult, cu atat mai rau va fi pentru tine. E o perioada a inceputurilor, mai bine deschide ochii pentru noi ocazii, pentru legaturi proaspete.

Sagetator

Pe plan profesional, apar ocazii rare si ar fi bine sa profiti de ele. Esti foarte legat de oameni, e posibil ca prietenii sa aiba nevoie de tine. Trebuie sa iti pastrezi mintea limpede in aceasta perioada, deoarece oamenii depind de tine si de abilitatile tale de a lua decizii. Esti iubit, dar esti si respectat. Primesti aprecieri pentru ceea ce faci. Fii totusi atent sa eviti conflictele si polemicile.

Capricorn

Aceasta este o saptamana importanta pentru tine, deoarece se pare ca ai decis in sfarsit sa pui punct la ceva in viata ta. Cel mai probabil, este vorba despre o relatie. Perioada e foarte importanta mai ales in sfera comunicarii, a discutiilor. Acolo unde domnesc tensiunea, resentimentele si intoleranta nu e locul tau si trebuie sa te indepartezi. Alege doar contextele unde simti ca poti sa impartasesti idei, unde ai spatiu de a te exprima liber.

Varsator

Ai nevoie de o schimbare, in special daca in ultima perioada te-ai preocupat mai mult de lucruri serioase. Vei vrea sa fii mai liber, mai spiritual, mai amuzant. Poate ar fi un moment bun pentru un concediu. Daca pentru tine vine o ocazie de a pleca intr-o excursie de o zi sau de a iesi in oras, nu refuza.

Pesti

O saptamana in care te reinventezi, dar simti nevoia sa stai mai mult in intuneric. Privesti in interiorul tau la diverse aspecte pe care le-ai ignorat pana acum. O sa afli lucruri foarte importante despre scopul tau personal pe acest pamant. O perioada de introspectie care iti va aduce multe beneficii si vei primi multa putere. Cu ajutorul ei o sa reusesti sa te remarci pe mai multe planuri ulterior.