Berbec

Echilibrarea nivelului de stres va fi foarte importanta in prima parte a lunii septembrie. Spre mijlocul perioadei, vei scapa de complicatiile de la locul de munca si apar castigurile. Starea de sanatate este in general buna in luna septembrie, dar ai grija sa o mentii asa prin alimentatie si sport. Nativii singuri isi pot gasi jumatatea spre finalul lunii septembrie.

Taur

Pe parcursul lunii septembrie 2022, vei cauta un echilibru, in special in zona prietenilor si a relatiilor sociale. Vei fi pus in diverse situatii care iti vor forta mana sa-ti schimbi prioritatile. Acest lucru va insemna si ca iti va creste increderea in tine! O sa scapi de stres, gasesti usor solutii la provocarile care vin pe parcursul lunii, iar acest lucru te va incuraja!

Gemeni

Inceputul lunii septembrie 2022 este un moment bun pentru proiecte de renovare. Te poti concentra mai mult pe treburi gospodaresti. De asemenea, va fi o perioada benefica pentru relatiile de familie, mai ales acolo unde acestea au fost tensionate recent. Cu calm si caldura, vei putea sa armonizezi starea de spirit din interiorul caminului tau. De aceeasi schimbare ar putea fi nevoie si la locul de munca – ramai calm si organizeaza-te.

Rac

In prima parte a lunii vei fi pus in situatia de a ajuta pe cineva din familie. Abia spre jumatatea lui septembrie reusesti sa te pui pe primul plan si sa lucrezi pentru ceva ce tu iti doresti. Mercur retrograd te forteaza sa iti reformulezi mesajul intr-un mod in care ceilalti oameni pot sa il accepte. Din fericire, iti creste nivelul de incredere si acest lucru iti permite sa-ti asumi riscuri calculate. O sa simti o seninatate, stare care vine din interiorul tau si iti arata calea.

Leu

Septembrie incepe intr-o nota de incredere pentru tine – cu toate acestea va trebui sa fii cu ochii in patru pe cheltuielile tale. S-ar putea sa nu poti sa iei cele mai bune decizii in chestiuni legate de bani pana spre jumatatea lunii. De asemenea, tot in prima parte a lunii septembrie 2022, o sa ai parte de tot felul de lectii despre responsabilitatile tale. In a doua parte a lunii, vin si vesti bune pe planul carierei si a banilor, dar apar si anumite probleme de familie in acelasi timp. Pe parcursul lunii, vei observa o imbunatatire a sanatatii.

Fecioara

Emotiile vor fi puternice in jurul vietii tale amoroase. Daca esti intr-o relatie si lucrurile erau bune si pana acum, fericirea doar se accentueaza. Insa daca pana acum ati avut probleme, e posibil sa se agraveze si sa explodati, mai devreme sau mai tarziu. Daca esti singur, acum e momentul sa incepi sa cauti o noua relatie. Luna va aduce si multa raspundere in domeniul financiar.

Balanta

Pe parcursul intregii luni vei avea incredere destul de slaba in tine si vei cantari prea mult orice decizie. Incearca sa gasesti un echilibru intre instinct si logica. La serviciu, in special, te vei lovi de nevoia de a gandi limpede si a de a fi calculat. Nu te teme sa-ti sustii punctul de vedere. Spre sfarsitul lunii vin mari oportunitati de bogatie li prosperitate. Anumite probleme care apar in zona sanatatii si a bunastarii, iti vor cere sa iei mai in serios problemele legate de sanatate.

Scorpion

Luna septembrie vine pentru tine cu lectii importante, pe toate planurile. Daca nu iti acorzi suficient, e posibil sa te epuizezi. Partea buna este ca o sa-ti amintesti sa cauti bucuria in viata ta, indiferent de ceea ce faci in rest. Ar putea exista unele dispute cu prietenii, asa ca incearca sa le acorzi celor din jur beneficiul indoielii. Pe partea de cariera si talente, esti norocos, asa ca acum te poti remarca, mai ales daca lucrezi intr-un domeniu artistic.

Sagetator

Gandeste-te si la echilibrul dintre viata profesionala si cea privata. Este posibil sa vrei sa te regandesti din nou incotro te indrepti – obiectivele tale ti se mai potrivesc? In acelasi timp, cei din jur par sa depinda de tine si, in special dupa Luna Plina din 10 septembrie, vei fi nevoit sa petreci mult timp cu familia – este ceva ce trebuie sa rezolvi.

Capricorn

Sunt favorizate calatoriile in septembrie, in special cele legate de dragoste si romantism. O sa simti nevoia sa te orientezi spre viata personala, iar acest lucru e foarte bun, iti amintesti ca viata nu se rezuma doar la munca. Foloseste aceasta perioada pentru a reflecta asupra celorlalte obiective de viata – cariera nu este totul. Partea buna este ca, pe parcursul lunii, vei avea un avantaj in problemele familiale si financiare. O sa ai ocazia de a te afirma cu anumite talente cu care nu ai avut curajul sa iesi in lume! Vin schimbari importante pentru tine.

Varsator

Luna septembrie vine cu un puternic accent pe abundenta, iar acesta este un moment prielnic pentru a-ti manifesta visele. Atentie! Nu este vorba doar despre soldul bancar – cauta abundenta si in viata ta emotionala. Primesti de la astre o perioada de liniste, buna pentru a te concentra pe autoperfectionare si pentru a te ingriji de sanatatea mentala. Daca esti implicat in afaceri cu imobiliare sau esti pe punctul de a vinde un teren/o casa, vei fi favorizat si aceste tranzactii vor avea succes. Si calatoriile sunt favorizate in septembrie, iar cei singuri pot cunoaste pe cineva departe de casa.

Pesti

Prima parte a lunii pune un mare accent pe viata sentimentala. Apare romantismul si tot felul de surprize! Totusi, ai grija la gelozie, pentru ca orice gest sau vorba vor fi interpretate negativ. Pe partea financiara vei sta bine, nu apar mari schimbari sau surprize, dar vei reusi sa obtii un echilibru intre veniturile si cheltuielile tale. In ceea ce priveste sanatatea si starea de bine, este o perioada buna pentru tine.

Sursa foto coperta: Image by teksomolika on Freepik.