Luna Noua in Fecioara din 27 August ne indeamna sa ne planificam toamna anului 2022

Organizare, rigoare si perfectionism. Luna Noua in Fecioara ne ofera oportunitatea de a o lua de la capat si a analiza foarte atent drumul pe care vrem sa pornim de acum inainte.

Luna Noua in Fecioara inseamna inceputuri profesionale, legate de locul de munca, de modul in care ne indeplinim sarcinile si activitatile, dar si oportunitati de a ne schimba si imbunatati stilul de viata.

Fecioara este un semn foarte practic care ne incurajeaza „sa fim realisti”. Coincide si cu inceputul scolii, cu revenirea din concedii si apare senzatia de responsabilitate mai mare, dupa ce vara poate ne-a fost mai greu sa ne concentram la ce avem de facut.

Fecioara este o perfectionista, asa ca, daca exista vreun domeniu din viata ta pe care ai vrea sa il imbunatatesti, aceasta ocazia pe care o asteptai.

!! Poti sa renunti acum la obiceiuri sau vicii si chiar la persoane toxice din preajma ta.

!! De asemenea, e un moment excelent pentru a face curatenia de toamna.

!! Scapa de toate obiectele care nu mai au energie buna pentru tine.

!! Curata-ti casa de energia negativa – unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face este sa scapi de dezordine si de obiectele nedorite. Asa lasi loc sa curga vibratiile pozitive.

Mantra de Luna Noua in Fecioara: Cunoasterea mea este libera si disponibila pentru toate orice noutate. Sunt pregatit sa incep un nou episod din viata mea plin de posibilitati infinite. Voi primi iubire si imi voi sterge toate temerile.

Din 27 august 2022, poti sa acorzi mai mult timp introspectiei, in special in vederea vindecarii. Iarta-te, daca ai fost mai dur cu tine, fa pace in sufletul tau. Acorda-ti spatiu sa poti sa devii mai blând si mai tolerant. Daca exista ceva ce ai vrut sa faceti, dar te-ai blocat de nesigurante, acesta este un moment bun pentru a vedea poti sa treci peste ele.

Marte, planeta actiunii, a energiei si a focului, este foarte activa la aceasta lunatie.

Energia lui Marte ne aduce curaj si indeazneala.

Marte, in contextul Lunii Noi in Fecioara, poate declansa situatiile in care ne-am retinut din cauza fricii sau a nesigurantei

In esenta, orice frustrare pe care o avem ne arata unde nu ne-am aparat, nu ne-am urmat inima sau pasiunile.

Atunci când lucram productiv cu energia lui Marte, aceasta ne poate da increderea necesara sa trecem peste temerile noastre si a aborda ceea ce ne preocupa cu adevarat. Combinând aceasta energie cu Luna Noua, putem folosi energia pentru a stabili intentii indraznete.

Evita sa te certi si sa te implici in conflicte.

Sursa foto coperta: Image by wirestock on Freepik.