In timp ce Mercur este un simbol al logicii si al intelectualitatii, Balanta este guvernata de Venus si reprezinta dragostea, stabilitatea, echilibrul si securitatea.

Intalnirea acestor elemente extrem de calme si de admirabile ne influenteaza viata.

Vorbim despre un tranzit diplomat, fermecator, manierat, cochet si simpatic.

Comunicarea va fi mai corecta si concreta ca niciodata, deoarece vom purta discutii semnificative si concise. Stilul nostru de comunicare va capata un ton mai prietenos, mai binevoitor in timpul trecerii lui Mercur prin Balanta.

Lui Mercur ii place sa-si petreaca timpul in Balanta si in alte semne de aer, asa ca acest tranzit nu va fi deloc volatil.

Singura problema este ca un tranzit al lui Mercur in Balanta poate fi un pic cam critic uneori. Acest plasament este cunoscut pentru a critica si a fi sincer cu evaluarile lor. Prin urmare, daca ai impresia ca oamenii sunt putin prea directi cu tine, intelege ca incearca sa-ti faca o favoare spunandu-ti adevarul.

De asemenea, acest tranzit ne poate face mai predispusi sa fim indecis in incercarea de a ne face cat mai placuti.

Ca lectie, vom intelege ca rabdarea este o virtute.

Ce inseamna daca te-a nascut cu Mercur in Balanta?

Nativilor Mercur in Balanta le place sa socializeze si sunt buni comunicatori.

Balanta este un semn de aer cu Venus ca planeta guvernatoare.

Mercur este o planeta care aduce cunoastere, iar o astfel de persoana este atrasa arta.

Aceste persoane au o vorbire blanda si placuta, avand capacitatea de a-i convinge pe ceilalti. Diplomatia vine in mod natural la acesti nativi.

Sunt mediatori si pacificatori remarcabili. Mercur in Balanta incurajeaza gandirea obiectiva si capacitatea de a-si forma puncte de vedere.

Multi nativi au nevoie de feedback-ul celorlalti. O trasatura care se invarte in jurul acestui lucru este nevoia constanta de raspuns.

Mercur in Balanta cauta compromisul in mod constant. De fapt, se simt extraordinar de inconfortabil cu extremele de opinie!

Mercur in Balanta iubeste atat de mult armonia, incat, uneori, va ocoli conflictul pentru a-l evita. Vine dintr-o teama reala de a nu se clatina barca, deoarece aceasta stare ii face sa se simta foarte inconfortabil.

Aceste persoane sunt extravagante in materie de cheltuieli. Au o dorinta puternica de relatii si o slabiciune pentru sexul opus.

Sursa foto coperta: Image by Allexxandar on Freepik.