Berbec

Esti dispus sa muncesti si sa acorzi timp pentru ceva ce pretuiesti mult. Ar putea fi vorba de un fel de proprietate intelectuala, adica un proiect creativ care este semnificativ pentru tine. Chiar daca esti foarte implicat in aceasta situatie, va trebui sa ai rabdare ca sa obtii rezultate. Nu acorda tuturor beneficiul indoielii in aceasta saptamana. Nu toata lumea este de partea ta.

Taur

Te bucuri de viata! S-ar putea sa iti faci bagajele si sa pleci spre destinatii necunoscute. Sunt foarte posibile calatoriile in aceasta saptamana si vei avea parte de o binemeritata pauza de la nebunia vietii de zi cu zi. Apar si foarte multe aspecte legate de bani: devii mai preocupat de gestionarea finantelor tale. Vei fi alaturi de un partener sau de un prieten.

Gemeni

Esti prea direct in abordarea ta in aceasta saptamana. Esti agitat si ai un puternic spirit de competitie. Este posibil sa oamenii sa te evite. Daca vrei sa dai sfaturi, nu ii sufoca cu ideile tale. Poate ca ar trebui sa-i lasi sa faca lucrurile in felul lor.

Rac

Saptamana aceasta ai parte de tot felul de schimbari. Iti doresti ca ceva din viata ta sa creasca, fie ca e vorba de afacerea ta sau de viata ta sentimentala, si, desi nu rezolvi aceasta problema, te apuci sa lucrezi la ea. Poti lua decizii legate de familie, de casa. Vei reusi sa vezi ceva in viata ta cu claritate, in sfarsit, si odata ce incepi sa faci progrese, nu va mai trebui sa te uiti inapoi. Saptamana aceasta nu faci greseli, mergi la sigur.

Leu

S-ar putea sa te arati nemultumit de felul in care a decurs ceva din viata ta in ultima perioada dar va veti da seama ca este cel mai bine asa. Analizandu-ti comportamentul, s-ar putea sa-ti dai seama ce greseala ai facut in legatura cu un prieten si vei ajunge sa te impaci cu relatia cu aceasta persoana. Este o saptamana buna sa te rasfeti, sa ai grija de tine si sa-ti faci mici bucurii.

Fecioara

Vine o veste foarte buna, dar care apare in urma unei situatii mai tensionate, care iti loveste orgoliul. Aceasta are legatura cu munca si vei fi fericit surprins de progresul care va avea loc. Tine fruntea sus, se pare ca esti mai apreciat la locul de munca decat credeai. Daca simti ca te infurii pe parcursul saptamanii incearca sa directionezi aceasta energie spre scopuri productive.

Balanta

Vei petrece ceva timp de calitate pe cont propriu in aceasta saptamana si este indicat sa mergi in tot felul de locuri interesante. Poate fi vorba de la un restaurant nou, cursuri, petreceri. Iar daca, esti singur, ai sanse mari sa intalnesti pe cineva in aceste locuri. Mergi cu inima deschisa, daca esti pregatit pentru o relatie. Altfel, in aceasta saptamana te poti lovi si de probleme si piedici, anulari de zboruri, proiecte oprite, acte incomplete etc.

Scorpion

Un val puternic de dragoste vine spre tine. Se pare ca nu numai ca vei sarbatori ceva care iti va crea distractie si emotii, dar vei intalni si pe cineva foarte atragator, iar aceasta persoana ar putea deveni noul tau partener de viata. In sinea ta, e posibil sa simti o nemultumire fata de cum esti tratat la locul de munca. Vei primi o lectie de toleranta prin prisma acestui lucru si vei invata ca nu totul este asa cum vrei tu.

Sagetator

Saptamana ta este foarte orientata spre partea financiara. Fii atent doar la datoriile pe care le ai si sa faci din plata lor o prioritate. Spiritul tau de organizare iese la iveala si te ajuta sa iti reglezi conturile. Totusi, nu uita ca exista o intreaga lume acolo, afara, asa ca ai grija sa petreci timpul liber in compania altora.

Capricorn

Daca ai inceput un proiect sau crezi ca ai o idee buna, nu te lasa tras in jos de catre cei din jur. Vrei sa actionezi impotriva celor care iti spun sa te retragi: sa nu dai inapoi. Tu iti cunosti drumul si stii cel mai bun lucru pentru tine. E un moment bun sa poti acea discutie transanta cu seful tau. pe care o posibil sa o fi amanat.

Varsator

S-ar putea sa descoperi ca te retragi chiar mai mult in tine decat credeai ca este posibil. Acest lucru ar putea fi potential deranjant pentru prietenii tai, deoarece ei te considera prietenos si sociabil. Si au dreptate! Nu e tocmai cel mai bun moment sa intri in rutina. E cazul sa risti, sa iti traiesti viata. Fa o mica nebunie.

Pesti

Saptamana aceasta iti aduce libertate si claritate; poti vedea calea de iesire dintr-o situatie intunecata. Iti recaperi increderea in tine si te simti puternic si motivat. Relatia cu partenerul de viata devine foarte importanta, iar el devine prioritatea ta pentru o perioada.