Caracteristici si secrete

O zodie aparte, pe care daca o cunosti, nu o mai scoti din inima. Aceasta e Fecioara!

Fecioarele sunt atente la cele mai mici detalii, iar abordarea lor metodica a vietii se asigura ca nimic nu este lasat la voia intâmplarii.

Acesta este un semn adesea neinteles, nu pentru ca le lipseste abilitatea de a se exprima, ci pentru ca nu isi vor accepta sentimentele ca fiind valide, adevarate sau chiar relevante atunci când se opun ratiunii.

Simbolismul din spatele numelui vorbeste bine despre natura lor, nascuti cu sentimentul ca experimenteaza totul pentru prima data.

Fecioara este un semn de Pamânt, iar acest lucru duce la un caracter puternic, dar care prefera lucrurile conservatoare, bine organizate si mult spirit practic in viata de zi cu zi.

Aceste persoane au o viata organizata si, chiar si atunci când se lasa prada haosului, obiectivele si visele lor au in continuare granite strict definite in mintea lor.

Deoarece Mercur este planeta guvernatoare a acestui semn, reprezentantii sai au un simt al vorbirii si al scrisului bine dezvoltat, precum si toate celelalte forme de comunicare.

Fecioara reprezinta toate lucrurile practice si folosite, si este in natura acestor indivizi sa economiseasca bani si sa puna mereu ceva deoparte.

Din nefericire, aceasta abordare ii poate face uneori putin zgârciti si prea preocupati de tot ceea ce le-ar putea lipsi mâine. Fecioarele trebuie sa invete sa se rasfete.

Fecioara in dragoste si sex

Precizia este un cuvânt cheie al Fecioarei, iar acest lucru se aplica si in dragoste, sex si relatii. Fecioara tipica stie ce isi doreste.

Micile detalii sunt calea spre inima Fecioarei. Si nu vor avea nicio problema in a-si croi drum cu farmecul spre a ta. Fecioarele abordeaza dragostea ca pe un efort, se vor stradui mereu sa fie pe placul partenerilor.

O Fecioara va prefera o relatie stabila decât experiente sexuale cu persoane diferite, pentru ca are nevoie sa se simta importanta pentru cineva si sa gaseasca o dorinta reala pentru a se darui cu totul cuiva.

Increderea trebuie sa fie construita cu Fecioara, incet, constant si cu rabdare, iar fiecare partener pe care il au in viata are sansa de a fi ingrijit si ingrijit, dar numai daca ofera suficient pentru a merita un tratament special din partea Fecioarei.

Fecioara in relatiile de prietenie

Putem spune, fara a exagera, ca nativii Fecioara sunt cei mai buni prieteni ai zodiacului nu se vor opri de la nimic pentru a te face sa te simti profund pretuit. Nu exista prietenii de complezenta, totul este doar pentru suflet!

Fecioara in cariera si bani

Fecioara este, probabil, semnul zodiacal cu cea mai mare antentie la detali. Indiferent de profesia in care lucreaza, vor observa acele defecte, erori si nuante care trec neobservate de ceilalti.

Fecioarele pot sa straluceasca in domenii precum scrisul, jurnalismul, cercetarea stiintifica, nutritia, editarea, munca sociala si educatia.

Acest semn orientat spre servicii si se straduieste sa autodepaseasca. Este benefic si voluntariatul!

Fecioarele tind sa fie extrem de organizate si excelente in a-si face propriile program, asa ca lucrul de acasa ca liber profesionist sau antreprenor independent este total fezabil pentru acest semn.

De fapt, tind sa fie atât de bune la autodisciplina incât adesea trebuie sa isi aminteasca sa incetineasca, sa ia o pauza si sa se relaxeze.

Compatibilitatea Fecioarei

Fecioarele graviteaza de obicei spre persoanele care le pot ajuta sa invete, sa creasca si sa serveasca un scop mai inalt.

In general, cele mai compatibile semne pentru prietenii si relatii romantice ale Fecioarei sunt semnele de pamânt: Taur, Capricorn, Fecioara, deoarece se vor potrivi cu natura lor ancorata in pamânt.

Semnele de apa, Rac si Scorpion tind sa se potriveasca bine cu Fecioarele, de asemenea.

De asemenea, se pot intelege cu Gemenii, care sunt guvernate de Mercur.

Fecioarele pot considera ca cele mai incompatibile semne pentru dragoste, munca si prietenie sunt semnele de foc: Berbec, Leu si Sagetator.

Sursa foto: Home internet photo created by svetlanasokolova – www.freepik.com.