Marte in Gemeni din 20 August 2022 ne ofera schimbare si solutii

Cand vorbim despre Marte ne gandim la energie, agresivitate, lupta si control. Marte vizeaza foarte mult relatiile si sexualitatea.

Gemenii sunt inteligenti si comunicativi, sarmanti si indrazneti.

Marte este o planeta care reprezinta energia, curajul, increderea in sine si puterea. De asemenea, Marte joaca un rol foarte important in fericirea conjugala.

Cand vine vorba de a intelege cum ne exprimam sexualitatea, energia si lupta, privim cu atentie la plasarea puternicului Marte in hartile noastre natale.

Gemenilor le place mai mult sa vorbeasca, sa iti expuna povestile si sunt curiosi sa afli secretele din viata celorlalti. Unii ar putea spune ca prefera sa vorbeasca mai mult despre dragoste decat sa o faca!

Marte in Gemeni farmeca pe potentialii iubiti, dar s-ar putea sa nu vrea sa mearga pana la capat. O mare parte din ceea ce le place este sa flirteze si sa fie vazuti, admirati.

Din data de 20 august va fi favorizata atractia si sexualitatea, mai ales cea la nivel mental. Incitarea, flirtul, exprimarea dorintelor si a fanteziilor, mesaje de dragoste, acum e momentul pentru toate acestea.

Marte in Gemeni aduce flexibilitate in viata noastra.

Marte in Gemeni este un plasament extrem de intelectual si comunicativ. Gasim foarte usor solutii la probleme acum. Suntem inspirati in decizii. Cumunicarea este favorizata, este arma noastra. In vorbire va sta puterea de acum pentru o buna perioada de vreme.

Este recomandat sa vorbim deschis si calm.

Marte in Gemeni poate sa insemne si o gestiune mai proasta a banilor, putem fi mai cheltuitori in aceasta perioada. Nu e un moment bun pentru a ne lua angajamente, mai ales daca e vorba despre responsabilitati si rigiditate.

Ce inseamna daca te-ai nascut cu Marte in Gemeni?

Daca vrem sa stim de ce suntem atrasi, ne uitam in ce semn zodiacal se afla Marte. Este o planeta puternica si face parte din modul in care preluam controlul asupra vietii noastre.

Daca te-ai nascut cu Marte in Gemeni, principala calitate este faptul ca Gemenii sunt un semn al intelectului si s-ar putea sa le placa sa se joace cu normele sociale. Poti intoarce lumea pe dos doar folosind puterea cuvintelor.

Marte in Gemeni fix asta inseamna: comunicarea este o arma! Oho, si una dintre cele mai puternice…

Esti deschis la tot felul de oameni si la tot felul de situatii. Natura ta curioasa te determina sa experimentezi cu diferiti parteneri si stiluri. Pentru ca nu vrei sa ratezi nimic, esti un pic cam indraznet. Ai un mod de a retine lucrurile care te intereseaza, iar partenerul tau se va minuna de ceea ce ai auzit si ai retinut.

Ai grija sa nu impartasesti prea multe online sau cu prietenii, deoarece nu toata lumea este o carte deschisa.

Cand esti suparat, ataci folosind cuvinte taioase. Persoana cu Marte in Gemeni isi exprima furia in mod verbal si poate fi destul de sarcastica atunci cand a fost ranita. Cand vine vorba de conflict, isi vor folosi cuvintele si mesajele pentru a pedepsi sau distruge.

Flirtul si atractia mentala sunt importante pentru aceasta persoana atunci cand isi alege un partener; pentru ca trupul sa fie excitat, mintea trebuie sa fie angajata. Cand vine vorba de sex, aceste persoane adora incitare prin conversatie, preludiul pasional si experimentarea.

Mintea ta este zona erogena cea mai sensibila si esti plin de idei descriptive. Ti-ar putea atrage atentia literatura erotica si poezia.

Sursa foto: Lunar eclipse photo created by wirestock – www.freepik.com.