Berbec

Ai grija la ce spui si cui spui in aceasta saptamana. S-ar putea foarte bine sa ai suta la suta dreptate in ceea ce zici, dar s-ar putea ca momentul sa nu fie potrivit sau sa nu „citesti” prea bine oamenii. Abia spre finalul saptamanii iti este, din nou, favorizata comunicarea. Saptamana aceasta iti va oferi lectia de sincronizare si discretie pentru tine. Nu actiona din impuls – asteapta-ti timpul. Pe planul profesional lucrurile vor fi promitatoare, poti acum sa te faci remarcat, daca asta este ceea ce iti doresti. Petrece timp cu persoana iubita, iar daca esti singur, iti poti gasi dragostea!

Taur

Vei avea mare nevoie si sa te bucuri de confortul casei, ca sa iti recuperezi energia. Poti sa te orientezi spre spiritualitate, rugaciune, poti sa ierti ceva din trecut. O sa fii melancolic si iti faci tot felul de ganduri. Invata sa te relaxezi! Spre finalul saptamanii, e favorizat sectorul banilor. Exploateaza unele dintre cele mai stralucite idei ale tale acum si pune-le in practica pentru a-ti creste veniturile.

Gemeni

Aceasta ar putea fi una dintre cele mai sociabile saptamani ale anului. Totusi, vine si cu o veste complicata: nu te poti decide ce sa faci in aceasta saptamana, dar, sa fim seriosi, asta nu este ceva nou in lumea Gemenilor. Ai atat de multe oportunitati marete in fata ta, toate iti sunt oferite pentru a le cere. Acestea sunt lucrurile care te incurca si te fac sa ajungi sa nu mai faci nicio alegere. Ai mare nevoie de echilibru si de sprijin. In final, e posibil sa descoperi ca o sa faci fix ceva la care nu te-ai fi asteptat niciodata! Nu te teme sa ceri ajutorul sau sa oferi ajutor cuiva daca ti se cere acest lucru.

Rac

Saptamana ta se anunta a fi de invidiat in aproape toate modurile posibile. Exista o oportunitate care ti se ofera, iar asta te face sa te simti linistit, iubit si in siguranta. Energia pozitiva este centrata in principal in jurul carierei si ambitiilor tale. Nu ai de ce sa-ti faci griji in aceasta perioada, iar partea cea mai buna este ca totul este doar rezultatul muncii tale grele din ultima perioada. Ai facut eforturi si ai investit timp, iar acum, se pare ca vei primi cea mai mare recompensa pentru eforturile tale. In aceasta saptamana ar fi bine sa nu ignore problemele de sanatate.

Leu

Este posibil sa-ti fi stabilit un nivel de asteptari atat de ridicat incat nu pare ca cineva se poate ridica la inaltimea a ceea ce iti doresti. Iti cam lipseste rabdarea cu oamenii si cel mai bine ar fi sa nu-i pedepesesti pentru ca pur si simplu au propriul lor punct de vedere. Ai un impact mai mare asupra oamenilor decat ai crede! Ceva te indeamna sa depasesti limitele autoimpuse si sa incepi o noua aventura. Gandeste-te la obiectivele tale pe termen lung si nu te teme sa schimbi directia pe termen scurt, daca iti va fi de folos mai departe.  O perioada buna pentru cursuri si educatie.

Fecioara

Saptamana aceasta va fi mai mult despre sentimente, spiritualitate chiar. Asteapta-te sa simtiti un sentiment profund de trezire, pe masura ce o realizare mai profunda, spirituala, se agita in interiorul tau. Fii foarte atent in cine ai incredere, e bine sa ai grija de sfatul cui asculti. Ai mult mai multa forta interioara si putere personala decat crezi! Esti destul de iubitor, vrei sa daruiesti dragoste oricui are nevoie. Doresti sa impartasesti din intelepciunea ta si sa ajuti. Spre weekend, atentia ta se va schimba spre chestiuni mai practice, in special catre partea de cariera.

Balanta

Aceasta este o saptamana super-pozitiva pentru tine, cu mult potential pentru dragoste, afectiune si bucurie! In dragoste lucrurile sunt infloritoare! Chiar nu exista nimic de care sa nu te poti descurca in aceasta saptamana, atat la munca, cat si la viata de familie, desi viata de acasa poate veni cu cateva obstacole. Atata timp cat faci ceea ce trebuie sa faci, din punct de vedere al responsabilitatii, ai sanse sa si iesi din rutina care te-a obosit pana acum. Ceea ce este bine de stiut este ca aceasta ar putea fi saptamana in care primesti vesti bune despre finantele tale. O promovare se anunta pentru unele Balante.

Scorpion

Saptamana aceasta trebuie neaparat sa fie rezervata odihnei, ai nevoie de o pauza ca nimeni altul. Ar fi bine sa-ti iei timp liber in aceasta saptamana pentru a-ti reincarca bateriile emotionale. Concentreaza-te asupra obiectivelor tale si urmareste-le pas cu pas. Esti destul de optimist si increzator. Primesti vesti bune de la serviciu. Fii deschis la posibilitati – si incearca sa privesti orice problema la locul de munca ca pe o oportunitate deghizata. Ai nevoie sa iti recastigi incredere in tine!

Sagetator

Este o saptamana mai complicata, ies la iveala anumite conflicte atat in echipa de la serviciu, dar si acasa, in familie. Nu iti va fi usor sa gestionezi aceste situatii, dar cu rabdare si calm vei avea parte de discutii de la care ai multe de invatat. Daca cumva primesti o suma de bani, o sa te simti foarte cheltuitor si generos chiar. Ar fi bine sa faci multa miscare si aer proaspat. Spre finalul saptamanii iubirea si afectiunea se vor simti la cote maxime.

Capricorn

S-ar putea sa vezi cum ceva la care ai tinut sa se incheie in aceasta saptamana, iar acest lucru te va afecta profund. Pot sa apara certuri si discutii. In cazul in care ai probleme cu banii, e posibil ca cineva din familie sa se ofere sa iti dea o mana de ajutor. Chiar daca mandria ta poate fi afectata de acceptarea banilor, cei dragi vor cu adevarat sa te ajute.  Exista oportunitati de crestere pe planul carierei. Fii atent si la obiceiurile care iti pot afecta sanatatea.

Varsator

Incepi saptamana cu ingrijorare si te stresezi toata saptamana, in special din cauza banilor. Incerci sa dai un sens tuturor lucrurilor si, pe termen lung, nu faci decat sa te gandesti prea mult. Iti analizezi visele pentru a gasi un sens, ramai in mintea ta, unde vei ajunge sa stii ca depinde doar de tine sa gasesti o cale de iesire. Recomandarea ar fi sa fii mai deschis la informatiile din exterior. Cu toate acestea, ai grija la unele impulsuri impulsive si de asumare a unor riscuri.

Pesti

Va fi vorba mult despre bani in aceasta saptamana. Te poti astepta la achizitii imobiliare, insa mare grija ca vor fi si piedici. Planurile facute vor fi amanate pentru o alta zi. S-ar putea chiar sa pierdeti niste bani in acest proces. Nu te grabi, ci chiar e recomandat sa ai rabdare pentru a face lucrurile corect. La final de saptamana, atentia ta se muta spre zona de familie, unde te poti astepta la vesti – sau chiar sosirea unui nou membru al familiei, un copil, un animal de companie sau o ruda in vizita.