Luna Plina in Varsator din 12 August, un punct important de cotitura.

Luna Plina va rasari in semnul liber si nonconformist al Varsatorului, direct in partea cealalta a zodiacului fata de Soarele din inflacaratul Leu.

Aceasta energie lunara inovatoare si individualista ne inspira sa iesim din rutinele noastre obisnuite si sa ne eliberam sufletele de catusele emotionale care ne impiedica sa fim cele mai autentice versiuni ale noastre.

Luna plina ne incurajeaza sa renuntam la manualele noastre de reguli si sa ne dam seama cum sa ne deschidem o noua cale in viata, chiar daca asta inseamna sa facem ceva neasteptat sau sa mergem impotriva curentului.

Energia zodiei Varsator ne invita intotdeauna sa ne asteptam la neasteptat, dar aceasta vibratie este amplificata si mai mult sub aceasta luna plina.

Sub aceste raze de Luna generatoare de schimbari, esti practic total revoltat fata de tot ceea ce te face sa te simti limitat sau restrictiv.

Luna e in conjunctie cu Saturn si in cuadratura cu Uranus, Marte din Axa Nodurilor.

Varsatorul este guvernat de Uranus, planeta inovatiei, a schimbarilor radicale, a evenimentelor neasteptate si a progresului. Acesta este un moment in care trebuie sa gandesti la scara mare, sa privesti imaginea de ansamblu, sa adopti o pozitie globala si sa te privesti pe tine si viata ta din aceasta perspectiva.

Pe scurt, cum va puteti schimba pentru a deveni o persoana mai generoasa sau mai utila?

Luna plina aduce un moment de claritate – de iluminare, recunoastere si revelatie. Astfel de momente pot fi suficiente pentru a ne face sa ne schimbam complet cursul. Iar momentele sunt tot ceea ce avem. Daca insiram destule momente bune laolalta, putem pretinde o viata bine traita.

Luna Plina in Varsator ne aminteste ca daca facem aceleasi lucruri din nou si din nou, nu ne putem astepta la rezultate diferite.

Asadar, asta este sansa noastra sa facem ceva iesit din comun, ceva care ne scoate din rutina, facand loc Universului sa ne surprinda cu ceva cel putin diferit – si poate chiar extraordinar, daca suntem norocosi!

Desigur, se pot observa si aspecte negative. Daca nu suntem deschisi la schimbare si ne impotrivim, asemenea unui copilas caruia i s-a luat jucaria, vom reactiona cu manie, cu mandrie extrema si egoism. Pot sa apara lupte pentru bani.

Mantre de Luna Plina

Spune aceste mantre pe 12 August pentru a primi tot ce are mai bun sa-ti ofere Luna Plina in Varsator.

  • Simt schimbarea daca am deschidere!
  • Pot creste spiritual!
  • Inteleg puterea mintii, a gandului si a cuvantului!

Sursa foto coperta: 3d landscape photo created by kjpargeter – www.freepik.com.