Venus in Leu este pe cale sa aduca focul. Poti face fata caldurii?

Venus adora sa fie in Leu, iar in timpul acestui tranzit, iar relatiile noastre vor deveni mult mai intense.

Leul este un semn de foc, asa ca aceasta energie a lui Venus este fierbinte, incitanta si plina de fler dramatic.

Pe masura ce Venus isi face popasul in acest semn fix, “dragostea la prima vedere” ar putea parea o tema comuna in lumea ta amoroasa.

Cu cat esti mai increzator si mai sigur pe tine, cu atat mai aproape de atragerea unui partener (sau a unor parteneri) care sa corespunda asteptarilor tale. In aceasta perioada, probabil ca te vei simti atrasa de parteneri care iti scot la iveala copilul interior si cu care te poti pur si simplu distra – spune da intalnirilor ocazionale si cunoasterii celor care te fac sa razi si sa zambesti.

Se aprinde pasiunea, asta este clar! Chiar daca esti deja intr-o relatie angajata, vei simti in continuare acea atractie magnetica fata de partenerul tau – si chiar mai bine, amandoi veti simti vibratiile.

Daca ne-am ascuns sentimentele fata de cineva, aceasta este combinatia perfecta de planete si semne pentru a spune cuiva cat de mult il dorim!

Singurul dezavantaj al acestui tranzit este ca, atunci cand lucrurile vor merge prost, acea energie exploziva va fi tot acolo. La fel cum pasiunea este puternica intr-un sens frumos, flacarile se aprind si in cazul in care exista drama.

Venus in Leu vrea sa stii ca poti avea totul in aceasta vara, daca iti joci bine cartile!

Semnele care beneficiaza atunci cand Venus este in Leu:  Leii, Berbecii si Sagetatorii

Semnele care se pot confrunta cu provocari cand Venus este in Leu: Taur, Scorpion si Varsator

Venus in astrologie este despre energia iubirii, dar Venus este, de asemenea, despre lucrurile pe care le pretuim. Va fi mult vorba despre bani in perioada urmatoare. Energia Leului este flamboaianta, regala, generoasa si iubitoare de lux, asa ca acest tranzit al lui Venus aduce un impuls de a cheltui ca si cum nu ar exista ziua de maine.

Acesta poate fi un tranzit dificil din punct de vedere financiar – ai grija sa nu-ti faci gaura in buget si nu incerca sa folosesti banii pentru a cumpara dragoste sau afectiune.

Venus in Leu este un tranzit astrologic care te face sa te simti bine – este o vibratie creativa, calda si vesela, asa ca nu lua viata prea in serios. Ca semn zodiacal, Leul este vesel si vibrant, asa ca rezulta ca si acest tranzit aduce multa vibratie si viata.

Cu toate acestea, reversul este o anumita aroganta, mandrie si o cautare exagerata a atentiei. Daca esti singur, poate ca ai vrea sa reduci natura de a fi pe fata a acestui tranzit; lasa-i pe ceilalti sa te caute pe tine in loc sa-i cauti tu pe ei. In cadrul unei relatii stabile, aceasta energie vrea sa fie la conducere, dar nu puteti concura amandoi pentru a fi in avantaj. Lucrati din greu la a da si a primi si incercati sa va asigurati ca al vostru este un parteneriat de la egal la egal.

Ce inseamna daca te-ai nascut cu Venus in Leu

Cu Venus in zodia Leu, emani caldura si, fara sa-ti dai seama, ai o tinuta regala si poti fi generoasa, afectuoasa si jucausa.

Venus Leu isi revine greu dupa o despartire, mai ales una care raneste orgoliul.

Dar persoana ta este incantator de dramatica, iar acest lucru poate conferi un aer de entuziasm relatiilor tale.

Admira-ma!

Persoanele cu Venus in Leu se bucura de obicei de lucruri frumoase. Le pasa foarte mult de calitate si de marcile cunoscute, deoarece vor ca lucrurile lor sa dureze. Nu sunt genul care sa cumpere obiecte ieftine; prefera sa economiseasca si sa cheltuiasca pe calitate.

Poate fi important pentru persoanele Venus in Leu sa gaseasca o modalitate de a face suficienti bani pentru a putea avea lucrurile frumoase pe care si le doresc. Probabil ca nu le este teama sa munceasca pentru asta; acest lucru ar putea chiar sa ii entuziasmeze.

Daca ai Venus in Leu, probabil ca esti destul de generos si s-ar putea sa-ti faca placere sa-ti cheltuiesti banii pe alte persoane, daca acestea ii au. Cu siguranta va veti dori suficienti bani pentru a iesi confortabil si a va distra cu familia si prietenii.

Sa traiesti un stil de viata opulent ar putea fi important pentru tine. Cu Venus in Leu, probabil ca nu esti lacom, dar vrei doar sa te asiguri ca viata ta are calitate. De asemenea, iti doresti suficienti bani pentru a petrece timp cu oamenii la care tii.

Cu Venus in Leu, probabil ca esti foarte sociabil. Majoritatea persoanelor cu Venus in Leu sunt extrem de petrecarete – le place sa se distreze si se bucura sa fie in preajma oamenilor.

Firea ta este potrivita pentru o cariera artistica, dar ai putea straluci si ca dramaturg sau regizor in spatele scenei. Esti inzestrat sa creezi spectacole memorabile si ai putea chiar sa transformi acest lucru intr-o cariera. ersoanele cu Venus in Leu vorbesc si lucreaza din inima. Acest lucru poate fi foarte benefic, deoarece au multa dragoste de daruit, dar poate insemna, de asemenea, ca nu se pot separa de emotiile lor.

Cand Venus este in Leu, este timpul tau sa stralucesti. S-ar putea sa iti faci un nou prieten sau sa incepi o relatie amoroasa. Principalul lucru cu un tranzit al lui Venus este sa fii disponibil – iesi si lasa-te vazut!

Daca ai Venus in Leu, lucreaza la tine insuti atunci cand te simti ranit, in loc sa incerci sa-i schimbi pe ceilalti. Odata ce iti cunosti propriile sentimente si le poti explica fara sa ataci cealalta persoana, atunci relatiile tale se vor imbunatati mult.

Sursa foto coperta: Astrology background photo created by Allexxandar – www.freepik.com.