Simtul tau autocritic va iesi la iveala, indiferent de zodia ta. Partea buna este ca analiza va fi constructiva si pozitiva – iar solutiile sunt pe cale sa se arate si ele!

Mercur in Fecioara se concentreaza pe imbunatatirea lucrurilor. Iti folosesti talentele si abilitatile pentru a te asigura ca faci din lume un loc mai bun. Fii fericit ca oamenii iti apreciaza eforturile. In acest fel, atragi binecuvantari in calea ta.

Semnificatia lui Mercur in Fecioara releva faptul ca lucrurile mari se vor manifesta in viata ta datorita muncii si capacitatii de a explora noi aventuri care te fac sa avansezi in viata.

Mercur guverneaza comunicarea si latura intelectuala, asa ca o sa simti tendinta sa te impamantezi si sa revii cu picioarele pe pamant.

Mercur si Fecioara se completeaza perfect. Aceasta este o energie grozava pentru tot ceea ce tine de munca, facandu-te productiv si un foarte bun profesionist. Sirul gandurilor tale este eficientizat, ai spor in tot ce iti propui.

Mercur se afla in Fecioara doar pentru o perioada scurta de timp, dar energia planetara va asigura ca puteti face progrese uriase in gasirea unor solutii practice si in crearea unor schimbari constructive.

Pentru unele semne zodiacale, totusi, este greu sa se debaraseze de ingrijorarea pe care energia Fecioarei o poate aduce uneori. Te poti simti critic si, instinctiv, sa te concentrezi asupra imperfectiunilor in aceasta perioada.

Exista un revers al tranzitului lui Mercur in Fecioara: ganduri obsesive cu tot felul de scenarii negative si o agitatie constanta pentru a gasi perfectiunea.

Daca simti ca esti atras in aceasta capcana, incearca sa iti pastrezi optimismul si sa te inconjori de oameni care, in mod natural, vad partea buna a lucrurilor.

Ce este bine sa faci in timpul tranzitului lui Mercur in Fecioara

– pune accent pe detalii, observa-le cu mare atentie

– fa curatenie, ordine, acum se vor aranja toate maruntisurile pe care ai tot amanat sa le pui la loc

– concentreaza-te pe probleme ce au nevoie de solutii, acum lucrurile vor parea simple si necomplicate

– fa teste si schimbari la anumite proiecte, se vor dovedi a fi revelatoare

– planifica si treci imediat la actiune spre o noua rutina

– citeste si invata ceva nou

Ce trebuie sa stii daca te-ai nascut cu Mercur in Fecioara

In cazul in care, pe harta ta natala, Mercur se afla in Semnul Fecioarei, trebuie sa stii ca Mercur reprezinta comunicarea, logica, simtul practic si spiritul de decizie.

Esti cu picioarele pe pamant, utilizand cele mai eficiente modalitati de a face lucrurile sau de a le comunica celorlalti. Esti atent la detalii, inveti mult. Ai nevoie de liniste pentru a  a absorbi toate informatiile. Nu suporti conflictele si problemele.

Daca este vorba sa te ocupi de un lucru, nu te vei opri pana nu il vei face perfect.

Iti place sa abordezi situatiile noi intr-un mod detasat si sa ajungi la propria concluzie dupa ce ai adunat toate datele. Acest lucru te face sa ai mintea limpede in situatii de criza.

Esti capabil sa fii realist atunci cand altii isi pierd claritatea in emotii sau pasiuni. In Fecioara, Mercur vorbeste cu o voce integra. Ceea ce motiveaza incercarea de a intelege este dorinta de a avea o imagine de ansamblu, de a avea o viziune integrata. Esti capabil sa impletesti toate firele, vazand cum se potrivesc in perspectiva.

Ai un spirit ganditor, ti se potrivesc hobby-uri sau meserii ce au legatura cu cititul, cu puzzle-urile sau cu obiecte facute manual, gen tricotaje, mobila ori reconditionari.

Sursa foto coperta: Boho background vector created by Vectonauta – www.freepik.com.