Tripla conjunctie Marte-Uranus-Nodul Nord in Taur va fi un punct de cotitura important

Unul dintre cele mai importante aspecte astrologice ale anului, Marte si Uranus in Taur in conjunctie cu Nodul Nord al Destinului este un apel masiv la trezire. O sa traim in mod colectiv un adevarat sentiment de urgenta, de alerta.

Ori de cate ori Uranus – planeta rebeliunii, a schimbarilor bruste si a inovatiei – apare pe scena, puteti anticipa un moment cu adevarat revelator.

Uranus va forma o conjunctie stransa cu Nodul Nord – un punct legat de karma si de cresterea spirituala, aducand o oportunitate de a va defini adevarata identitate si de a va imbratisa calea.

Atunci cand Uranus si Marte se intalnesc au tendinta de a declansa socuri si perturbari. Uranus este imprevizibil si electrizant, in timp ce Marte aduce caldura si furie. Adaugati nodul nordic: TOTUL SE INTENSIFICA.

In acest caz, este vorba despre Uranus – inovatorul, geniul si rebelul

Nodul nord – ne vorbeste despre destin, lectiile de viata si calea spre implinire

Marte – reprezinta focul, pasiunea.

Luate impreuna, entuziasmul lui Marte, cresterea personala a nodului nordic si ideile electrizante ale lui Uranus indica o tema: miscarea ascendenta intensa.

Uranus si Marte care isi unesc fortele cu Nodul Nord. – inseamna ca securitatea va fi greu de obtinut. Ne putem astepta la o intensificare a situatiei financiare deja volatile, cu potential de socuri si imprevizibilitate in domeniile bancar, alimentar si agricol, imobiliar, lanturi de aprovizionare si distributie de energie.

Uranus reprezinta inovatia tehnologica, stiinta si revolutia. Semnul Taurului reprezinta natura, abundenta, hrana si bogatia. Deoarece Uranus este o planeta generationala (adica una situata departe de Pamant si care se misca lent din perspectiva noastra), tranzitele sale vorbesc mai mult despre o societate decat fiecare persoana in parte.

Alinierile anterioare ale lui Uranus si ale nodurilor au coincis cu furtuni si vreme extrema, precum si cu prabusiri si accidente industrial.

Ultimele doua perioade in care Uranus a fost in Taur au fost marcate de inceputul celei de-a doua si a treia revolutii industriale care au dus la cresterea temperaturii Pamantului si la schimbari climatice.

INSA! Nu disperati! Nu sunt doar vesti proaste. Acest tranzit ar putea declansa, de asemenea, treziri si o mai mare constientizare a problemelor cu care ne confruntam, ceea ce ar putea duce la actiuni pozitive si schimbari. De fapt, orice s-ar intampla, nu vom putea evita schimbarea de acum incolo.

S-ar putea sa aveti viziuni bruste si idei revolutionare care sa va deschida noi cai pentru a obtine siguranta sau care sa va transforme valorile. Pot aparea evenimente neasteptate care sa va schimbe radical viata, precum si noi tehnologii si inovatii  aparute peste noapte care sa ne schimbe viata intr-un fel sau altul.

In anii urmatori, vom fi martorii unor inovatii rapide in tehnologie, stiinta, medicina, noi forme de energie curata care vor ajuta umanitatea si planeta noastra Pamant sa prospere. Noi moduri progresiste de gandire si perspective apar pentru a gasi noi solutii la probleme vechi. Omenirea va acorda atentie justitiei sociale si drepturilor omului pentru o societate mai echitabila si mai egala.

Va fi o sansa pentru intreaga lume, ca un SINE COLECTIV de a se vindeca in mod colectiv si de a aduce o ordine sociala noua si mai echitabila pentru multi si nu doar pentru cativa.

Cum sa facem fata cat mai bine acestei zguduiri energetice

In timp ce atat Uranus, cat si nodul nord pun sub semnul intrebarii siguranta, scopul acestei destabilizari este de a ne indrepta spre o fundatie mai buna pe termen lung. Dar, intre timp, se poate simti tulburator sau chiar haotic.

Nodul Nord mareste energiile – fiind in Taur e vorba despre dorinta de stabilitate si siguranta, de autoapreciere si autosuficienta, valori practice si apreciere pentru arte si placeri fizice. Nodul Nord in Taur poate intensifica lacomia si aroganta, dar si dorinta de a gasi adevarata securitate interioara si bogatie.

La nivel personal, aceasta este o sansa de a face o schimbare pozitiva in viata noastra, pe masura ce ne trezim la adevar, cresterea se poate intampla in salturi bruste si profunde. Este o descoperire care poate declansa o crestere uimitoare in viata ta.

Acum este momentul sa cauti oportunitati pozitive pentru a face schimbari in viata ta in zona Taurului din harta ta. Ai mai multe sanse sa experimentezi partea pozitiva a acestei energii perturbatoare daca lucrezi cu ea in mod constient si nu blochezi sau te opui schimbarilor necesare. Este posibil sa ai o mare dorinta de libertate in aceasta zona si nevoia de a fi sincer cu tine insuti.

Dar fii pregatit si pentru socuri si surprize – acestea ar putea fi socuri pozitive, asa ca nu presupune ce e mai rau. Pregateste-te pentru ce e mai rau si spera la ce e mai bun. Si fiti flexibili si dispusi sa renuntati la lucrurile care nu functioneaza.

Nu uitati ca Marte adauga caldura si intensitate, asa ca s-ar putea sa va simtiti foarte agitat si nelinistit. Nimeni nu va dormi prea mult!

Aceasta conjunctie rara cu Nodul Nord al destinului inseamna ca este timpul sa preluam din nou controlul asupra destinului vietii si scopului sufletelor noastre si sa luam masurile necesare pentru a face schimbari pozitive pentru viitor.

Sunteti pregatiti sa primiti schimbarea in viata voastra?

Sunteti gata sa va simtiti mai puternici?

Sunteti gata sa faceti ceva ce ai visat intotdeauna sa faci?

Acum este momentul sa actionati!

Libertatea se gaseste atunci cand renuntam la cine ar trebui sa fim si imbratisam cine suntem cu adevarat.

Sursa foto coperta: Zodiac wheel vector created by freepik – www.freepik.com.