Berbec

E bine sa fii atent la bani, e posibil ca de acum inainte sa fii nevoie sa fii mai cumpatat. O sa simti anumite limitari in sectorul financiar. Principala ta preocupare din aceasta saptamana are legatura cu familia si cu protectia ei. In cazul unui conflict cu o ruda sau cu cineva din familia extinsa, cel mai bine este sa te indepartezi, caci iti este daunatoare. Fii puternic si nu lasa pe nimeni sa profite de bunatatea ta.

Taur

Permite-ti sa te lasi purtat de val! Accepta orice ti se intampla – viata e plina de neprevazut si surprize in aceasta saptamanp! Accepta orice invitatie, fii prezent in moment! Exista o posibilitate sa fii „calul de bataie” la locul de munca pe parcursul acestei saptamani. Daca esti nemultumim de sarcinile primite, poti sa ceri mai multi bani sau sa cauti noi oportunitati in alta parte. Ai putea avea sorti de izbanda. Grija la cheltuieli neanuntate!

Gemeni

Saptamana se anunta buna, desi s-ar putea sa faci cateva alegeri naive in timpul saptamanii care v-ar putea costa. Te poti astepta sa pierzi cumva sume mari de bani, fie cheltuiesti fara masura, fie investesti fara a calcula fara bine riscurile. Ai grija si la sanatate, nu neglija nici cel mai mic semn.

Rac

E momentul sa faci curatenie in anturajul tau. Ai sanse mari sa faci schimbari importante. Perspectiva ta asupra unui anumit subiect va avea influenta asupra celorlalti. Aduci un punct de vedere nou si proaspat intr-o situatie veche si invechita. Iti redescoperi valoarea, iar ceilalti observa ca modul tau de gandire ar putea fi folositor. In cazul in care iti cautai un loc de munca, primesti o ocazie buna.

Leu

Daca iti doreai foarte tare un anumit obiect, e posibil ca in aceasta saptamana sa reusesti in final sa il achizitionezi. Sunt sanse mari sa il gasesti la pret redus sau sa negociezi. Daca esti implicat in diverse discutii, nu te certa, nu iti impune punctul de vedere, conflictele trebuie sa fie cat mai mult evitate.

Fecioara

Banii neasteptati sunt pe drum spre tine. E o saptamana norocoasa! O sa ai tendinta sa fii foarte critic si atent la orice detaliu la tot din jur. Nu iti pierde timpul cu aceste lucruri! Mai bine ar fi sa pui accent pe comunicare, sa initiezi o legatura noua sau chiar sa reiei una veche prin discutii profunde.

Balanta

Astepti sa se intample ceva si, practic, nu te poti misca pana nu se intampla. In principiu, e posibil sa fie vorba de bani. Poate intarzie o plata sau ceva se intampla cu contul tau bancar. Lucrurile nu se vor rezolva asa cum iti doresti tu neaparat, asa ca nu pun presiune. Nu gasesti usor solutii, dar in definitiv o sa se aseze totul exact asa cum trebuie sa fie, de fapt!

Scorpion

Castigatorul horoscopului din aceasta saptamana! Nu ai cum sa gresesti, mai ales in ceea ce priveste finantele. Daca ai investit in ceva, atunci vei vedea ca vei avea parte de castiguri mari.  O perioada buna sa cunosti alti oameni. Primesti noi perspective din partea lor si poate chiar oportunitati de nerefuzat. Este totul foarte bine si pe plan profesional!

Sagetator

Saptamana aceasta iti aduce o multime de oportunitati. Daca ai visat la concediu, acum vei reusi sa iti duci planul la bun sfarsit. Poti face negocieri, poti duce discutii, o sa se finalizeze mult mai bine decat s-ar fi intamplat cu alte ocazii. Nu ignora problemele din relatie, discuta si cu partenerul ce ai pe suflet.

Capricorn

O sa te bucuri de un rezultat frumos intr-o situatie pentru care ti-ai dat mult interesul. Obtii exact ce urmaresti. Daca iti vei depasi limitele si vei avea curaj, o sa poti sa indeplinesti multe! Nu mai pune la indoiala capacitatile tale, poti mult mai mult decat iti permiti sa gandesti.

Varsator

Te simti usor dezechilibrat, te consumi pentru anumite subiecte. Se preconizeaza probleme mai ales in special cu cineva din familie – cineva tanar sau despre un copil. Asteapta-te sa fii scos la cina in oras si sa stii ca vei petrece timp de calitate cu cineva cu care iti place sa fii. S-ar putea sa primesti si cateva cadouri pe parcurs.

Pesti

Vor fi multe cheltuieli si apar si probleme birocratice. Toate aceastea vor fi solutionate grozav! Vei avea parte de o saptamana care iti aduce siguranta si promisiunea unui viitor sigur. Vorbim despre achizitii de imobile sau demararea unei afaceri cu mare potentia.  Se leaga relatii noi de iubire sau cele existente se consolideaza.