Berbec

Viata ta sociala primeste un impuls, când planeta care te guverneaza, Marte, isi schimba semnul si iti stimuleaza dorinta de a vorbi, de a crea retele si de a impartasi idei. Esti in schimbare, multe lucruri din viata ta au fost rasturnate si dezradacinate. Luna august vine pentru a te impinge sa faci o alegere: doresti sa te agati de trecut sau esti gata sa traiesti in prezent, unde poti face o schimbare pozitiva in viata ta? Spre final de luna se remediaza si problemele cu banii, dar va fi si mult de munca. Gata cu distractia, destinul tau te asteapta.

Taur

O sa fii pus in fata unor situatii ce iti testeaza limitele si te fac mai flexibil, o calitate de care ai mare nevoie in viitor. Priveste-ti familia pentru un sprijin emotional statornic, ajutat de Venus care se muta in zona familiei.  S-ar putea sa fie timpul sa „te maturizezi”, ceea ce conteaza pentru Taurii de toate vârstele. S-ar putea sa ti se ofere o pozitie mai buna, dar aceasta ar putea veni si cu responsabilitati. Daca alegi sa o accepti, vei avea mult mai multi bani pentru a te distra cât de mult vrei.

Gemeni

Aceasta este luna in care iti vei revendica ceea ce ti se cuvine de drept si, indiferent ce ar fi, te vei pune pe primul plan. Ai muncit mult ca sa ajungi aici si simti, ca in final, iti iei viata in propriile mâini.  Nu mai esti preocupat pentru ceea ce cred ceilalti ca este bine sau rau; TU cunosti adevarul! Asteapta-te la unele angoase emotionale, in special din cauza luptelor de putere in relatia ta.

Rac

In prima parte a lunii te vei simti sau poate chiar vei fi tradat de cineva apropiat. In general, aceasta perioada e plina de remuscari si resentimente fata de trecut. Treci peste acest val de emotii inselatoare apelând la latura ta spirituala. Priveste in interior, nu te mai pune la pamânt! Luna august este momentul in care nu numai ca te aperi, dar recunosti ca chiar merita sa lupti pentru tine.

Leu

Luna Plina din 11 august straluceste din semnul tau opus, reflectând anxietate si furie in dragoste. Nu fi surprins daca in august vei bate in retragere si vei dori sa petreci mai mult timp singur pentru a-ti imbunatati mintea si corpul. Din fericire, chiar in aceeasi zi, Venus se muta in Leu, asa ca foloseste multa afectiune si intelegere profunda a sufletului atunci când vine vorba despre partenerul tau. Bucura-te de timpul pe care il petreci singur, deoarece rasplata va fi pe masura.

Fecioara

Tocmai ceea ce nu te astepti este exact ceea ce se va intâmpla, si anume ca vei avansa in cariera.  Este timpul sa visezi maret si sa gândesti pozitiv! Partea de calatorie e favorizata, la fel si planul educatiei. Nu mai spun ca in luna august Soarele se muta in semnul tau si iti aduce o multime de satisfactii. Orice cale alegi, e momentul sa nu te abati de la ea si sa iti vânezi scopul!

Balanta

Arunci o privire la relatiile tale. Iti plac prietenii tai, iti aduc bucurie? Cu partenerul totul merge bine, sau ai mai schimba ceva? E necesar sa iti pastrezi calmul in aceasta analiza, sa o faci, dar sa nu iei neaparat decizii, ci doar sa tii cont de sufletul tau. Luna august pare sa iti ofere energia creativa perfecta si gândirea inovatoare. Vei fi, de asemenea, in pozitia de lider –  ii inspiri pe ceilalti cu simtul tau neobisnuit si ceri respect prin modul in care le arati celorlalti cât de devotat esti muncii tale.

Scorpion

Se pot ivi anumite conflicte sau dusmanii in familie, pe care e recomandat sa le gestionezi cu calm si empatie. Pe de alta parte, aceasta luna este despre dragoste si pasiune, si ce ar putea fi mai bun decât asta in ceea ce te priveste? Te simti sexy si atragator. Iar mai ales când Marte, vechiul tau guvernator, se muta in zona ta de pasiune pe 20 august, o relatie poate capata un suflu nou. Mai e posibil sa apara in viata ta o persoana noua care iti va oferi o perspectiva cu totul diferita.

Sagetator

O luna foarte buna daca ti-ai propus sa te dedici job-ului: este o perioada excelenta pentru interviuri de angajare, promovari si vânzari. Daca exista un lucru pe care luna august ti-l ofera din belsug, acela este ferocitatea! Ambitiile sunt in prim-plan. Lectia ta de luna aceasta va fi despre temperarea furiei care uneori iti intuneca judecata si sa deschizi bine ochii, caci se ivesc oportunitati la orizont.

Capricorn

Te simti energic, ba chiar si putin nebun. Ratiunea care te caracterizeaza paleste putin in lumina unei puternice vibratii de energie. Esti optimist si increzator in viitor si asta iti da o putere imensa. Nimeni nu te depaseste si esti un adversar formidabil daca iti propui ceva. Luna Noua de la final de luna este o influenta excelenta pentru calatorii, sport, educatie si justitie, astfel ca multe domenii ale vietii tale incep sa se imbunatateasca.

Varsator

Bani, bani si iarasi bani. Ori intri in posesia unor bani, ori pierzi o suma mare. Nu e cale de mijloc. Cert este ca aceasta situatia te va duce intr-un punct in care iti vei schimba radical stilul de viata. Datorita lui Marte, in luna august esti deschis spre iubire, daca nu ai inca un partener. Si Venus te ajuta sa fii mai iubitor si afectuos in relatia de iubire.

Pesti

Exista o vibratie atât de buna a banilor pentru zodia ta! Ai sanse mari de câstig! Si la loteria iubirii, jackpotul este predestinat tot Pestilor. Te simti bine cu tine, esti energic si ai acea stare in care ii atragi pe toti in jurul tau. Bucura-te de toate, deoarece exista atât de multe lucruri de iubit. Fii recunoscator si permite iubirii sa faca parte din viata ta, caci te va inconjura din toate partile!

Sursa foto coperta: Sea sand photo created by snowing – www.freepik.com.