Evenimentul saptamanii este Luna Noua in Leu, o lunatie superba care ne aduce impacare, dar si noi oportunitati. Nu suntem scutiti de tensiuni, insa le solutionam pas cu pas. Sa nu fim imcapatanati saptamana aceasta.

Ascendent Berbec / Zodia Berbec

In aceasta saptamana te vei ocupa de responsabilitatile tale. Daca ai tot amanat ceva, aceasta este perioada potrivita pentru a le finaliza. Dar nu este doar despre treburi de rezolvat, ci si o perioada prielnica pentru distractie. Sansele tale de succes sunt mari, profita de oportunitatile care parca iti pica in poala. Apar cheltuieli neprevazute, dar e posibil sa vina si bani neasteptati.

Ascendent Taur / Zodia Taur

Daca ai trecut printr-o perioada dificila si te-ai gandit pentru o clipa ca ai fi putut pierde ceva care insemna totul pentru tine, acum vei realiza ca vin lucruri pentru tine. Ai nevoie de curaj pentru a-ti recupera libertatea mult dorita – poate fi vorba pe plan personal, social, economic, profesional – orice s-ar intampla, tinzi tot mai mult sa fii pe picioarele tale. Aceasta saptamana iti aduce alinare si constientizarea faptului ca totul merge spre bine.

Ascendent Gemeni / Zodia Gemeni

Esti in postura de a da dovada de o mare generozitate in aceasta saptamana – eforturile tale vor fi foarte apreciate si vei simti bucuria de a darui. Este foarte adevarat, atunci cand daruim, primim de zece ori mai mult. Bucurati-va de generozitatea voastra, aceasta va va permite sa va simtiti bine in pielea voastra. Lasa-te purtat de val, fa ce simti!

Ascendent Rac / Zodia Rac

Te vei simti plin de energie si vei simti sa te distrezi, sa zambesti. Ai pofta de viata si esti ocupat pe tot parcursul saptamanii. O sa primesti si o provocare ce se poate dovedi importanta in evolutia ta! O sa fie anumite framantari interne legate de bani si de cheltuieli, iar la locul de munca e posibil sa fiti pus in fata unei decizii.

Ascendent Leu / Zodia Leu

Atentie la reactiile necontrolate cauzate de furie! Mai ales la serviciu, veti fi in extreme: ori exagerat intr-o pozitie de ofensiva, ori foarte defensiv. O sa fie o saptamana a lectiilor, vei avea ce invataturi sa tragi din toate situatiile in care vei fi pus, mai ales cu Luna Noua si cu Soarele in semnul tau.

Ascendent Fecioara / Zodia Fecioara

O sa fie o perioada destul de spirituala, te vei raporta mult la amintiri vechi si la situatii din trecut, care abia acum capata sens in povestea ta. Nu uita ca esti cel care detine controlul asupra propriei tale naratiuni, asa ca poti orcand sa te decizi sa te reinventezi pe tine si trecutul tau. Dar mai ales poti schimba calea spre viitor!

Ascendent Balanta / Zodia Balanta

O sa te simti cumva in cumpana fata de propria relatie de iubire, dar si in legatura cu anumite prietenii. Alege doar ce te implineste si ce iti aduce fericire! Esti intr-o perioada in care te simti bine in pielea ta, starea ta de spirit este spectaculoasa, iar acest tip de pozitivitate te face sa te simti increzator sa renunti la toxicitate.

Ascendent Scorpion / Zodia Scorpion

Nu cauta solutiile in exterior! Nu te compara cu nimeni, e mai bine sa te retragi in interiorul tau.  Iti place sa fii tacut si vei lua decizia de a ramane asa atata timp cat iti convine. Meditatia functioneaza bine pentru tine in aceasta saptamana. E posibil sa gasesti in sfarsit ceva de care aveai nevoie de atata timp: pacea interioara. Daca esti in fata unui interviu, admitere, examen etc, mergi cu toata increderea in sine, fara urma de indoiala!

Ascendent  Sagetator / Zodia Sagetator

Ai idei bune, esti creativ, mai trebuie doar sa actionezi! E un moment bun sa lasi lenea, comoditatea si frica, pentru a merge catre propria fericire! Cand iti dai seama ce doresti de fapt, mergi tinta spre acest scop. Urmeaza o buna perioada in care vei simti ca esti favorizat.

Ascendent Capricorn / Zodia Capricorn

Vei munci din greu si te vei bucura sa vezi ca rezultatele apar cu repeziciune. De asemenea, s-ar putea sa te trezesti studiind un nou subiect de interes, ceea ce iti va oferi si mai multa placere si ceva de asteptat. Esti absorbit si de aspecte ce tin propria persoana, cine esti cu adevarat? Ce vrei cu adevarat? Apar tot felul de astfel de intrebari!

Ascendent  Varsator / Zodia Varsator

Daca vei cunoaste oameni noi in aceasta perioada, o sa simti o neincredere in acestia. Urmeaza-ti instinctul si nu te arunca in noi relatii, dar nici nu merge spre extrema de a refuza situatiile sociale. In acest moment, poti numara pe degetele de la o mana persoanele din viata ta pe care le iubesti si in care ai incredere, iar acesta este un lucru minunat.  Daca esti intr-o relatie, acorda-ti ocazia sa fii recunoscator pentru calitatile partenerului tau.

Ascendent Pesti / Zodia Pesti

Este o perioada propice pentru negocieri la locul de munca. O veste buna vine la tine in aceasta saptamana si se pare ca este ceva ce poti folosi pentru o mare schimbare si perspective pentru viitor. Ceea ce se intampla in aceasta saptamana va schimba chiar si urmatoarele luni care vor veni. Aceasta poate fi legata de bani, desi poate fi legata de dragoste si romantism.