Berbec

Fii atent la aspectele financiare ale vietii tale, ai grja de unde vin banii si unde se duc. Simti ca te-ai sacrificat destul, iar pe parcursul saptamanii vei ajunge sa constientizezi ca, daca vrei sa pastrezi ceva, ar fi bine sa fii dispus sa lupti pentru asta. Aceasta saptamana te pune intr-o stare de aparare, pe care o vei considera ca fiind una de pregatire. Pentru orice eventualitate.

Taur

O sa fii mai atent la comunicare, la ce transmit ceilalti – prin cuvinte, gesturi, prin aparente. O sa ai un discurs foarte dulce si vei obtine ce doresti sa afli, cu intrebarile potrivite. Ai mare grija la tendinta de a exagera! Acesta ar putea fi un avertisment pentru tine sa folosesti moderatia in toate lucrurile. Incearca sa te abtii de la actiuni excesive, mai ales in ceea ce priveste mancarea, bautura sau chiar si exercitiile fizice prea intense. Respecta-ti corpul!

Gemeni

Grija mare la superficialitate! O sa simti nevoia sa comunici, dar vezi ca s-ar putea sa nu tratezi situatiile in profunzimea lor. Aceasta este saptamana in care ai nevoie sa iti limpezesti mintea si sa reiei din nou in stapanire fortele. Saptamana aceasta te vei putea simti in final vindecat de ceva ce te sacaia de multa vreme pe plan mental.

Rac

Este o perioda in care te poti rasfata! Trateaza-te frumos, mergi la masaj, la shopping, la un restaurant, orice te face sa te simti bine. E posibil sa iti pui intrebari existentiale legate de scopurile pe care le ai. Nu te framanta din cauza lucrurilor marunte; nu te bloca in cuvinte precum scop sau cale. Doar traieste-ti viata si nu te lasa prins de cuvint. Si aspectul financiar te macina, ai grija caci urmeaza anumite cheltuieli semnificative.

Leu

In prima parte a saptamanii, nivelul tau de energie va fi jos, simti ca lumea iti datoreaza ceva. Acest lucru creeaza in tine un sentiment de lipsa, ca si cum nu ai tot ce ai nevoie in acest moment. Ai fantezia ca esti cumva o victima, ca toata lumea ar trebui sa te copleseasca cu laude si atentie. Dupa ce intram in sezonul Leului, din 22 iulie, o sa te simti din nou puternic, energizat si capabil de orice. Ai grija la persoanele toxice din jur.

Fecioara

O sa privesti mult din trecut, risti chiar sa faci o obsesie nesanatoasa fata de cineva din trecut. Saptamana aceasta ai uitat complet cum sa-ti folosesti mintea pentru a-ti gasi pacea; preferi sa te ancorezi in drame. Nu ar fi rau sa iti directionezi atentia spre sanatate – odihneste-te! Nu trage de tine mai mult decat e cazul.

Balanta

Aveti grija la ce imagine transmiteti la locul de munca. Este bine sa separi viata profesionala si cea profesionala in aceasta perioada. Mandria te lasa sa-ti pierzi prietenii; nu cedezi si, cu cat pozitia ta este mai ferma, cu atat vei fi mai singur.

Scorpion

Apare o anumita nesiguranta in relatia voastra si vreti sa stiti clar in ce stadiu te afli. Stii ca tu esti cel care trebuie sa se schimbe si ca nu are nimic de-a face cu fortele externe. Saptamana aceasta te asteapta o schimbare de directie; totusi, acest lucru va necesita efort si multa din partea ta. Ar fi bine sa te concentrezi pe zona profesionala, unde vei avea succes.

Sagetator

Daca ai avut o perioda de exces si exagerari, aceste vremuri au trecut, din fericire! Este o saptamana buna, dar vine cu incercari si erori. Daca reusesti sa ramai concentrat, atunci poti realiza lucruri marete. Indeparteaza orice gand care te poate tine in loc, deoarece acum stii care este directia potrivita pentru tine.

Capricorn

Toata energia ta va fi directionata catre aspectele financiare. Esti mult mai atent la ce se intampla pe plan mondial, dar si in bugetul familiei tale. O sa fii putin chibzuit. O sa fie armonie in relatia amoroasa, dar si in relatia cu tine insuti, o sa simti ca te iubesti mai mult si te pui pe primul plan. Vor fi situatii in care chiar va trebui sa fii mai dur putin cu cei din exterior, ca sa te prioritizezi.

Varsator

Saptamana aceasta te face sa fugi sa te adapostesti, deoarece lumea din jurul tau pare nesigura si nesigura. Simti nevoia sa te detasezi de oameni. O sa prefer sa te ocupi de locuinta, sa o faci sa fie mai confortabila, mai curata sau mai ordonata, te va ajuta pe plan mental.

Pesti

Vei incerca sa realizezi ceva maret in aceasta saptamana si, desi este posibil sa vezi un oarecare succes, dar tot ai sentimentul ca ai esuat. Ai senzatia ca e multa munca si nu gresesti. Esti prins in treburi si la serviciu si acasa si parca nu se mai termina. Fii mai prezent in viata membrilor familiei, caci o sa ai tendinta sa te detasezi si nu uita ca timpul trece, copiii, nepotii cresc! Nu prea este o perioada buna sa cheltuiesti bani sau sa imprumuti altora.