O saptamana sub lumina Lunii Pline in Capricorn.

Berbec

Multe lucruri par sa incheie in plan profesional saptamana aceasta. Este o perioada in care e bine sa fii mai atent la aspectele financiare, la cheltuieli sau la venituri. Este omeneste sa te gandesti sau sa te razgandesti, dar sa stii ca esti pe drumul spre o mare vindecare si ca singurul tau dusman adevarat in acest moment este mintea ta. Deciziile tale sunt solide ca piatra, ai facut ceea ce trebuia.

Taur

Daca ai facut recent o investitie sau daca ti-ai asumat o sansa in ceva financiar, esti pe cale sa primesti vesti bune. Investitiile tale dau roade, iar saptamana aceasta ar trebui sa iti aduca o imbunatatire certa in materie de bani. Luna Plina o sa va ofere un beneficiu magnific: oportunitatea de a va schimba perspectiva de viata. O sa iti poti pune intrebari despre calea ta, destinul tau si ce te motiveaza pe acest drum. Vei intalni persoane care te pot ajuta sa faci ca acest lucru sa mearga si mai departe, daca asta iti doresti. Poti incepe sa inveti si sa te dezvolti si mai mult.

Gemeni

Saptamana depinde de tine, deoarece esti in mare putere in acest moment. In cazul in care alegi sa faci bani, o vei face. Daca simtiti nevoia sa va concentrati asupra vietii amoroase, atunci veti vedea rezultate grozave! Daca sanatatea ta este un aspect care crezi ca ar merita sa fie analizat, atunci, prin toate mijloacele, fa ceea ce trebuie pentru corpul tau, chiar daca poate insemna doar o pauza de relaxare. Ar trebui sa fie o saptamana foarte plina de pace. Totusi, ai grija, ca vei simti un mare impuls sa actionezi, sa fii activ, insa nu e cea mai buna idee sa fii impulsiv in aceasta perioada!

Rac

Exista anumite lucruri in viata ta la care preferi sa nu te uiti si, daca nu esti atent, ai putea ajunge sa platesti un pret mare pentru aceasta ignoranta voita. Daca ceva s-a rupt in relatia ta de iubire, nu iti pune ochelarii de cal si alege sa vezi adevarul. O sa te confrunti mult cu minciuna si adevarul in aceasta saptamana. Nu amana responsabilitatea pe care o ai fata de tine insuti ca persoana sanatoasa; asigura-te ca ai grija de tine. Aveti grija pe cine credeti!

Leu

Luna plina pune presiune pe planul profesional. Incearca sa ramai in echilibru; trateaza-te ca si cum asta te face sa te simti fericit, dar incearca sa ramai in limitele tale. Aceasta nu este saptamana in care sa iti asumi riscuri, ci sa asculti sfaturi bune pentru a le lua in considerare. Cu alte cuvinte, asculta, dar nu actiona. E in regula si sa ai momente cand te simti interiorizat.

Fecioara

E foarte posibil ca, in planul amoros, sa obtii rezultatele pentru un prag peste care ai trecut impreuna cu partenerul, ajungeti in sfarsit la un consens. Este o saptamana chiar destul de linistita pentru tine, fara aspecte nefavorabile. Bucura-te de acest timp, petrece timp cu cei dragi, fii spontan si entuziasmat. Nu iti asuma totusi deadline-uri pe care nu esti sigur ca ai cum sa le inchei.

Balanta

Se intrevad calatorii sau excursii. Ceea ce este mai frumos este ca nu te va costa prea multi bani, iar avantajele acestor iesiri vor fi minunate si vindecatoare. Asteapta-te la vesti fericite si la o noua perspectiva plina de speranta asupra vietii. Mare grija! Daca lucrurile nu sunt prea bune acasa sau la serviciu, nu incerca sa rezolvi problemele in alta parte. Separa foarte bine cele doua planuri.

Scorpion

In aceasta saptamana te simti foarte  incapatanat si rezistent la tot ceea ce ti se ofera. S-ar putea sa te trezesti luptandu-te cu toata lumea, uneori doar pentru a starni o reactie. Ai grija sa nu spui cuvinte dure. Mai bine renunti la exterior si privesti mai mult in interiorul tau, acolo vei primi raspunsurile pe care le cauti.

Sagetator

Banii iti curg printre degete de parca nici n-ar fi fost. Aceasta saptamana vine si iti arata ca se poate trai si fara a cheltui fara masura, din impuls. E un moment prielnic sa incepi sa faci economii. O sa ai multe sarcini la serviciu, e o saptamana aglomerata. Nu o sa fii chiar in apele tale, dar nu te razbuna pe cei din jur pentru starile tale.

Capricorn

Saptamana aceasta aduce greutati si frustrari din cauza certurilor si neintelegerilor de acasa si de la locul de munca. Este un cerc vicios care nu te duce nicaieri pana cand iti dai seama ca totul tine de propria perceptie. Odata ce vei intelege acest lucru, vei putea sa curgi mai usor prin toate! Atentie, caci e posibil sa vina si vesti proaste legate de cineva din familie. Suna-i pe cei dragi, ramai in contact cu el.

Varsator

O sa simti nevoia sa iesi, sa te distrezi, dar – atentie! NU este absolut deloc saptamana potrivita pentru asta. E o perioada in care va trebui sa fii mai rigid si mai ferm. Trebuie sa ramai constient si lucid, deoarece multe lucruri importante vor necesita mintea ta ascutita. E posibil sa fii pus in situatia de a ajuta pe cineva si e un moment extraordinar sa fii mai generos.

Pesti

E o saptamana in care va trebui sa accepti circumstantele, mai degraba decat sa te opui la ceea ce se intampla. Exista ceva in viata ta cu care nu te mai poti lupta; a luat ce e mai bun din tine si ti-ai face o favoare daca ai accepta acest lucru si ai merge mai departe.  Ceea ce este facut este facut si nu se poate anula. Trecutul ramane trecut. Cunoaste-l, asuma-l si actioneaza in consecinta.