Luna Plina in Capricorn in 13 Iulie 2022. Afla cum o vom resimti in viata noastra si ce ritualuri este bine sa facem.

Super Luna Plina din Capricorn

Daca nu suntem fericiti, daca nu suntem impliniti, daca nu ne petrecem timpul asa cum ne dorim, daca nu traim asa cum ne dorim, e momentul sa ne asumam aceasta responsabilitate.

Luna Plina aduce asumare. Luna e langa Pluto, si desi o luna plina aduce o incheiere, de data aceasta nu e la fel. E ceva profund transformator in aer. Simtim.

Vom fi pusi in situatia de a ne confrunta cu ceea ce nu functioneaza si vom gasi puterea pentru a schimba lucrurile pentru a ne apropia viata de ceea ce ne dorim sa fim.

Exista o energie lunara puternica oferita sub Luna Plina din iulie – ne ofera intelegerea si toleranta ca exista multe moduri de a privi lucrurile si multe perspective diferite.  S-ar putea sa ne vedem nevoiti sa ne maturizam, sa renuntam si sa ne dam seama ca anumite idei, actiuni sau demersuri nu sunt pur si simplu posibile in acest moment.

Chiar daca pare greu sa renuntam, sa inchidem anumite usi, Luna Plina este oportunitatea noastra de a ne rescrie urmatorul capitol. Avem o ocazie de a remodela obiectivele care nu au functionat si de a intelege ca tot ceea ce experimentam este o parte a vietii si o parte din ceea ce ne face mai puternici.

Nu exista cai gresite, ci doar lectii, care ne fac mai intelepti.

De asemenea, putem folosi aceasta energie pentru a ne aminti de puterea creativa pe care o au cuvintele noastre, in special cu Mercur in zodia Rac in aceeasi perioada cu Luna Plina in Capricorn. Cuvintele pe care ni le spunem noua insine in special au o mare greutate, asa ca asigurati-va ca sunteti atenti la modul in care comunicati cu voi insiva.

Ritualuri de Luna plina in Capricorn – 13 Iulie 2022

Incarca-ti cristalele

Daca esti o persoana care foloseste cristale pentru meditatie sau pur si simplu pentru noroc, luna plina te poate ajuta sa le incarci cu energie benefica. Lasa-ti cristalele afara sub luna plina peste noapte, vor fi curatate de orice energie care nu te alimenteaza si vor fi umplute cu energia pozitiva de care ai nevoie.

Stabileste-ti intentii si mediteaza

Daca nu ai mai practicat pana acum meditatia, respira adanc de cateva ori, expirand toate grijile si problemele. Apoi poti folosi una dintre cele doua mantre pe care ti le recomand:

„Ma aduc pe mine insumi intr-o stare de echilibru, aliniind mintea, corpul si sufletul. Sunt curatat. Sunt liber. Sunt lumina. Eu sunt eu.”

„Tot ceea ce cantareste greu pe umerii mei. Tot ceea ce imi apasa mintea si inima. Tot ceea ce imi umezeste dispozitia si spiritul. Tot ceea ce ma ingrijoreaza. Tot ceea ce ma streseaza. Tot ceea ce ma tine treaz noaptea. Tot ceea ce imi slabeste sufletul. Toata vinovatia. Toate durerile. Fie ca ele sa fie acum eliberate.”

Scrie, scrie si iar scrie

Orice intentie iti stabilesti, e bine sa scrii intr-un jurnal sau pe o foaie de hartie. Fiind atent pe ceea ce iti doresti, iti concentrezi energia lunii pline spre tine. Te va ajuta sa iti oferi claritate si sa iti stabilesti obiectivele.

Da foc negativitatii tale

Multi dintre noi au auzit despre exercitiul de eliberare in care scrii o scrisoare, dar nu o trimiti, ci o arzi. Este grozav sa faci acest exercitiu sub luna plina pentru a obtine efectul complet de eliberare. Poti scrie o scrisoare fie catre cineva, fie despre orice simti ca te retine. Apoi, in conditii de siguranta, poti arde scrisoarea pentru a te elibera de povara ce se afla in ea.

Fa o curatenie profunda

Indepartarea lucrurilor care iti mai aduc beneficii va face loc pentru a mai departe, fizic si metaforic. Iti vei recapata putera facand ordine.  Ia-ti dupa-amiaza pentru a scapa de obiectele care nu mai starnesc bucurie si gandeste-te la ce binecuvantari vrei sa le ia locul.

Daca ai posibilitatea, dormi sub luna plina

Petrecerea noptii sub lumina lunii pline poate fi un ritual de curatare intensa. Se spune ca energia lunii pline ajuta organismul sa elibereze orice element care nu ii serveste, readucandu-l la o stare neutra de echilibru. Daca poti si ai un loc sigur si confortabil, nu trebuie sa dormi toata noaptea sub luna, o ora ar trebui sa fie suficienta.

Danseaza ca si cum nimeni nu se uita

Dansul este o modalitate minunata de a intra in ton cu corpul tau si de a te elibera de tensiune si de excesul de energie, aducand in acelasi timp si un alt tip de energie. Daca poti, fa acest lucru la lumina lunii, altfel poti ramane in interior, in siguranta si anonimatul casei tale.

Fa o plimbare la lumina lunii

Sa faci o plimbare este o modalitate excelenta de a te centra si de a gasi timp pentru introspectie. Te poate ajuta sa te scuturi de orice ganduri care nu iti sunt de folos. O plimbare la lumina lunii va permite sa faceti aceste lucruri in timp ce respirati energia lunii, va bucurati de lumina si energia ei si primiti beneficiile de impamantare ale naturii.

Practica recunostinta

Aminteste-ti, fie verbal, fie pe hartie, de tot ceea ce in viata ta iti serveste, de toate modurile in care esti norocos/norocoasa. Concentreaza-te pe aceste lucruri si lasa-le sa te umple de iubire si bucurie. Fii cu adevarat multumitorica aceste lucruri sunt in viata ta. Acest lucru va va ajuta sa le alimentati cu energia lunii pline si sa le hraniti in continuare.

Alege unul sau mai multe dintre aceste ritualuri, in functie de ce ti se potriveste si bucura-te din plin de energia benefica pe care ti-o aduce Luna Plina in semnul Capricornului.

Sursa foto coperta: Night background photo created by rawpixel.com – www.freepik.com.