Trecem in energia Racului cu panzele sus, Marte cat si Mercur isi fac trecerea langa Soare. Suntem mai emotionali decat am vrea. E recomandat sa aducem mai multa claritate asupra modului in care vom comunica, dar sa ne folosim si intuitia.

Berbec

Ceea ce vei intalni foarte des pe parcursul acestei saptamani este ideea de a inota impotria curentrului. Exista obstacole impotriva ta sau, mai bine zis, lucruri puse in miscare pe care nu le poti controla, dar pe care stii ca trebuie sa le controlezi. Te vei confrunta cu ideea de a nu obtine ceea ce iti doresti in „felul” in care iti doresti, insa, in aceasta saptamana vei vedea ca esti capabil sa gasesti modalitati noi si ingenioase de a obtine ceea ce ai nevoie pentru a prospera. Totusi, ai grija la cheltuieli, compara bine preturile inainte de o achizitie

Taur

Saptamana aceasta norocos, la propriu, adica ai parte de castiguri. Poate ca nu ti-ai dat seama ca ti se datoreaza bani sau poate ca ti se cuvine o promovare surpriza; oricum ar fi, vei fi beneficiarul unui noroc financiar care iti va permite si sa iti cumperi unele lucruri de care aveai nevoie. Esti orientat spre educatie, invatare, vei cauta sa asimilezi multe informatii.

Gemeni

Ai tot dreptul sa simti bine in legatura cu munca ta in aceasta saptamana, sa recunosti munca excelenta pe care ai facut-o. Este timpul tau pentru reflectie si autoapreciere. Acum poti face diverse strategii pentru planurile tale, atat personale cat si profesionale! De ce sa nu te vezi pe tine insuti ca pe un erou? Cu siguranta ca o meriti in aceasta saptamana. Ai grija la ce e toxic in jurul tau – oameni sau situatii.

Rac

Se poate sa fii pus intr-o situatie in care sa poti fi de ajutor pentru un prieten. Pentru ca te simti atat de generos si bun in aceasta saptamana, vei vedea ca multe experiente pozitive iti vor iesi in cale. Vei vedea profit si in domeniul financiar. Este o saptamana buna pentru a investi si pentru a accepta sfaturi financiare. Daca ai un examen sau de sustinut o prezentare la munca, o sa ai curaj mai mult decat de obicei!

Leu

O sa dai dovada de multa hotarare. Orice te nemultumeste la serviciu, acum te vei aprinde si vei spune tot ce ai pe suflet. Tot ce stii acum este ca oamenii din viata ta au inceput sa profite de natura ta prietenoasa si, inainte sa iti dai seama, ai inceput sa strangi dupa ei si sa ii ingrijesti ca pe niste copii. Odata ce iti dai seama de acest lucru, ii vei anunta ca nu mai esti dispus sa iti asumi acest rol.

Fecioara

S-ar putea sa fii victima propriei tale false sperante in aceasta saptamana. Ai senzatia ca iti poti asuma anumite sarcini la serviciu, dar esti in realitate? Ai ceea ce este necesar pentru a-ti sustine cuvintele sau te minti singur? Acestea sunt gandurile care te vor preocupa pe parcursul acestei saptamani. Ai mare grija la ce iti face cu adevarat bucurie si la ce va pricepeti, de fapt. Nu te aruncati in anumite situatii, nu te lungi mai mult decat iti este patura.

Balanta

Esti persoana la care prietenii si familia apeleaza in aceasta saptamana, pentru orice, de la sfaturi pana la bani. Nu te deranjeaza catusi de putin daca ti se cere ajutorul. Ar fi bine sa folosesti de discretie atunci cand dai sfaturi, e posibil sa fii folosit. Ai grija si daca esti intr-o situatie de judecata – divort sau partaj. E o perioada in care trebuie sa fii mai atent la bani.

Scorpion

Aceasta ar putea fi o perioada foarte jucausa pentru tine, deoarece te simti copilaros si poate chiar putin… buimac in aceasta prima saptamana din iulie. S-ar putea chiar sa te bagi in niste probleme inofensive, cu buna stiinta, doar a-ti demonstra ca esti capabil de solutii, ca poti. Nu te feri de confruntari si conflicte, caci in urma lor vei afla multe lectii importante si vindecatoare pentru tine.

Sagetator

Vei fi cu totul despre magie si spiritualitate in aceasta saptamana, Sagetatorule. O sa ai multe sarcini la serviciu, poate chiar ceva suplimentar, ce nu iti face placere, dar nu vei scapa de ele usor. Iti doresti sa fii cu oameni cu mentalitate spirituala si vei respinge toate cele lumesti. Esti concentrat pe munca interioara; lumea exterioara va fi acolo cand te vei intoarce, si stii asta. Atentie la relatia cu partenerul de viata, va avea nevoie de atentia ta!

Capricorn

Este mult vorba despre dragoste si relatii – in perioada 4-11 iulie 2022. Rolul tau pentru aceasta saptamana este acela de „reparator”, deoarece vei veni ca un cavaler in armura stralucitoare pentru a repara inima cuiva care sufera. Incepe o noua calatorie pentru tine in ceea ce priveste propria ta viata amoroasa. Daca esti singur, ai grija sa gasesti acea apropiere intima cu cineva nou, caci este favorizata conversatia dulce, legata de sentimente, nu e momentul sa fii rece si inabordabil.

Varsator

In aceasta saptamana, vei simti un mare sentiment atat de usurare, cat si de incredere in tine insuti, deoarece se pare ca te-ai gasit in sfarsit in pozitia de autoritate. Ai muncit din greu pentru a fi un expert in domeniul tau, iar aceasta saptamana iti va aduce laudele si aprecierile pentru care ai facut atat de multe eforturi. Pe plan personal o sa fii preocupat destul de mult de confortul caminului. Ai grija atat de locuinta propriu zisa, amenajezi, decorezi, aranjezi – dar esti atent si la diverse aspecte legate de familie sau de copii. Cauti scoli, medici etc.

Pesti

Aceasta saptamana va poate aduce o noua perspectiva asupra unui lucru care are legatura cu sanatatea si bunastarea. Esti pregatit acum sa schimbi ceva in viata ta. Vrei mult sa te dezvolti, citesti mult, urmaresti emisiuni, podcasturi. Sau te poti concentra la un nou plan de dieta si exercitii fizice, sau poate fi vorba de o practica spirituala. Saptamana aceasta este una excelenta pentru a aduce idei noi in viata ta.