Saptamana aceasta avem Luna Noua in Rac, ne axam pe familie, rude si oameni dragi. Cautam sa ne simtim in siguranta in prezenta lor. Cu energia Berbecului unde inca se va afla Marte, dar si Jupiter, avem curaj. Mercur si Venus din Gemeni chiar ne invita la discutii cu cartile pe masa.

Berbec

O sa te simti revoltat si razvratit, insa o sa ai si o puternica senzatie de neputinta. Saptamana aceasta te simti ca un sef si actionezi in consecinta. Graba strica treaba, nu uita. Daca vei reactiona impusiv, e posibil sa regreti alta data deciziile de acum. Cantareste bine orice te macina, consuma-ti energia in alte moduri, fa sport, plimba-te. Comunicarea trebuie facuta cu grija in aceasta perioada.

Taur

Cu apropierea lui Marte de semnul tau, o sa te simti foarte impulsiv. Este recomandat sa stai mai in umbra, nu te implica din proprie initiativa. Etica ta puternica din munca va iesi la iveala mai mult ca niciodata. Vei fi norocos daca iti pastrezi cumpatul in aceasta saptamana, deoarece se pare ca toata lumea din jurul tau o da in bara la serviciu – si acasa. Saptamana aceasta iti testeaza rabdarea si ar trebui sa fii gata sa certi pe cineva pana la sfarsitul saptamanii. Grija mare la sanatate!

Gemeni

Venus si Mercur sunt in semnul tau si vei simti puternic provocarile lor. Crezi ca o sa scapi basma curata dintr-o incurcatura in care ai ajuns de unul singur, dar vei fi deconspirat. Daca nu spui sincer ceea ce crezi, o sa iasa prost. Castigi o suma buna de bani – profita de ei si fa-ti o placere pe care o amani de multa vreme.

Rac

O sa cauti multa atentie, copilul tau din interior tipa! Totusi, draga Rac, se pare ca astrele sunt binevoitoare cu tine. Ai dragostea familiei si a prietenilor care sa te sustina. S-ar putea chiar sa te simti in stare sa incepi un proiect creativ care ar necesita ca si altii sa se alature si sa te ajute. E posibila si o avansare la munca.

Leu

Dragostea pluteste in aer. Este o saptamana de respiro, esti optimist si ai mult curaj. Ai senzatia, in aceasta perioada, ca viata ta amoroasa pare sa fie singurul lucru care iti ofera o fericire adevarata. Vezi un viitor alaturi de aceasta persoana, ceea ce te face sa te bucuri si sa fii fericit. Luna noua in Rac o sa iti aduc mai multa grija de viata personala – nu da din casa, nu impartasi secrete intime.

Fecioara

Luna Noua de saptama aceasta iti aduce un soi de retrospectiva pe planul carierei. O sa vezi ca daca e momentul pentru o schimbare vei simti nevoia sa iei haturile in pripriile maini. Daca recent ai fost rautacios si nepoliticos cu un prieten, pe parcursul acestei saptamani vei vedea consecintele reale ale acestui tratament.

Balanta

Persoana care te admira iti va face cunoscut acest lucru in scurt timp. Este foarte important pentru tine cum te vede lumea. Ai grija sa nu pici in aceasta capcana, cel mai important este cum te simti tu, cum iti este tie acasa, cum esti cu partenerul, ca nu cu lumea ramai la final de zi. Nu este un moment bun pentru decizii, amana-le cat poti de mult.

Scorpion

Saptamana aceasta iti aduce o decizie financiara. In primul rand, achita-ti datoriile! De asemenea, te lovesti de o multime de probleme birocratice, cu acte si interactiuni cu functionari sau oameni de la care aveti nevoie de luat ceva. Daca te vei simti pus pe scandal, tempereaza-te cat de mult poti! E valabil si in planul personal, unde trebuie sa rezolvi orice scartaie in relatia ta.

Sagetator

O sa fie foarte mult despre parteneriate. O lumina parca va fi pusa peste toate relatiile tale. Se anunta sfarsitul unora si inceputul altora. Pe planul profesional o sa cerni foarte bine colaborarile si parteriatele. Pe plan personal e chiar mai profund, trebuie sa iti dai seama cine iti este cu adevarat prieten si cine nu. Te vei debarasa de orice iti face rau. De asemenea, in aceasta saptamana ai grija la cheltuieli.

Capricorn

Legile lui Murphy par ca au fost facute special pentru tine in aceasta saptamana. Fa haz de necaz. Chiar daca nimic nu pare sa mearga, universul le aseaza. Daca ai conflicte in relatia de iubire, fereste-te de deciziile radicale, vin pe un fond emotional obosit si ingreunat. Furia din tine ar fi bine sa se transforme in energie pentru munca.

Varsator

Reusesti sa scapi de orice durere in aceasta saptamana, deoarece te inchizi in propria minte, unde stii ca esti in siguranta. „Opriti lumea. Vreau sa cobor.” – asta va fi sentimentul tau general. Poate ar trebui sa schimbi rutina, sa adaugi o noua activitate in viata ta, un hobby sau sa scoti ceva din program, care nu iti mai aduce beneficii. Ia legatura cu cineva cu care nu ai mai vorbit de multa vreme, in special o ruda, cineva din familie.

Pesti

S-ar putea sa te descurci destul de bine din punct de vedere financiar in aceasta saptamana. Desi nu esti la nivelul la care ti-ai dori sa fii, incepi sa iti creezi un plan de viata care este atat realizabil, cat si profitabil. Este o saptamana excelenta pentru tine in ceea ce priveste banii – fa-o sa lucreze pentru tine.  O sa te concentrezi mult pe planul caminului, vrei sa faci schimbari in casa. Nu neglija sanatatea.