In fiecare an, Venus petrece o singura data in fiecare semn zodiacal, raspandind mesajul sau de frumusete si iubire pentru toti. Pe masura ce se deplaseaza, acel semn afecteaza modul in care Venus isi face treaba in lume, ceea ce, la randul sau, ne afecteaza pe noi aici, pe Pamant.

Pe 23 iunie 2022, Venus ajunge in zodia Gemeni.

Venus, cea care conduce dragostea si frumusetea, numita asa dupa zeita romana care guverna asupra dorintei, fertilitatii, prosperitatii, sexului si victoriei.

Gemenii – semn de aer care se ocupa de intelect si logica.

Gemenii sunt, de fapt, fluturele social al zodiacului, asa ca toate aceste calitati prietenoase vor fi infuzate in tot ceea ce domina Venus: dragoste, placere, conexiuni sociale si creativitate – mai ales dragoste.

Atunci cand Venus intra in Gemeni, aceasta energie va ajunge la cei care isi cauta un partener, deoarece vom avea o abordare intelectuala a relatiilor, ceea ce inseamna ca vom fi atrasi de cei care sunt amuzanti, inteligenti si mai putin emotionali.

Gandim cu creierul mai degraba decat cu inima. Si pentru cei deja cuplati va fi importanta stimularea mentala, este o perioada benefica pentru intalniri la cina, discutii, comunicare, mesaje dragute lasate pe masa sau trimise pe telefon.

Este o perioada in care s-ar putea pune la indoiala legatura bazata pe ceea ce ai in comun cu partenerul, deoarece Venus in Gemeni se concentreaza pe faptul daca suntem compatibili cu cei importanti la nivel intelectual.

Atunci cand Venus se afla in Gemeni, semnul gemenilor capata un brand extra special de flirt cu inima usoara si de explorare a unor noi interese amoroase.

Venus in Gemeni este mult mai preocupata de viata ta sociala decat de cea profesionala, dar asta nu inseamna ca nu poti sa ii folosesti energia pentru a imbunatati anumite aspecte la locul de munca!

Poti profita de aceasta perioada pentru a incerca cu adevarat sa te conectezi cu seful tau sau un moment bun pentru a te asigura ca ai la orizont niste proiecte stimulative din punct de vedere intelectual.

In timpul sederii lui Venus in Gemeni, planeta iubirii va face cateva conexiuni armonioase.

Pe 28 iunie, viata noastra amoroasa primeste o binecuvantare cosmica, deoarece Venus formeaza o conversatie cu Jupiter in Berbec. Jupiter este planeta norocului, a oportunitatilor si a expansiunii. Aceasta energie de sustinere ofera o mare oportunitate de a va exprima ceea ce simtiti sau poate chiar de a spune cuiva ca sunteti indragostiti de el.

Pe 12 iulie, Venus in Gemeni se amesteca cu Saturn in Varsator. In astrologie, Saturn este planeta angajamentului, a dedicarii si a responsabilitatii. Poti folosi aceasta energie utila pentru a defini relatia sau pentru a aborda cu partenerul tau de viata subiecte care au nevoie de solutii constructive.

Ce inseamna daca te-ai nascut cu Venus in Gemeni

Iata o perspectiva mai profunda asupra modului in care Venus in Gemeni iti va afecta harta natala si semnul tau.

Este foarte dificil sa tii pe loc un Gemeni, asa ca, cu Venus in combinatie, te poti astepta la neasteptat in fiecare zi. Nu exista nici o oprire a acestei misiuni de a te distra si de a experimenta lucruri noi, inclusiv oameni.

Din pacate, acest lucru inseamna ca drumul spre o relatie angajata va fi anevoios sau, cel mai probabil, inexistent.

Venus in Gemeni inseamna ca esti atras de oameni pentru mintea si personalitatea lor. Frumusetea nu este o conditie obligatorie pentru ca tu sa ii gasesti sexy. Pentru Venus in Gemeni, o minte sexy si o personalitate ingenioasa sunt cele mai excitante. Arta de a flirta este una dintre cele mai bune abilitati de dating ale Gemenilor, combinata cu abilitatea de a vorbi despre orice subiect. Pentru a cuceri inima lui Venus in Gemeni este nevoie ca pretendentul sa fie un excelent flirt. Daca potentialul tau interes amoros nu stie sa flirteze in mod natural, mai mult ca sigur, te vei plictisi si vei fugi sa gasesti pe cineva mai priceput.

Desi frumusetea nu este o cerinta pentru un interes amoros, Venus in Gemeni cauta cu siguranta sa fie inconjurata de lucruri frumoase. Sunteti sensibil la frecventa celor din jur. Apreciezi vibratia rafinata sau frecventa rafinata pe care o genereaza obiectele si decoratiunile de inalta calitate. Poate ca nu esti cea mai organizata persoana, dar ai o apreciere deosebita pentru o casa si un birou ingrijit si curat, asa ca vei angaja pe cineva care sa se asigure ca ai un mediu minunat in care sa traiesti si sa lucrezi.

Venus in Gemeni va imprima energii creative ridicate. Aveti abilitati excelente de scriere si vorbire care va pot ajuta sa va ghidati in alegerea carierei. De exemplu, s-ar putea ca o cariera de scriitor sa fie idealul tau sau sa iti folosesti talentele intr-o agentie de publicitate, marketing, moda, jurnalism si alte cariere in care iti poti folosi abilitatile analitice care iti ofera spatii de creatie.

Venus in Gemeni nu este motivata de bani, ci de creativitate si provocari distractive. Desi banii nu sunt scopul tau, ai nevoie de o suma destul de mare pentru a te bucura de stilul tau de viata interesant. Daca nu poti stapani disciplina si abilitatile necesare pentru a-ti supraveghea finantele, angajarea unui contabil este o miscare inteligenta.

Sursa foto coperta: Galaxy space photo created by kjpargeter – www.freepik.com.