O zodie unica, sensibila si puternica, intuitiva si pragmatica, fericita si melancolica. Racul este un semn cardinal de apa reprezentat de crab, acest crustaceu oceanic se impleteste perfect intre mare si tarm, reprezentând capacitatea Racului de a exista atât in domeniul emotional, cât si in cel material.

Racul are putere si ferocitate, desi simbolul sau – crabul – nu are un corp mare, insa forta ii vine din inima. Zodia Rac este dovada vie ca atunci când inima noastra se extinde si se conecteaza cu iubirea, gasim curaj, compasiune si putere.

Inceputul sezonului Racului este intotdeauna un moment de bun augur, deoarece se aliniaza perfect cu Solstitiul de Vara.

Prin conectarea cu energiile pline de compasiune si iubire pe care le aduce Sezonul Racului, ne putem alinia mai bine pentru a primi vibratiile vindecatoare pe care le ofera Solstitiul.

Racul este foarte intuitiv, iar abilitatile sale psihice se manifesta cât se poate de vizibil! De exemplu, Racul poate capta fara efort energiile dintr-o incapere. Racii sunt extrem de sensibili la mediul in care traiesc, precum si extrem de autoprotectiv.

Racul este guvernat de Luna, corpul ceresc care reprezinta confortul, grija de sine si energiile materne. De aceea, Racii tind sa fie orientati spre casa si le place sa creeze spatii confortabile si sigure care sa le serveasca drept sanctuare personale. Apoi petrec mult timp in ele. A da si a primi ingrijire si hrana adevarata este esential pentru ei.

Racii atrag prieteni si iubiti prin loialitatea, angajamentul si profunzimea lor emotionala. Acesti crustacee sunt gazde excelente si le place sa se distreze cu mâncare reconfortanta si libatii care curg liber.

Racul in dragoste si sex

Pentru zodia Racului, dragostea trebuie sa se simta confortabila si isi ia puterea din ea. Au nevoie de un partener care sa se simta ca acasa, sa petreaca timp de calitate cu ei si sa le hraneasca natura intuitiva. Ei cauta relatii care sa se simta in siguranta si care sa aiba mult loc pentru timpul petrecut singuri, pentru procesarea emotionala si pentru imbratisari.

De obicei, ei isi doresc o dragoste adevarata, de durata, fara drame.

Atunci când sunteti la o intâlnire cu un Rac, este probabil sa va simtiti cu adevarat vazut si sa vi se acorde atentie.

Natura intuitiva a Racului da cu adevarat roade in dormitor. Se poate simti ca si cum iti citeste gândurile si iti anticipeaza nevoile din timp. Nu uitati – reciprocitatea este cheia pentru a functiona relatia cu un Rac.

Racul in relatiile de prietenie

De obicei, Racul are nevoie de câtiva prieteni alaturi de care sa se simta ca in familie. Cel mai probabil, Racul dintr-un grup de prieteni este cel care isi deschide casa pentru oameni si creeaza un mediu primitor pentru toti. La fel ca Luna, care orbiteaza in jurul Pamântului, Racul are darul cu adevarat minunat de a se putea acorda cu oamenii si cu mediul lor, asa ca acesta este un prieten care poate vedea adesea prin masca pe care o poarta un apropiat si poate percepe ceea ce simt ecu adevarat.

Racul in cariera si bani

La fel ca in majoritatea domeniilor vietii lor, Racul tipic are nevoie sa se simta in siguranta la locul de munca. Un venit constant si o traiectorie clara a locului de munca sunt extrem de importante pentru sanatatea lor mentala si emotionala

Datorita abilitatilor lor excelente de ascultare si a interesului autentic fata de oameni, Racii tind sa se descurce bine ca terapeuti, lucratori corporali, vindecatori sau in orice profesie in care sunt implicate ascultarea, intuitia si grija. Se stie, de asemenea, ca cei din zodiac Rac lucreaza bine cu copiii, asa ca vor alege probabil in orice profesie care implica ingrijirea copiilor si/sau a familiilor.

Compatibilitatea Racului

Racul graviteaza de obicei spre persoane care il pot face sa se simta vazut si ingrijit. Iata care sunt semnele lor cele mai compatibile si incompatibile in prietenie si dragoste: in general, semnele de apa, Pesti si Scorpion, deoarece acestea vor „intelege” limbajul emotional pe care il vorbeste Racul. Semnele de pamânt (Fecioara, Taur si Capricorn) au o energie similara.

Sursa foto coperta: Sea wallpaper photo created by wirestock – www.freepik.com.