Horoscopul fiecarui semn zodiacal pentru saptamana 20 – 26 iunie 2022 – scoate la iveala dorintele noastre interioare.

Un impact mare il are si Solstitiul de vara din 21 iunie 2022 si trecerea in sezonul Racului.

Berbec

Saptamana aceasta te simti destul de stabil si sigur, deoarece munca grea pe care ai depus-o pana acum da roade, in sfarsit. Iti vei depasi obiective pentru care te-a zbatut destul de mult. Felicitari, inseamna ca ai eliberat pragurile mentale care te tineau in loc. Vrei sa atingi cele mai inalte culmi si ai toate sansele sa o faci. Vei fi pus in fata unor decizii care iti vor asigura succesul.

Taur

O sa iti iei viata in maini si vei face totul doar dupa capul tau. Esti satul sa astepti confirmari din partea celorlalti! Vestea buna vine de la persoana iubita care iti spune ceva ce voiai sa auzi.

Gemeni

S-ar putea sa nu ai prea multa incredere in tine in aceasta perioada. Daca esti singur si iti place de cineva, te vei teme sa il abordezi. Sau poate chiar profesional, nu vei simti ca ai un cuvant de zis. Nu lasa frica de respingere sa-ti opreasca progresul; esti pe drumul spre succes si trebuie sa continui sa crezi in tine. Nu-ti ruina propriile sanse la fericire!

Rac

Te simti obosit si cumva ai senzatia ca undeva se profita de tine. In special pe plan profesional ai dori poate mai multa libertate sau simti ca  ca ai primit prea multe sarcini. Arata-le celor din lumea ta ca meriti o pauza buna, solida, pentru ca faci o treaba foarte buna. Ofera-ti o pauza!

Leu

Saptamana aceasta te va face sa intelegi ca trebuie sa renunti la ceva, ca acest lucru nu te ajuta sa avansezi si ca, intr-adevar, te tine pe loc. Lucrurile se schimba rapid, tu trebuie sa le prinzi din mers si e timpul sa spui adio unui obicei vechi. Bravo, nu e usor sa renunti, dar e spre binele tau!

Fecioara

Oportunitatea bate la usa, dar nu te asteapta la nesfarsit! Vei intelege exact ce inseamna zicala: Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si in traista. Deschide bine ochii si nu lasa ocaziile cu adevarat speciale sa treaca pe langa tine. Ceva foarte grozav este pe cale sa ti se intample!

Balanta

Saptamana aceasta familia si dragostea sunt in prim plan. Esti membrul de incredere al familiei, iar oamenii trag foarte mult la tine pentru dragoste si compasiune. Saptamana aceasta esti optimism si lumina pura. Bucura-te de ceea ce ai si nu-ti face griji pentru ceea ce nu ai.

Scorpion

Atitudinea ta este feroce si inflacarata, pentru ca stii ce faci si nu iti place sa menajezi pe nimeni si nimic. Pentru ca esti atat de brutal de sincera, oamenii nu prea iti inteleg stilul, iar unii s-ar putea sa se simta jigniti de tine. Nu ar strica putina toleranta, insa nu iti schimba abordarea, tine-te tare, caci iti va aduce si beneficii mari.

Sagetator

Te concentrezi foarte mult spre viitor, planifici, ai viziuni. Este posibil sa petreci o buna parte din timp singur, gandind, analizand si concepand planuri si idei. Esti plin de inspiratie; abia astepti sa pui in parctica tot ce aveti pe lista de lucruri de facut. Solstitiul de vara deschide si mai mult mintea si iti da impresia ca poti face orice. Si ce crezi? Chiar POTI face orice!

Capricorn

Saptamana aceasta fie pleci intr-o vacanta, fie petreci timp de calitate acasa, alaturi de cei dragi.  Este o saptamana fericita pentru tine, deoarece te simti eliberat de responsabilitati grele si deschis la schimbare si la ideea de a aduce idei noi si revigorante. Te vei bucura foarte mult de oamenii din viata ta.

Varsator

Vei simti o puternica senzatie de eliberare. Poate ai scapat de un proiect mai greu la munca sau posibil chiar sa ai concediu in aceasta perioada. Preferi compania oamenilor si tragi cat mai mult sa stai in aer liber. Acorda-ti timp sa oferi si recunostinta pentru aceasta perioada bune in viata ta.

Pesti

Tie Solstitiul de vara iti va aduce rezultate bune dupa o munca grea depusa, in special in contul bancar. Pregateste-te sa ai surprize in acest sens. Chiar daca muncesti din greu, nu uita de oamenii din viata ta. Joaca-te si traieste frumos alaturi de ei!