Solstitiul de Vara – cea mai lunga zi din an care aduce energiile magice ale naturii.

Pe 21 Iunie 2022 avem parte de Solstitiu, care aduce cea mai lunga zi din an si inceputul verii in emisfera nordica.

Inainte de Solstitiu si in momentul in care Solstitiul atinge apogeul, Mama Natura este plina de energie. Toate plantele, animalele si chiar si corpurile noastre raspund la lumina solara.

Stramosii nostri, care erau mult mai conectati cu Pamantul, stiau ca Solstitiul este un moment extrem de puternic si magic. In aceasta zi speciala, in trecut, se desfasurau ritualuri, festivaluri si ofrande.

Se spune ca Solstitiul aduce o subtiere a valului dintre realitate si misticism, permitând lumii spirituale si lumii materiale sa se apropie putin. De asemenea, se spune ca in ajunul Solstitiului, intreaga grila energetica a Planetei intra in armonie, permitandu-ne sa ne conectam cu mai multa usurinta cu spiritualul si cu puterea vindecatoare a Mamei Pamant.

Una dintre cele mai bune modalitati de a simti aceasta energie pe propria piele este sa petreceti timp in natura in ajunul sau in ziua Solstitiului.

Mergeti in parcul preferat, faceti o excursie la plaja sau stati intr-un loc confortabil in timp ce doar sunteti, doar existati, fara nicio alta presiune. Indiferent ce refugiu in aer liber gasiti, stabiliti-va intentia de a lucra in armonie si de a curge cu energiile Pamantului.

Practica batailor inimii odata cu Pamantul.

Inchideti ochii si asezati mâna sau orice parte a corpului pe Pamant.

Acorda-ti un moment pentru a simti cum energia planetei se ridica prin fiecare deget si ajunge in mâna ta.

Simtiti cum aceasta calatoreste in sus pe brat si in intregul corp. Imbinati-va cu aceasta energie, simtiti aceasta senzatie care va cuprinde.

Odata ce ati stabilit conexiunea, aduceti constiinta la respiratia voastra, vedeti daca va puteti armoniza respiratia cu cea a Pamantului. Vedeti daca puteti inspira atunci când Pamântul inspira si expira atunci când o face el.

Ne conectam cu natura. Daca stati suficient de linistiti, veti gasi acest ritm si, prin acest ritm, fiecare dintre respiratiile voastre va deveni vindecatoare si reincarcatoare.

A face parte din natura; a simti ca apartii acestei planete este ceea ce te poate ajuta Solstitiul sa realizezi. Aceasta comuniune cu natura iti va aduce alinare in suflet, vei simti un sentiment cald de apartenenta.

Energia Solstitiului de Vara este cea a pasiunii, creativitatii, virilitatii si belsugului.

In credinta populara Solstitiul de Vara este benefic si asupra sanatatii, prosperitatii si iubirii.

De solstitiu se pun dorinte.

Astrologia Solstitiului, Iunie 2022

Soarele se muta in Rac in acelasi timp cu Solstitiul.

In aceeasi zi, pe 21 iunie 2022, va exista o linie de Planete in semnul Berbecului. Aceasta aliniere de planete este cunoscuta sub numele de stellium. Stelliumurile sunt puternice si au ca rezultat o colectie de energii care fuzioneaza intr-o singura sursa de energie!

Corpurile cosmice implicate in acest Stellium din Berbec includ Luna, Jupiter, Chiron, Marte si Eris. Aceasta combinatie de energii planetare va crea un camp de forta, ajutandu-ne sa intram in puterea noastra. Suntem incurajati sa pasim intr-un rol de lider, sa preluam conducerea si sa ramânem fermi si fideli la ceea ce credem.

Aceste cinci corpuri cosmice in semnul cardinal de foc al Berbecului si Soarele care se deplaseaza in semnul cardinal de apa Rac sprijina, de asemenea, aceasta energie puternica de conducere. Poate ca ne simtim chemati sa intram intr-un rol de putere sau poate ca suntem pusi in situasii in care trebuie sa luam fraiele si sa ne dirijam viata intr-un mod nou.

Oricum ati primi in viata voastra Solstitiul din 21 Iunie 2022, simtiti-va bineveniti si mangaiati, cu sufletul plin de recunostinta pentru ca sunteti si traiti pe acest Pamant minunat.

Sursa imagine coperta: Hello summer vector created by pikisuperstar – www.freepik.com.