Berbec

Te vei simti foarte emotiv, in special in anumite sectoare ale vietii tale: relatiile, familia si chiar intimitatea. Conjunctia Marte – Chiron in Berbec iti va aduce sentimente precum vinovatie sau furie. Chiar daca ti se pare un capat de lume, este bine sa te detasezi si sa observi cu atentie daca aceste probleme au o solutie sau chiar nu merita sa te consumi pentru ele. Te poti conecta usor la emotiile tale, accepta-le si nu te lasa acaparat de ele.

Taur

Dragostea apare ca prin magie in viata ta. Venus se afla in semnul tau zodiacal, aducand tot felul de oportunitati in zona sentimentala – apar si fosti sau anumiti oameni din trecut. Cei singuri pot cauta dragostea, insa nu tot ce zboara se manânca. Esti intr-un ciclu karmic care iti va aminti de ce ai TU cu adevarat nevoie! Nu permite partenerilor potentiali sa te faca sa renunti la tine pentru ei sau sa faci anumite compromisuri. Atentie mare la imprumuturi!

Gemeni

Super Luna Plina din Sagetator o sa aprinda un foc pasional in inima ta. Nu fi surprinsa daca o declaratie de dragoste brusca sau chiar o cerere in casatorie apare in calea ta. Toate deciziile se iau doar cu inima, asa ca bazeaza-te pe instinctele tale. Din punct de vedere profesional, te vei lovi de confuzie si vei pierde controlul asupra unor sarcini. Va fi o lectie de rabdare pentru tine!

Rac

O sa fii irascibila si o sa iti fie greu sa depasesti anumite conflicte. Saturn se deplaseaza in prezent prin Varsator in miscare retrograda, afectând zona financiara/ de intimitate.  Fie ca este vorba de intimitate fizica, emotionala sau chiar mentala, ai putea primi unele recompense pentru munca depusa in trecut in acest domeniu. Dezgoleste-te si dezvaluie-te asa cum esti – nu fizic :), ci sentimental, fii vulnerabil, permite emotiilor sa iasa la iveala. Nu lua respingerea ca fiind una personala. E o pasa. Atentie la sanatate.

Leu

Vei simti nevoia sa fii mai conectat cu partenerul de viata. Energia Lunii va ghideaza sa eliminati blocajele din intimitatea voastra, acum este momentul sa faceti mai mult loc pentru iubire. Soarele face careu cu Neptun si te pune intr-un con de umbra, iar un Leu nu se va simti confortabil in aceasta ipostaza – apar multe nesigurante, nu mai stii de ce esti capabil si de ce nu. Pui sub semnul intrebarii cata cultura ai. S-ar putea sa ai problema cu a invata sau in calatorii.

Fecioara

Super Luna Plina din Sagetator aduce constientizarea a ceea ce s-a dezvoltat in viata ta de familie. O sa observi multe lucruri care pâna acum ti-au scapat. Invata sa delegi si pentru alti oameni anumite sarcini. La fel si la munca. Aceasta Luna aduce in discutie sansa de a fi mai sincer cu privire la lucruri, astfel incât sa iti linistesti sufletul. Conjunctia Chirin – Marte pentru voi aduce schimbari financiare.

Balanta

Daca simti ca iti freamata stomacul, nu, nu iti este foame, dar nici fluturasi s-ar putea sa nu fie. O sa te intâlnesti cu anumite persoane cu care vei simti ca vei avea o chimie deosebita. Insa, atentie, sentimentele s-ar putea sa fie un instinct care zice ca nu esti in locul potrivit. Vei cauta confort, vei simti nevoia sa te asociezi cu oameni cu care crezi ca te potrivesti, insa vezi ca plus cu plus = minus. Nu uita, atragi ceea ce esti. Esti vindecat/a atunci e ok. Nu esti, nu primi toate persoanele in viata ta.

Scorpion

Venus, planeta iubirii, isi croieste drum prin Taur, aducând laolalta doua energii foarte bune pentru tine. Nu numai ca Venus aduce tot felul de vibratii de dragoste si miracole in calea ta, dar Taurul este semnul care guverneaza relatiile romantice, asa ca acestea sunt foarte puternice. Ai grija la anumite obiceiuri nocive pe care le ai si mai ales la tendinta de a va bicui daca gresiti sau daca simtiti ca nu meritati ceva.

Sagetator

Mercur se muta in Gemeni si aduce probleme in anumite relatii – fie in relatiile cu copiii sau chiar in relatia cu copilul tau interior. Va trebui sa inveti sa te deschizi si sa inveti sa vorbesti. Tu esti singurul care poate schimba anumite lucruri care te deranjeaza.  Super Luna Plina, urmata de Luna va atinge chestiuni legate de casa, poate renovezi sau te muti. Marte – Chiron e in Casa 5-a a voastra. E complicat in relatiile sentimentale. Va atrebui sa va taiati cordonul fata de cei cu care nu ai rezonati.

Capricorn

Nu mai visa cu ochii deschisi! Poate doresti adesea sa ii schimbi pe cei din jur sau le explici cum vezi tu lucrurile si pur si simplu nu te inteleg. Nu vei reusi sa ii aliniezi la parerile tale si va trebui tu sa fii cel care iti vindeca ranile pentru mentinerea relatiilor echilibrate. Acum este timpul sa riscati, sa va asumati o sansa si sa descoperiti daca ceva anume este cu adevarat menit pentru voi. O sa ai o energie fantastica pe care sa o pui in planul profesional.

Varsator

Renunta la ochelarii roz, pentru ca nu e un moment bun sa vezi doar binele dintr-o situatie. Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul: priveste cu atentie anumite povesti in care ai fost ranit in trecut, va trebui sa le confrunti, chiar daca este dureros, ca sa le poti vindeca. In aceasta saptamâna va fi foarte mult vorba despre adevar, adevarul din sentimente si din relatii.

Pesti

Ai grija sa nu risipesti bani pe fond emotional, cântareste bine orice achizitie. Poti face o schimbare pe plan profesional, nu neaparat sa schimb cu totul locul de munca, dar sa ceri anumite drepturi. In relatie, adu-ti aminte ca iertarea este esenta iubirii. Este vorba de iertarea ta si a celuilalt. Ceva important se schimba in favoarea ta, aducând reconciliere si recompense karmice din actiunile si alegerile tale din trecut. Singura ta sarcina este sa accepti schimbarea, ceea ce inseamna ca alte capitole trebuie sa se incheie.