Super Luna Plina in semnul Sagetatorului – 14 Iunie 2022. Tineti minte aceasta data, caci ne va oferi ocazia de a visa maret si de a fi spontani. Folositi puterea Super Lunii pentru a va manifesta cele mai profunde dorinte.

Sagetatorul va va ajuta, de asemenea, sa va analizati si sa va recunoasteti realizarile. Chiar daca nu aveati in plan scopuri sau obiective deosebite, aceasta Super Luna Plina in Sagetator va inspira sa priviti cu mai mult curaj viitorul.

Sagetatorul, guvernat de Jupiter, iubeste sa se concentreze pe imaginea de ansamblu si va incurajeaza sa va extindeti orizonturile, sa va largiti perceptiile si sa abordati viata cu un optimism sanatos.

Super Lunile pline ne afecteaza intotdeauna un pic mai puternic decat o Luna Plina obisnuita, ajuta sa scoatem lucruri din noi. Ele sunt considerate un moment de putere pentru a finaliza proiecte, pentru a ne detoxifia si pentru a renunta la lucrurile care nu mai servesc cresterii noastre cele mai inalte sau binelui nostru cel mai inalt.

Dupa aceasta Super Luna, oamenii vor fi dinamici, iubitori de distractie si entuziasti. In timp ce un sentiment general de optimism ii determina pe multi sa fie starniti de un nou proiect sau scop, acesta poate duce si la refuzul de a accepta limitarile.

O petrecere data in aceasta perioada va fi cu siguranta zgomotoasa, cu multe rasete si distractie plina de amuzament.

E un moment excelent pentru a lua o vacanta de vara sau o excursie cu masina intr-o locatie exotica, sau intr-un loc cu semnificatie spirituala sau culturala.

Exista o constientizare crescuta fata de toate aspectele legate de copii, in special in ceea ce priveste talentele si activitatile recreative ale acestora.

Sagetatorul este aventurierul, este cautatorul de intelepciune, care se raspunde mereu pozitiv provocarii de a continua sa invete.

Neptun, planeta iluziei si a confuziei este foarte activa in jurul acestei Luni pline, aruncandu-si valul peste lumea vazuta.

Ori de cate ori energia lui Neptun este puternica, ea creeaza o ceata in aer, facand lucrurile greu de inteles. Este posibil sa ne simtim confuzi cu privire la anumite decizii, cum sa ne simtim sau cum sa ne parcurgem urmatorii pasi.

Neptun face acest lucru pentru ca noi sa ne putem exersa intuitia.

Neptun nu este doar planeta iluziei, ci si planeta imaginatiei si a spiritualitatii.

Neptun isi arunca valul, astfel incat trebuie sa ne indepartam de gandurile celorlalti, de gandurile societatii si de ceea ce vor crede oamenii despre noi, pentru a ne putea misca dintr-un loc mai autentic, mai aliniat si mai in ton cu ritmul sufletului nostru.

Asadar, nu avem alta alegere decat sa mergem in interior si sa ne ascultam zumzetul interior, mai degraba decat sa ne bazam pe vocea lumii din jurul nostru.

Cu Neptun aruncandu-si ceata sub aceasta Luna Plina, avem, de asemenea, o datorie in plus fata de noi insine de a fi atenti la intuitia noastra si de a ne asculta orice sentiment. Daca ceva nu se simte in regula, cel mai bine este sa acordam atentie intuitiei noastre, cu atat mai mult acum, cand Neptun este in joc.

Uneori poate fi greu sa discernem intre un sentiment intuitiv si frica sau nesiguranta, dar asta este in regula. Acorda-i doar timp. Incearca sa faci o pauza, incearca sa te misti incet si, daca trebuie sa iei o decizie, lucreaza cu ceea ce ai si ai incredere in abilitatile tale – adesea suntem mult mai intuitivi decat ne dam credit!

Sub Luna Plina din iunie, eliberati orice tensiune, anxietate sau indecizie si dati-va permisiunea de a va face timp pentru distractie si nu va luati pe voi insiva sau ceea ce se desfasoara prea in serios.

Energia Sagetatorului ne aminteste ca este important sa ne gasim bucuria, sa ne facem timp pentru joaca, sa ne gasim prezenta in fiecare moment si sa cautam usurinta in tot ceea ce ne poate aduce viata.

Ce va face fericiti? Ce va aduce bucurie? Cum puteti privi viata prin prisma faptului ca totul este doar o aventura salbatica si o experienta care este temporara?

Explorand aceste intrebari, veti incepe sa lucrati cu aceasta energie a Lunii pline intr-un mod mai productiv si mai semnificativ. Aceste intrebari va pot ajuta chiar sa iesiti din ceata si confuzie si sa intrati intr-un loc care va face sa va simtiti mai usori si mai siguri pe viitor.

Sursa foto coperta: Moon light photo created by wirestock – www.freepik.com.