Saptamana viitoare 06 – 12 Iunie 2022 va aduce anumite tranzite astrologice care vor avea un impact puternic asupra zodiilor.

Principalele evenimente astrale:

– Marte in Berbec, unde va ramane pana pe 05 Iulie, va avea o influenta mai puternica asupra zodiilor Berbec, Rac, Balanta si Capricorn.

Se vor trezi in anumite situatii in care vor fi nevoiti sa se remarce. Va fi o perioada in care iese la iveala furia si fiecare zodie va fi nevoita sa gaseasca diverse modalitati prin care sa o gestioneze.

– Venus in Taur (pana pe 23 Iunie) va oferi zodiilor oportunitati bune pe sectorul financiar. Apar venituri in plus, haine deosebite, experiente. Sunt avantajati nativii Taur.

– Saturn retrograd: Lordul Karma a retrogradat, aveti grija pe planul relational, pana in octombrie. O sa primiti anumite teste care verifica autenticitatea prieteniilor sau a legaturilor amoroase.

Berbec

Este o saptamana buna pentru cunoastere. Profita de orice oportunitate ti se ofera pentru a-ti largi orizonturile. Vei putea sa inveti mult mai usor si sa asimilezi informatiile. E o perioada buna si pentru a te concentra pe sectorul financiar. Atentie la viata sociala. Probabil nu vei avea atta de mult timp pe cat ai vrea.

Taur

In aceasta saptamana te imprienetesti mai bine cu tine. Fie prin terapie sau prin meditatie sau prin analiza proprie asupra propriei persoane. Esti impins in anumite situatii in care vei fi nevoit chiar sa aflati ce e important pentru tine. Actioneaza! La job vei simti o presiune, multe atributii, munca si iar munca.

Gemeni

Nu este un moment bun in care sa te raportezi la cei din jur. Vei fi nevoit sa iti iei viata in maini si sa fii singurul care decide daca sa schimbe sau nu ceva. Recunoaste-ti nevoile si ghideaza-te dupa ele, caci iti vor arata calea! Da-ti voie sa faci ce simti, ai un instinct fantastic.

Rac

Nu asculta sfaturile sau parerile celorlalti despre finantele tale. Grija mare la acest segment, mai ales daca sunteti pusi in fata unor investitii, cheltuieli, procese. Si la serviciu este bine sa pastrezi distanta, sa nu depasesti o limita de colegialitate, in aceasta perioada. Viata personala e mai haotica. E nevoie de rabdare.

Leu

Daca faci o schimbare pe plan profesional, ai sanse mari sa iasa bine, insa nu te arunca in gol inainte de a calcula cu atentie deciziile finale. Daca ai de sustinut un examen sau sa mergi la competitii, vet avea succes. Poti sa planici perioada de concediu. Ai succes si probabil te va incarca ideea.

Fecioara

Daca trebuie sa pleci in strainatate, s-ar putea sa ai piedici in acest sens, insa nu dispera, caci lucrurile se vor rezolva. Atentie cui acorzi timpul si atentia ta! Nu e nimic gresit in a-ti stabili prioritati. Totoadata e o psaptamana buna pentru a rezolva situatii financiare care necesita atentia ta de ceva timp.

Balanta

Nu te impovara cu diverse sarcini, ci invata sa ceri ajutorul. Nu astepta de la altii sa iti ofere ceea ce astepti tu. Vin oportunitatile, dar daca nu pui piciorul in prag, nu vei primi nimic. Cere si ti se va da! Depui toata enrgia ta in plan relational si bine faci.

Scorpion

Comunicarea iti va ajuta mult relatia, daca ai un partener. Ai grija sa fii transparent si poti rezolva chiar si probleme mai vechi care te macinau. Este si o saptamana cu destul de multa munca atat la serviciu cat si acasa!

Sagetator

Esti destul de implicat in treburile casnice si ar fi bine sa iei anumite masuri de siguranta in acest sens, din punct de vedere financiar. Probabil cheltui mai mult decat e cazul. Ar fi bine sa petreci mai mult timp cu familia in aceasta saptamana. La job se pare ca apar si vestile bune. Probabil primesti un bonus sau o avansare.

Capricorn

Daca dispui de o suma de bani, e bine sa o folosesti. Nu e momentul ca banii sa stea, trebuie sa circule, fa investiti. In aceasta perioada sunt favorizate mutarile si achizitiile de locuinte. Daca o sa stai cu arici la buzunar, poti rata oportunitatea.

Varsator

Profita de aceasta saptamana si da raspunsurile pe care le tot amanai, suna acolo unde trebuie sa ceri ceva sau trimite un mail. Reusesti sa exprimi ce vrei. In week-end ti-ar prinde bine o plecare. Atentie sa sanatate.

Pesti

Banii se cheltuie foarte usor in aceasta saptamana, asa ca e bine sa fii extrem de constient daca achizitiile sunt calitative si merita cu adevarat. Daca ai o decizie importanta de luat, sfatuieste-te inainte cu partenerul.

Sursa foto coperta: Star sign vector created by rawpixel.com – www.freepik.com