Guvernata de Venus, femeia Taur are un spirit artistic puternic. Este senzuala, ii plac galeriile de arta, muzica si natura. Atat in viata, cat si in dragoste, femeia Taur stie exact ce vrea. Are standarde inalte, si nu pentru ce ar avea de oferit, ci pentru cine este ea de fapt. Vrea sa fie cucerita. O a doua zeita nascuta din spuma Marii, femeia Taur are o putere absoluta de atractie si nicio urma de insecuritate.

Taurul, semn feminin guvernat de Zeita Frumusetii – femeia Taur in relatie

Astrologia iti poate spune multe despre o persoana prin prisma semnului zodiacal. Taurul, cel de-al doilea semn si primul de pamant, este feminin, caracterizat de stabilitate si guvernat de Venus, Zeita frumusetii si a iubirii. Taurul, ca animal, simbolizeaza fertilitatea, o combinatie aproape hedonica de frumusete feminina si putere masculina. Se spune ca Venus, frumoasa faptura nascuta din spuma Marii (sau din scoica, potrivit unei alte versiuni) se preda celor pe care ea ii dorea, si nu invers. Era o fecioara superba, care nu putea trece neobservata. Au iubit-o zei, dar si muritori, iar despre puterea si farmecul ei au scris Hesiod si Homer in Teogonia, Iliada si Odiseea, opere literare ale Antichitatii clasice. Femeile nascute sub acest semn sunt senzualele zodiacului, si cele mai fidele. O senzualitate notabila au si nativele cu Marte in Taur pe Astrograma Natala. Ele se folosesc de simturi sa-si descopere partenerul, si o fac chiar foarte bine.

Femeia Taur in dragoste, pasionala si senzuala

Femeia Taur in dragoste
Sursa foto: Sensual photo created by master1305 – www.freepik.com.

Femeia Taur este precauta cand vine vorba de relatii si dragoste si nu va face pasi inainte sa faca cercetari. Va vrea sa cunoasca persoana, sa-i devina intai prietena, apoi iubita. Dar daca femeia Taur se indragosteste, nu exista cale de intoarcere. Desi timida, nu isi va retine emotiile si va dori sa le arate. Stie cum sa iubeasca, dar tanjeste, in acelasi timp, sa fie iubita. Si e asa de usor sa o iubesti. Aproape ca ii poti invidia stralucirea din ochi si energia de inceput de primavara, caracteristica unui Taur indragostit. Femeia Taur cauta siguranta si stabilitate. Stie tot Zodiacul ca Taurii sunt familisti convinsi, neinteresati de aventuri de-o noapte si relatii temporare. Daca te-ai indragostit de o femeie Taur, si sunt putine sansele sa nu o faci, va trebui sa ai rabdare. Pana sa o faci macar sa se gandeasca la ceva fizic, va fi nevoie sa ii castigi increderea. Nu ii plac schimbarile, asa ca trebuie sa stie daca merita.

Pe masura ce incepe sa te cunoasca, va emana romantism prin toti porii. Senzuala si pasionala, va vrea sa fie mangaiata, sarutata si iubita in multe feluri, si in fiecare la fel de intim. Femeia Taur iubeste sexul, dar doar daca implica sentimente. Nu ii pasa atat de mult de act in sine, cat ii pasa de conexiunea cu partenerul. Daca acea conexiune speciala exista, lucrurile vor veni de la sine, natural. Chiar si asa, nu va accepta nimic din ce o face sa se simta inconfortabil. Incapatanarea unui Taur nu o va lasa sa-si incalce principiile. Nu suporta sa ii fie depasite limitele, dar nici nu cere prea mult. Romantismul si senzualitatea ei, mangaiate de atingeri delicate si cuvinte frumoase, vor fi suficiente in pat. Femeia Taur vrea sa simta ca este iubita, iar sexul este cel mai intim mod in care o poate face. O viata sexuala care nu o satisface o va indeparta si raci. La fel si infidelitatea. Femeile guvernate de Venus devin geloase si posesive pe masura ce se implica mai mult. Teama de a pierde in fata altcuiva le poate face chiar sa se comporte nefiresc uneori. Femeile Taur nu iarta si nu uita. Aceste credinte le ajuta sa ramana fidele si sincere. Nu concep o relatie dubla, si din acest motiv nu isi asuma niciun fel de risc.

Despre femeile Taur se spune, adesea, ca le plac lucrurile simple si dragute, dar la fel de bine pot ramane cu cineva in situatii mai putin frumoase, daca nu se simt singure. Au nevoie sa impartaseasca lucruri si sa simta constant emotie. Sunt puternice, gata sa iubeasca si sa dea tot, asa cum niciun alt semn zodiacal nu ar face-o. In schimb, au nevoie sa fie iubite. Un barbat cu o personalitate puternica s-ar putea sa nu inteleaga atat de usor femeia Taur, care nu vrea sa se schimbe nicicum. Ea este cine este, si vrea sa fie iubita pentru ce este. Ea este esenta iubirii. Iti suna cunoscut? Venus „este de vina”!

Sursa foto coperta: Spring girl photo created by freepic.diller – www.freepik.com.