Planeta iubirii, a romantismului, a banilor, a frumusetii si a artei, daca ai Venus pe harta natala se refera la modul in care iti exprimi dorintele, pasiunile, ceea ce pretuiesti si modul in care te raportezi la placere. De asemenea, influenteaza modul in care socializezi, relationezi si ii atragi pe ceilalti. In astrologie, ne uitam la aceasta planeta pentru a afla cum putem starni inspiratie, entuziasm si ne aplecam asupra activitatilor care ne satisfac.

Atunci cand Venus ajunge in Pesti, toate zodiile simt ast! Ne va imbunatati relatiile si creativitatea, permitandu-ne sa ne deschidem inimile si mai profund. Nu conteaza daca esti singur sau atasat, toate semnele zodiacale vor simti aceasta vibratie binecuvantata si magica!

De fapt, aceasta este una dintre cele mai favorabile perioade ale anului pentru ca visele sa se implineasca si sa se gaseasca suflete pereche. Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie sa se limiteze doar la uniunile romantice – ar putea fi un animal de companie, un prieten sau o ruda pierduta de mult timp care paseste in viata ta acum! Nu vom privi dragostea ca fiind alba sau neagra: vom vedea fiecare culoare a iubirii ca si cum ar fi un curcubeu prismatic.

Avem ocazia sa ne vindecam semnificativ si in aceasta perioada, mai ales in ceea ce priveste traumele din trecut sau in relatiile noastre. Iarta-i pe ceilalti. Iertati-va pe voi insiva. Deschideti-va inima si spiritul la posibilitatea ca iubirea si frumusetea exista dupa fiecare colt si in fiecare parte a universului. V-ati fost nascuti pentru iubire. Imbratisati-o.

In cadrul hartii tale natale, Venus guverneaza flirtul si adoratia, precum si gustul personal si estetica. Venus reprezinta valorile tale, inclusiv relatia ta cu finantele si bunurile materiale. Aceasta planeta se refera la placere, asa ca Venus sta linistita si se relaxeaza in timp ce obtine exact ceea ce isi doreste. Venus traieste viata buna – acest corp ceresc este despre lux.

Venus se afla in plasamentul sau preferat atunci cand se afla in Pesti, deoarece semnul de apa mutabil este tandru, romantic, norocos si fluid. Acest lucru face ca Venus in Pesti sa fie capabil sa se conecteze la arte la nivel emotional.

Pestii nu vad niciodata lumea in termeni de alb si negru. Mai degraba, Pesti vad toate culorile curcubeului. Cu zeita iubirii in Pesti, dragostea este atotcuprinzatoare, sunt capabili sa ierte si sa inteleaga, sunt seducatori si manifesta o compasiune extraordinara fata de partenerii lor.

Venus in Pesti este tandra si afectuoasa, desi greu de atins totusi, deoarece exista un dor dupa ceva greu de definit si greu de satisfacut. Frontierele si limitele se estompeaza sub Venus in Pesti. Partea de umbra a acestei pozitii este aceea de a se lasa victimizati sau amagiti, precum si de a fi evazivi.

Ai planeta Venus in Pesti

Poti fi o persoana visatoare care are o idee fixa in minte despre sufletul pereche al visurilor tale. Iti este usor sa te indragostesti de un ideal sau de o idee despre cine este cineva, dar esti, de asemenea, usor de ranit.

Esti bland si te poti adapta la starile de spirit ale celorlalti, pierzandu-te adesea pe tine insuti in acest proces. Este important sa inveti arta autoprotectiei, pentru a nu fi aruncat intr-o mare de emotii.

De asemenea, iti este greu sa stabilesti limite personale, uneori, si probabil ca vei tanji sa te contopesti cu persoana iubita. De aceea, iti poate lua ceva timp sa treci peste rani si dezamagiri atunci cand lucrurile merg prost.

Pentru tine, dragostea poate fi o experienta mistica alaturi de persoana potrivita. Esti impresionabila, asa ca este important sa inveti sa ii indepartezi pe cei care ar profita de natura ta sensibila si docila.

Ai tendinta de a te indragosti la prima vedere si s-ar putea sa nu vezi semnalele de alarma care iti trec prin fata ochilor. Chiar daca cineva se poarta urat cu tine, este posibil sa te agati de aceasta legatura, alegand sa vezi prin ochelari roz.

Cand esti mai tanar, s-ar putea sa te lasi mult condus, dar mai tarziu gasesti puterea de a-ti directiona mai mult cursul. Mai mult decat majoritatea semnelor, va trebui sa te feresti de cei care te secatuiesc si sa gravitezi in jurul celor care te inalta.

Daca esti artist, lucrarile tale pot avea teme din alte lumi si implica vise, vieti trecute, legaturile invizibile pe care le impartasim si legatura noastra cu lumea spiritelor. Poti sa locuiesti in emotiile altora, ceea ce te face un talent innascut pentru actorie si alte domenii ale spectacolului.

Bunatatea ta autentica ii face pe oameni sa aiba incredere in tine si sa te intampine cu inima deschisa. Poti avea un comportament fluid si gratios, iar imaginatia ta te face sa fii un interlocutor atragator.

Este posibil sa astepti ca altii sa faca primul pas, asa ca un iubit ideal va fi un tip initiator. Cel mai bine pentru tine este sa ii eviti pe cei care sunt detasati si care vorbesc despre a pastra lucrurile ocazionale. Nu vei dori sa zabovesti in preajma unor persoane dure, abrazive sau a celor care se raporteaza la lumea materiala. Esti atrasa de artistii si visatorii lumii.

Ce sa stii despre o persoana cu Venus in Pesti

Barbatii si femeile Venus in Pesti vor sa stii ca dragostea lor este neconditionata. Ei nu sunt impresionati de statutul tau si te iubesc si te accepta pentru tot ceea ce esti in interior. Ei iubesc pe cei care nu sunt invingatori si sunt atrasi de oamenii ratacitori sau de cei care au nevoie de putin ajutor. Cu viziunea lor romantica asupra lumii, pot fi atrasi in mod nejustificat de starile de suferinta si simt sa fie martiri, asa ca intra cu usurinta in rolul de a salva pe cineva sau de a fi salvat.

Placerea lui Venus in Pesti presupune sa te bucuri de momente de tandrete si de momente romantice alaturi de ei. Nu veti putea conta intotdeauna pe ei. De fapt, poti fi sigur ca vor ocoli adevarul din cand in cand. Dar nu uita ca fac acest lucru pentru ca se tem ca te-ar putea rani si nu suporta sa-ti provoace vreo suferinta. Incearca sa-i intelegi, desi asta nu este niciodata o sarcina usoara, avand in vedere faptul ca nu se cunosc intotdeauna pe ei insisi.

Persoanele cu Venus in Pesti sunt atrase de situatiile de daruire, martiriu si mila. Isi doresc foarte mult sa ierte, sa permita si sa daruiasca dezinteresat. Pentru ca acest lucru nu este intotdeauna posibil – pana la urma sunt doar oameni! – pot exista probleme in a vedea un iubit sau o relatie cu acuratete si cu resentimente pentru ca au fost pusi la bataie sau folositi.

In dragoste, Venus in Pesti daruieste mult, dar nu totul

Persoanele cu Venus in Pesti se proiecteaza ca parteneri visatori, cu inima blanda. Totul in felul in care flirteaza promite o perioada incantatoare. Farmecul lor este unul evaziv – sunt dragastos de jucausi, putin capriciosi si, poate, putin neregulamentari. Apreciaza romantismul si poezia si prefera sa te „simta” atat pe tine, cat si relatia pe care o impartasiti, asa ca nu te astepta la prea multa planificare in avans. Sensibilitatea lor poate fi un pic inselatoare uneori. Da, sunt oameni sensibili, dar iubitii pot gasi exasperant faptul ca aceasta sensibilitate nu este indreptata doar spre ei, ci spre intreaga omenire.

Sursa foto coperta: Horoscope background photo created by freepik – www.freepik.com