Compatibilitatea zodiei Berbec – cu cine te potrivesti cel mai bine daca ai Soarele in Berbec. Cum se intelege Berbecul cu celelalte Zodii? Relatiile Berbecului la munca, in prietenie si in dragoste.

Fiecare Zodie are punctele sale forte si punctele slabe. Anual, Berbecul, guvernat de Marte, planeta actiunii, si simbolizat de Berbec, da startul nu doar primaverii, ci si unui intreg ciclu astrologic nou, servind drept cel mai tare doritor de actiune.

Berbecul este un iubitor direct si franc, ei nu se joaca cu mintea si, de obicei, vei sti exact care este pozitia ta atunci cand esti intr-o relatie cu un Berbec. Uneori pot fi parteneri relativ agresivi si dominatori, dar o fac intr-o maniera autentica, entuziasta si indrazneata, cu care este greu de gasit greseli.

In general, entuziasmul de a te intalni cu un Berbec trece peste atitudinea lor de preluare a controlului. Pe aceasta linie, ei sunt adesea initiatorii unei relatii, iar cea mai frecventa nemultumire este ca pot veni prea tare sau ca incearca sa miste lucrurile prea repede.

Indiferent daca este barbat sau femeie, merita mentionat faptul ca Berbecii nu isi doresc parteneri slabi. Doar pentru ca au tendinta de a fi dominatori nu inseamna ca nu vor sa munceasca pentru asta! Dimpotriva, de multe ori se plictisesc rapid cu un partener. De obicei, ei se descurca cel mai bine cu un iubit la fel de energic si increzator.

Berbecul este unul dintre semnele cele mai protectoare din punct de vedere fizic din zodiac, neezitand de obicei sa riste viata sau integritatea corporala daca o persoana iubita este in pericol. Reversul medaliei este ca rareori vor da inapoi de la o lupta sau o provocare, indiferent cat de proaste ar putea parea initial sansele. Curajosi si plini de integritate, este greu sa nu-i admiri in acest domeniu.

Fiecare semn zodiacale scoate in evidenta fatete usor diferite ale personalitatii Berbecului.

Iata compatibilitatea Berbecului cu Zodiile de pamant.

Compatibilitatea dintre Berbec si Taur, este mult de munca

Semnul de pamant fix, Taurul este la un semn distanta, de Berbec, ceea ce creeaza o mica neliniste. Preferand sa treaca incet prin viata, absorbind informatiile prin toate cele cinci simturi, Taurul ar putea considera ca Berbecul are un ritm mult prea rapid, in timp ce Berbecul ar putea fi frustrat de ritmul lent al Taurului si de preferinta acestuia de a ramane la experientele incercate si adevarate in locul celor noi. Dar daca sunt deschisi sa vada lumea prin lentilele celuilalt, Berbecul il poate ajuta pe Taur sa iasa din orice tip de rutina in care se afla, in timp ce Taurul ii poate arata Berbecului cum sa incetineasca si sa fie mai prezent.

Compatibilitate profesionala Berbec – Taur

Vestea buna este ca, cu cat aceasta relatie dureaza mai mult, cu atat va deveni mai puternica. Vei fi tentat sa incerci sa il inveti pe Berbecul tau mai multa responsabilitate pentru a grabi acest proces, insa ai grija cum faci acest lucru. Berbecii aproape intotdeauna urasc oamenii care le spun ce sa faca. Asa ca nu fiti autoritar in aceasta privinta – faceti sugestii si, daca este posibil, oferiti mici recompense pentru a consolida parteneriatul!

Compatibilitate sexuala Berbec – Taur

Initial, sunteti pe pagini diferite aici. In general, preferati sexul lent si senzual acasa, si probabil dupa o masa buna. Intre timp, Berbecul tau este mai atras de o partida rapida si frenetica, oricand si oriunde…  Taurul este un amant foarte senzual si, adesea, nu este pasionat de ceva foarte aventuros in fiecare zi. Probabil ca nu vei putea schimba acest lucru, totusi, ca si in alte domenii, puteti face compromisuri si puteti invata unul de la celalalt.

Berbec si Fecioara Compatibilitate, o relatie dificila

Fecioara, semnul de pamant mutabil, si Berbecul duc la o posibila relatie derutanta. In timp ce Berbecul este impulsiv si competitiv, Fecioara este prea ganditoare si sensibila, asa ca s-ar putea simti ca pur si simplu nu prea au nimic in comun. Cu toate acestea, Berbecul respecta abilitatea Fecioarei de a organiza si de a crea structura, in timp ce Fecioara ar putea gasi abilitatea Berbecului de a actiona apoi de a gandi hipnotizanta, asa ca ar putea foarte bine sa sfarseasca prin a se inspira unul pe celalalt.

Compatibilitate profesionala Berbec – Fecioara

S-ar putea sa va dati seama ca partenerul este deosebit de critic la adresa dvs. si acest lucru poate duce la o cearta sau doua, pana cand va dati seama ca nu spune lucrurile pentru a fi meschin sau enervant, ci pentru ca vrea cu adevarat sa va imbunatateasca si sa va ajute sa fiti „total perfecta”. Daca va avea ocazia, acesta este un parteneriat care probabil iti va organiza viata, eliminand toate detaliile enervante si banale pe care le urasti.

Compatibilitate sexuala Berbec – Fecioara

Berbecul este plin de pasiune si spontaneitate si, de foarte multe ori, vrea sa detina controlul in dormitor si in afara lui. Presupunand ca amandoi va simtiti confortabil cu acest lucru este poate fi o pereche aproape perfecta. Ca in majoritatea relatiilor, este nevoie de a da si a lua de ambele parti (ceea ce poate fi mult mai greu pentru Berbec decat pentru Fecioara). O dorinta de a face compromisuri din partea Berbecului este un lucru foarte pozitiv pentru aceasta relatie, in timp ce un refuz de a face compromisuri este adesea cel mai bine luat ca un semn de avertizare.

Compatibilitatea Berbecului si Capricornului, perechea problematica

Capricornul, semnul cardinal de pamant guvernat de stapanul Saturn si Berbec, formeaza una dintre cele mai tensionate relatii. Amandoi sunt niste oameni dornici de actiune, carora le place sa preia initiativa in proiecte provocatoare, aceasta este o pereche de putere care nu va avea nicio problema in a muta muntii din loc atunci cand sunt impreuna. Dar modul de operare al Berbecului este sa abordeze orice provocare cu viteza si furie, in timp ce Capricornul ar prefera sa faca pasul practic, pas cu pas. Daca reusesc sa isi sincronizeze ritmul, vor fi de neoprit.

Compatibilitate profesionala Berbec – Capricorn

Daca reusiti sa ajungeti la un punct de mijloc, va puteti completa reciproc, dar in practica acest lucru este adesea dificil. Capricornul apreciaza structura, stabilitatea si securitatea mai presus de orice, in timp ce Berbecul probabil ca nu va avea prea multa rabdare pentru niciunul dintre aceste concepte – cel putin atunci cand vine vorba de a le face o prioritate. Berbecul e extrem de impulsiv si extrovertit, in timp ce Capricornul este extrem de prudent si rezervat. Desi fiecare dintre voi admira stilul celuilalt, va trebui sa faceti multe compromisuri pentru a va intalni la mijloc. Amandoi puteti deveni dependenti de munca destul de usor, dar cu stiluri diferite. In timp ce sunteti pasionati de munca si va implicati cu usurinta intr-un proiect incitant, puteti pleca de acolo dupa aceea de multe ori fara sa va uitati inapoi.

Compatibilitate sexuala Berbec – Capricorn

Capricornilor le ia adesea ceva timp sa intre in atmosfera (cel putin la inceputul relatiei cu un nou partener) si sunt adesea suficient de incapatanati pentru a rezista oricaror incercari de a se grabi. In timp ce unele semne pot fi amuzante sa se grabeasca, probabil ca se va intoarce impotriva lui cu acesta. Capricornul este un semn foarte puternic (s-ar putea sa nu crezi asta initial), iar aceasta putere este construita in jurul rabdarii. Berbecul un semn la fel de puternic, dar construit in jurul actiunii. Argumentele de aici se vor sfarsi probabil intr-un impas, asa ca compromisul si toleranta sunt cheile succesului. Amandoi preferati sexul jucaus in detrimentul celui greu sau intens emotional, asa ca exista potentialul pentru un echilibru distractiv si sanatos – atata timp cat amandoi faceti compromisuri si nu va infigeti cand vine vorba de faptul ca nu obtineti intotdeauna ceea ce vreti.

Sursa foto coperta: Background photo created by Allexxandar – www.freepik.com