Compatibilitatea zodiei Berbec – cu cine te potrivesti cel mai bine daca ai Soarele in Berbec. Cum se intelege Berbecul cu celelalte Zodii? Relatiile Berbecului la munca, in prietenie si in dragoste.

Fiecare Zodie are punctele sale forte si punctele slabe. Anual, Berbecul, guvernat de Marte, planeta actiunii, si simbolizat de Berbec, da startul nu doar primaverii, ci si unui intreg ciclu astrologic nou, servind drept cel mai tare doritor de actiune.

Berbecul este un iubitor direct si franc, ei nu se joaca cu mintea si, de obicei, vei sti exact care este pozitia ta atunci cand esti intr-o relatie cu un Berbec. Uneori pot fi parteneri relativ agresivi si dominatori, dar o fac intr-o maniera autentica, entuziasta si indrazneata, cu care este greu de gasit greseli.

In general, entuziasmul de a te intalni cu un Berbec trece peste atitudinea lor de preluare a controlului. Pe aceasta linie, ei sunt adesea initiatorii unei relatii, iar cea mai frecventa nemultumire este ca pot veni prea tare sau ca incearca sa miste lucrurile prea repede.

Indiferent daca este barbat sau femeie, merita mentionat faptul ca Berbecii nu isi doresc parteneri slabi. Doar pentru ca au tendinta de a fi dominatori nu inseamna ca nu vor sa munceasca pentru asta! Dimpotriva, de multe ori se plictisesc rapid cu un partener. De obicei, ei se descurca cel mai bine cu un iubit la fel de energic si increzator.

Berbecul este unul dintre semnele cele mai protectoare din punct de vedere fizic din zodiac, neezitand de obicei sa riste viata sau integritatea corporala daca o persoana iubita este in pericol. Reversul medaliei este ca rareori vor da inapoi de la o lupta sau o provocare, indiferent cat de proaste ar putea parea initial sansele. Curajosi si plini de integritate, este greu sa nu-i admiri in acest domeniu.

Fiecare semn zodiacale scoate in evidenta fatete usor diferite ale personalitatii Berbecului.

Iata compatibilitatea Berbecului cu Zodiile de foc.

Compatibilitatea Berbec – Berbec, o permanenta cursa

Doi Berbeci inflacarati, dinamici si atletici ar putea forma cel mai bun duo, cel mai tare, gata sa faca orice – de la o calatorie improvizata la un meci de dublu – sub impulsul momentului. Dar, pentru ca amandoi au tendinta de a fi mai degraba centrati pe sine si competitivi, acesta este, de asemenea, un cuplu care s-ar putea dovedi prea fierbinte pentru a fi manevrat.

Compatibilitate profesionala Berbec – Berbec

Slabiciunile voastre sunt, de asemenea, compuse, in special problemele de control, nerabdarea, confortul cu asumarea de riscuri, reticenta de a accepta sfaturi si lipsa de spirit practic. Va puteti astepta la un nivel destul de regulat de criza, desi niciunul dintre voi nu poate vedea acest lucru ca pe un lucru rau.

Compatibilitate sexuala Berbec – Berbec

Sunteti amandoi amanti pasionali si nerabdatori, iar pentru prima data cealalta persoana va fi capabila nu doar sa tina pasul, ci si sa aprecieze in totalitate acest lucru. Adaugati elementul emotional din cauza certurilor si a disputelor, si exista o sansa buna sa incercati sa va omorati unul pe celalalt… intr-un mod bun. Singurul lucru de care trebuie sa va feriti este daca unul dintre voi „castiga” razboiul si devine seful in pat. Acest lucru il va opri treptat pe celalalt. Va veti distra mai mult daca veti face cu randul pentru a fi deasupra. 

Compatibilitatea dintre Berbec si Leu, inflacarata si patimasa

Leul, semnul fix de foc, si Berbecul sunt de principiu in armonie. Ambele semne de foc sunt aventurieri care sunt impulsionati sa faca miscari mari pentru a se asigura ca viziunile lor ambitioase devin realitate. De asemenea, sunt la fel de competitivi si prefera sa treaca rapid prin viata. Cu toate acestea, pentru ca amandoi pot fi dominatori si setati sa ia deciziile, vor trebui sa invete cum sa faca cu randul pentru a asigura armonia.

Compatibilitate profesionala Berbec – Leu

Amandoi sunteti ambitiosi – Berbecul are personalitatea de lider pentru a initia proiecte si impreuna aveti puterea de rezistenta pentru a merge pana la capat (acolo unde ei isi pierd rabdarea si vor sa treaca mai departe) – va veti inspira continuu unul pe celalalt si veti acoperi slabiciunile celuilalt. Indiferent de ce se intampla, niciunul dintre voi nu tineti ranchiuna, asa ca rareori vor exista sentimente rele pe termen lung intre voi. Exista totusi o exceptie majora de la acest lucru, si anume in zona fostilor iubiti.

Compatibilitate sexuala Berbec – Leu

Aveti mare potential. Leul si partenerul Berbec se vor intelege fara sa se straduiasca prea mult si au personalitati care se completeaza cu usurinta ca o echipa.  Sunteti amandoi agresivi, egoisti, pasionali si, in general, DISTRACTIVI. Un lucru de retinut totusi, evitati sa discutati vreodata despre fostii iubiti. Unul dintre lucrurile care va tin impreuna este dorinta de a fi cel mai bun amant pe care l-a avut vreodata cealalta persoana.

Compatibilitatea Berbecului si Sagetatorului, potrivirea ideala

Sagetatorul, semnul de foc mutabil si Berbecul – una dintre cele mai naturale, placute si bine asortate perechi din zodiac. Berbecul si Sagetatorul sunt amandoi orientati spre actiune, usor de aprins si exuberanti in a obtine maximum de la viata. Singurul punct in care ar putea intra in conflict este in ceea ce priveste ritmul. Berbecul este impulsiv, rapid si, uneori, prefera scurtaturile, in timp ce Arcasul vrea sa adune informatii, sa puna intrebari dificile si sa devina filosofic. Dar, in general, aceste doua semne de foc formeaza un duo dinamic.

Compatibilitate profesionala Berbec – Sagetator

Certurile pot fi o problema, deoarece Sagetatorul poate fi oarecum lipsit de tact, in timp ce tu nu esti cunoscut pentru faptul ca te descurci bine cu criticile. Partea buna este ca niciunul dintre voi nu poarta ranchiuna, asa ca orice divergente vor fi uitate curand. Vei fi atrasa de cautarea de aventura a Sagetatorului tau, iar el va aprecia ca tu ii vei deschide calea pentru a o indeplini, formand o echipa solida si inspirata.

Compatibilitate sexuala Berbec – Sagetator

Este o potrivire perfecta pentru ambii din punct de vedere emotional, iar nivelul de concurenta controlata este exact ceea ce ai nevoie. Chimia dintre voi este impresionanta, iar sexul este posibil sa nu se plictiseasca niciodata. O pereche excelenta pentru Sagetator, Berbecul are multe lucruri in comun si sanse mari sa fie sufletul tau pereche. Inteligent, pasional, aventuros si iubitor de distractie. Acesta este un partener care va fi o sursa constanta de inspiratie si, probabil, se va potrivi perfect cu personalitatea, perspectiva, nevoile si dorintele tale. Sunteti amandoi foarte carismatici, iar prietenii va vor aprecia si mai mult ca si cuplu datorita modului in care va alimentati unul pe celalalt.

Sursa foto coperta: Background photo created by Allexxandar – www.freepik.com