Compatibilitatea zodiei Berbec – cu cine te potrivesti cel mai bine daca ai Soarele in Berbec. Cum se intelege Berbecul cu celelalte Zodii? Relatiile Berbecului la munca, in prietenie si in dragoste.

Fiecare Zodie are punctele sale forte si punctele slabe. Anual, Berbecul, guvernat de Marte, planeta actiunii, si simbolizat de Berbec, da startul nu doar primaverii, ci si unui intreg ciclu astrologic nou, servind drept cel mai tare doritor de actiune.

Berbecul este un iubitor direct si franc, ei nu se joaca cu mintea si, de obicei, vei sti exact care este pozitia ta atunci cand esti intr-o relatie cu un Berbec. Uneori pot fi parteneri relativ agresivi si dominatori, dar o fac intr-o maniera autentica, entuziasta si indrazneata, cu care este greu de gasit greseli.

In general, entuziasmul de a te intalni cu un Berbec trece peste atitudinea lor de preluare a controlului. Pe aceasta linie, ei sunt adesea initiatorii unei relatii, iar cea mai frecventa nemultumire este ca pot veni prea tare sau ca incearca sa miste lucrurile prea repede.

Indiferent daca este barbat sau femeie, merita mentionat faptul ca Berbecii nu isi doresc parteneri slabi. Doar pentru ca au tendinta de a fi dominatori nu inseamna ca nu vor sa munceasca pentru asta! Dimpotriva, de multe ori se plictisesc rapid cu un partener. De obicei, ei se descurca cel mai bine cu un iubit la fel de energic si increzator.

Berbecul este unul dintre semnele cele mai protectoare din punct de vedere fizic din zodiac, neezitand de obicei sa riste viata sau integritatea corporala daca o persoana iubita este in pericol. Reversul medaliei este ca rareori vor da inapoi de la o lupta sau o provocare, indiferent cat de proaste ar putea parea initial sansele. Curajosi si plini de integritate, este greu sa nu-i admiri in acest domeniu.

Fiecare semn zodiacale scoate in evidenta fatete usor diferite ale personalitatii Berbecului.

Iata compatibilitatea Berbecului cu Zodiile de apa.

Compatibilitatea Berbecului si a Racului, multa emotie implicata

Racul, semnul cardinal de apa, si Berbecul poate fi un unghi provocator – sau, in cel mai bun caz – activator. Ambele semne cardinale sunt ganditori cu viziune de ansamblu care exceleaza la initiere, dar ar putea avea nevoie de putina mana de ajutor atunci cand vine vorba de urmarire. Isi pot uni fortele si pot aborda proiecte de anvergura intr-un mod indraznet, asumandu-si responsabilitatea. Dar, in timp ce ambii sunt lideri innascuti, sensibilitatea dulce si grijulie a Racului ar putea intra in conflict cu modul de operare competitiv, inflacarat si rapid al Berbecului. Respectarea procesului emotional al celuilalt este parte integranta pentru a fi pe aceeasi lungime de unda.

Compatibilitate profesionala Berbec – Rac

O alta diferenta majora intre voi este ca tu privesti spre viitor, iar Racul priveste mai ales spre trecut. Partenerului tau ii plac stabilitatea si siguranta, in timp ce tie iti plac provocarile si aventura. Implicatia acestui lucru este ca iti place sa te ocupi de aici si acum si sa mergi mai departe, in timp ce Racului ii place sa isi aminteasca trecutul, care include atat raul, cat si binele. Din aceasta cauza, este posibil ca uneori sa il vezi pe partenerul Rac ca fiind prea sensibil, emotional si imbufnat, in timp ce el te va vedea ca fiind prea impulsiv, nepasator si dominator.

Compatibilitate sexuala Berbec – Rac

Berbecului place pasiunea, caldura si volatilitatea, in timp ce Racului ii place sa se amestece putin mai mult – inclusiv sa fie romantic destul de regulat. Aceasta este o modalitate excelenta de a obtine o anumita varietate, asa ca incercati sa nu va opuneti. Acest parteneriat poate fi foarte spontanm iar pe termen lung exista cateva domenii care vor necesita ceva munca si toleranta de ambele parti. Multe dintre solutiile practice sunt ca atat Berbecu cat si Racul sa fie rabdator, tolerant si, acolo unde este posibil, mai putin sensibil.

Compatibilitatea dintre Berbec si Scorpion, diferente foarte mari intre cele doua Zodii si totusi multe in comun

Berbecul si Scorpion – unul dintre unghiurile mai complicate si mai ciudate din astrologie. Principalul lucru pe care acesti doi il au in comun este conducatorul lor: Marte. Marte cel inflacarat, orientat spre actiune si dinamic, ceea ce inseamna ca amandoi nu au nicio problema in a obtine ceea ce vor, dar si in a-si pierde cumpatul – Scorpionul, de obicei, intr-un mod teribil de rece si calculat, iar Berbecul intr-un mod spontan si tipator. Daca este vorba de o potrivire amoroasa, Berbecul este dezinvolt, jucaus, copilaros si oarecum imatur, in timp ce Scorpionul este orice altceva, cautand intimitate intensa, devotament si transformare. Acestea fiind spuse, acesti doi ar putea sa faca scantei rapid si apoi sa-si dea seama ca va fi nevoie de multa munca pentru a ramane in sincronizare.

Compatibilitate profesionala Berbec – Scorpion

Amandoi vreti sa detineti controlul si aveti o vointa foarte puternica. Tu vei incerca sa preiei controlul in mod agresiv, in timp ce Scorpionul va incerca sa faca acest lucru mai mult pe ascuns si in mod pasiv. Daca asta suna ca o victorie usoara, mai gandeste-te o data – esti un tip dur; o stanca. Dar acest partener este ploaia, si te va uza si te va sculpta pe placul sau in cele din urma. Scorpionii au un obicei enervant de a avea dreptate atunci cand vine vorba de astfel de lucruri, iar Berbecul inflacarat este foarte probabil ca, prin comparatie, sa fie un novice in materie de intuitie.

Compatibilitate sexuala Berbec – Scorpion

Dulce-amarui in cel mai bun caz. Acesta este o lupta in care chimia este adesea atat de puternica incat nu va trebui sa te straduiesti prea mult. In orice caz, a fi impreuna ar putea fi un esec complet. Cheia acestei relatii este sa transformi pasiunea pe care o inspira Berbecul intr-o directie productiva si sa nu o lasi sa se transforme in gelozie.  Mare parte relatiei voastre va fi petrecut certandu-va si singura parte buna este ca veti avea parte de mult sex de impacare si unele dintre cele mai intense partide vor veni probabil dupa certuri.

Compatibilitatea dintre Berbec si Pesti, se pot ajuta reciproc

Berbecul este un intreprinzator independent, care este determinat sa realizeze, iar Pestii se lasa dus de val, preferand sa vada ce aduce fluxul. Berbecul ar prefera sa se ocupe de chestiuni care sunt chiar in fata lor, in timp ce Pestii nu se pot abtine sa nu fie intens constienti de subtext, de chestiuni psihologice si de emotiile subiacente. Este vorba de impingerea si tragerea dintre primul semn zodiacal si ultimul. Dar daca cei doi sunt deschisi sa vada perspectiva celuilalt, Berbecul ii poate ajuta pe Pesti sa se auto-motiveze, iar Pestii ar putea inspira Berbecul sa o ia mai incet si sa isi valorifice intuitia.

Compatibilitate profesionala Berbec – Pesti

Intre aceste zodii se poate naste o oarecare concurenta, insa atentie ca intre joaca si concurenta serioasa este doar o linie fina. Pentru Berbec, nativul Pesti poate fi cel mai intelegator partener pe care il poate gasi. Trebuie doar sa aiba grija sa nu il calce in picioare, fiind sensibil si emotional. Daca relatia devine prea unilaterala, se va destrama.

Compatibilitate sexuala Berbec – Pesti

Berbecul este un semn foarte pasional si direct, si adesea trateaza sexul aproape ca pe un sport ocazional. Desi poate exista o chimie initiala puternica, s-ar putea sa fie probleme intre Berbec si Pesti in a face sa fie apreciata orice alta forma de dragoste. Acesta este unul dintre multele domenii care pot fi fantastice cu un compromis. Daca nu exista insa niciun compromis, atunci va fi dificil. Este putin probabil sa va „potriviti” pur si simplu fara un efort constient din partea ambelor parti.

Sursa foto coperta: Background photo created by Allexxandar – www.freepik.com